paszek

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    38
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About paszek

  • Status
    Medlem

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.rosapaszek.wordpress.com

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Jeg synes alligevel at det er meget overskudsagtigt at du kunne TÆNKE det! Der var jeg slet ikke - for mig var det ren overlevelse ;)
  2. Åh, men er det vigtigste ikke bare at den lille trives? Statistik og normalkurver kan hurtigt gøre det helt rigtige helt forkert! Starter du med flaske med det samme eller er det fuld-amningen der får en måned til?
  3. Min datter har også ligget lidt under vægtkurven, så jeg har også været bekymret for, om hun "kom ind til den tykke mælk", og der synes jeg faktisk at jeg erfarede, at hvis jeg lod hende ligge ved brystet, efter at det var hvad jeg troede var tomt, og det var meget tydeligt, at der ligesom ikke kom mere mælk, så lige pludselig kom der en ordentlig omgang mere. Men altså først efter en rum tid. Men det lyder det som om, at du har prøvet? Synes, at de kan være lidt svære, at blive kloge på de bryster: hvornår er de fulde, hvornår er de "tomme", hvor meget mælk kommer der og hvor hurtigt...
  4. Arg, men hvis man ikke får noget at vide, og bare får at vide, at "du skal ikke bekymre dig", så begynder man da FØRST at bekymre sig! Det sagt så har de sikkert ret i, at du ikke skal være bekymret - men kan sgu godt forstå, hvis du ikke føler at det er helt ok!!
  5. Ahr, wellness ligefrem? :D Måske med nummer to? Man har vel lov til at håbe ;)
  6. Hvor innovativt! :D Det lyder fjollet, men jeg tror sgu godt at det kan betyde noget!
  7. Haha! :D
  8. Fedt! Godt med lidt afklaring ;) Vi har også fået fingrene i et par brugte Joha-dragter, og de virker enormt lækre!
  9. Ah ja, det er ikke ligefrem verdens mest brugervenlige system (mildt sagt) - jeg ledte en evighed før jeg fandt det (og kan desværre ikke huske hvad jeg gjorde - tror bare jeg trykkede lidt på det hele, og pludselig var den der ;)). Skyndte mig at gemme den som en pdf på computeren, så jeg ikke skal rode med det igen, hvis jeg får lyst til at læse den endnu engang :)
  10. Hvad med at prøve noget i stil med: Hver gang tankerne kommer væltende, så dyb indånding og sig til dig selv: "Jeg glæææder mig til at blive mor! Jeg er fuld af tanker og kærlighed! Jeg bliver en fantastisk mor!" Eller noget i den dur! Det lyder mega-plat, men i min verden plejer den slags plat-heder at virke rigtig godt! Det er noget med at tale lidt godt til sig selv :)
  11. Det lyder som en rigtig godt beslutning! Og ja: Jeg mærkede næsten ikke mine plukkeveer om end jeg havde en del af dem. Til gengæld havde jeg rigtig godt menstruationsondt, bækkenondt, benondt og mest af alt ondt i utålmodighedsknoglen! ;)
  12. Hej kære du! Har ikke stået i samme situation (da jeg blev gravid ved et (lykkeligt) uheld) - men men men: Jeg tænker: Det lyder ikke som om, det udelukkende er negative tanker du har dig? Det lyder faktisk som om, at det er nogle ret almindelige overvejelser (det med, hvordan skal det fortælles, kan det nu overhovedet lade sig gøre etc.)? Jeg tænker bare: Pas på, med at tænke at det er forkert at du tænker meget! At det er sygeligt eller sådan noget. For det er det jo ikke nødvendigvis. Det ER en kæmpe kæmpe kæmpe stor ting, at beslutte sig for at få et barn! Derfor skal det jo fylde meget. Kan du vende det til noget positivt! En god energi! Den lille hemmelighed der går og fylder dig op og gør dig glad? At du har fundet manden i dit liv, og med ham har taget verdens største beslutning? Også: Husk at tankerne ikke forsvinder når du bliver gravid. For mig var det først der det begyndte - big time! ;) Jeg tænker, at det er noget vi må lære at leve med som forældrer: At der bare er kæmpe meget tankeræs på, i forhold til de helt små. Helt fra de ikke engang er undfanget endnu. Det er smukt, men også lidt hårdt. Vi må øve os med dybe åndedrag, og huske på, at det er super super positivt, for i sidste ende er det bare kærlighed: En hel masse kærlighed du føler for et fremtidigt barn! Tillykke med den store beslutning - jeg håber, at der snart er bid ;)
  13. I get your point :D Men lige noget for os lummergøje i det her forum :D
  14. Hvorfor synker maven? Er det fordi den lille bevæger sig ned i bækkenet?
  15. Hej Sara! Uh, det er to gode tip som jeg vil prøve!! For ja, puha hvor Nutramigen lugter og smager grimt (har smagt på det ud fra et princip om, at hvad baby skal have, skal jeg lige teste - føj føj føj! hun ser nu ikke ud til at have noget imod det).