9000a

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    137
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af 9000a

  1. Jeg er 41+4, så det er også ved at være tid til at hun skal ud :-)
  2. Der sker intet her. Skal sættes igang imorgen :-\
  3. Ja, helt vildt mærkeligt. Håber ikk det fortsætter når de kommer ud :-)
  4. Hehe, nej det var heller ikke sådan jeg mente det :-) mere at det mærker som om babyen får nogle rystelser. Er bare bange for at hun fejler et eller andet, men dejligt at jeg ikke er ene om at få de rystelser.
  5. Jeg ved ikk om jeg har spurgt efter det før. Men er der nogen af jer som har oplevet at jeres babyer laver sådan nogle rystende bevægelser, som om at de hiver i navlesnoren og så den vibrere?
  6. Ja også mig :-) nu er jeg 6 dage over termin :-(
  7. Ja, lige præcis. Det her er til at blive skør af :-(
  8. Det havde jeg d. 1 december så er gået 5 dage over nu :-(
  9. Åh der er stadig ingen baby til mig. Er virkelig ved at være træt af at gå og vente nu :-(:-( syns det er uudholdeligt, det med at man ingen kontrol har er virkelig skrækkeligt.
  10. Futsko til dig selv :-) det har jeg fået at vide af flere af det var nødvendigt :-)
  11. Stort tillykke med de små guldklumper :-) lidt underligt at de første december babyer er kommet når nu jeg er den som først har termin ;-)
  12. Ja, lige præcis. Så blir man sgu nervøs. Jeg er 39+4, men har oplevet det et par gange igennem graviditeten.
  13. Ja, det har jeg. Blev også vildt nervøs da det strålede ned i armen, men mit gik væk igen. Tror måske jeg havde noget som sad fast bag i ryggen.
  14. Jeg har købt sådan nogle halsbrands tyggetabletter på apoteket, de er virkelig fantastiske.
  15. Hvad er jeres guldklumper blevet skønnet til? :-)
  16. Ja, er det normalt at være det sidst i graviditeten eller er der noget jeg skal være bekymret for? Og det er ikke sådan træt fordi jeg har meget extra vægt på kroppen for jeg har kun taget 5 1/2 kg på. Er 38+6 idag.
  17. Jeg er SÅ mega sulten hele tiden, det er lige godt hvad jeg spiser der er intet som ligger sig tungt nok i min mave. Er det meget normalt her imod slutningen af graviditeten? Det er virkelig træls og være sulten hele tiden. Er 38+1
  18. 16 dage til termin, det er simpelthen for vildt :-):-):-)
  19. Er der nogen der ved om hvis man har et barn som er utrolig aktivt om natten om det så "lader" op i løbet af eftermiddagen/aftenen? Min pige er begyndt at være stille om aftenen, og så går det ellers løs om natten, eller burde jeg reagere når aktiviteten står stille om dagen? Jeg er 37+4 idag.
  20. Tror heller ikk du skal være bekymret. Her hos mig svinger det også meget fra dag til dag med hvor aktiv hun er. Og som AnnikaF siger så er der jo heller ikk så meget plads mere. Øv for en trist historie, den sidstenævnte ikk lige det man har lyst til at hører når man selv er i uge 37 :-(
  21. Så har jeg været ved jordemoder igen. Min skattepige blev idag 36+4 skønnet til 2900-3000, så hun blir nok de 4 kg inden hun blir født :-):-):-)
  22. Ja, det er selvfølgelig rigtigt. Og så længe de har den fine vægt som de har haft hele vejen igennem forløbet så gør det heller ikk så meget de kommer nu. Det blir dejligt for jer hvis I bare kan komme direkte på barselsgangen :-) hvor mange dage har I tænkt jer at blive liggende hvis alt er gået som det skal?
  23. Ej, hvor spændende AnnikaF :-) hvordan har du det med hvis de kommer nu inden du er nået de 37 uger? Jeg har også en del murren, men tror det er fordi hun ligger så dybt som hun gør. Jeg er 36+2 idag så hun må gerne lige vente nogle uger endnu med at titte ud :-)
  24. Jeg er så mega træt som et alderdomshjem. Er det kun mig som døjer med at kunne sove HELE tiden? :O:O
  25. Så er vi skisme rykket op, piger :-):-):-):-) Ej så spændende det er.