Mynthe

Medlemmer
 • Content count

  447
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mynthe

 1. Jeg venter nr.2 nu, og der bliver kun ca 20 mdr imellem den lille ny og storesøster. Jeg har gjort mig lidt af de samme tanker som dig, mest af alt frygter jeg om Carla vil blive ked af det og jeg ikke har tid nok til at trøste. -men min mand har 2 store drenge på 7&9, og når jeg ser på dem så ved jeg at det er en kæmpe gave for dem at have hinanden og følges ad. Så blegner bekymringerne lidt. ih du skal snart til nf :) Jeg skal først afsted d. 13 jan.
 2. Jeg har ikke rigtig nogen, men glæder mig lidt til nf d. 13/1. Ved sidste graviditet fik jeg ret tidligt vand i kroppen, og blev stor, så denne gang er jeg ret glad for at det indtil nu ikke kan ses. Det er måske min eneste "ting". Jeg vil gerne nå minimum til nf før det ses og min til md før jeg får gener. -men altså det er jo småting. Jeg kan godt forstå at dine datoer fylder. Det er nogle hårde oplevelser du har været igennem. Men denne gang så er den der hele vejen!
 3. Din stakkel Hvordan står det til nu? Jeg håber virkelig du har haft en rolig jul sammen med familien. Kram til dig
 4. Stakkels dig. Hvordan er det gået med at være hjemme indtil nu? Rigtig god bedring, jeg håber de kan hjælpe dig godt så du kan få en rolig og stabil graviditet.
 5. åhr hvor dejlidt at læse :) Held og lykke med den forestående fødsel
 6. så er det i dag jeg skal have taget blodprøve og lavet min vandrejournal :)
 7. Jeg er ikke begyndt (9+?) men man kan heller ikke se noget. (bortset fra en blød mave fra sidste graviditet :blink)
 8. Jeg var til jobsamtale i går, og skal starte i virksomhedspraktik 5. januar. Jeg fortalte det med det samme, dels fordi at det har jeg det bedst med, og dels fordi at når ansættelsen skal genovervejes er jeg ca i uge 19, og der er det nok alligevel ret synligt her 2. gang. Min kommende chef sagde bare tillykke, og nævnte at de holder juletræsfest og et eller andet andet for de ansattes børn. -men altså han har jo heller ikke noget i klemme, for hvis det er et problem så kan de undlade at ansætte mig, eller give mig en tidsbegrænset kontrakt. Det lyder rigtig træls, og til at i har (har haft) nogle ualmindeligt uanstændige chefer! Aeye, har du tjekket min din fagforening? Jeg tror ikke din chef har ret i at han må opsige dig som elev pga graviditet. Derudover så skal du med det samme fritages for tunge løft! Under min første graviditet hørte jeg også den med "at det er jo ikke en sygdom" et par gange. Ofte blev den fulgt op med "i gamle dage klarede gravide den uden al den hjælp/de fødte på det bare gulv". Hvis det lige tog mig svarede jeg et eller andet ala "ja, og i gamle dage så døde der en del mødre og børn". Det fik de fleste til at holde lidt igen. :badgirl
 9. Juhu10. Nu prøver jeg lige at quote igen. Jeg kom på 4 personers stue, men der er enestuer. Tror dog de er forbeholdt nyfødte og mødre der har været lidt komplicerede forløb igennem. Det er lidt øv at være så mange sammen, der var sådan lidt evig sløv stemning fordi der altid er nogen der sover. -men her anden gang satser jeg på en hurtig fødsel og så lige hjem bagefter ;)
 10. Opdatering lavet ved 8+3 NAVN: Mynthe (venter lidt endnu) ALDER: 29 BOR I: Sjælland UDDANNELSE/ARBEJDE: Akademiker, ledig FRITIDSINTERESSER: Træning (på konditionsniveau), veninder, cafe mm KÆRESTE/GIFT: Gift TERMIN: 20/7-15 FØDESTED: Roskilde KØN: Vides ikke MULIGE NAVNE: der er vi ikke nået til endnu ANDRE BØRN: Ja, 1 + 2 bonusbørn VÆGTFORØGELSE: -½kg STRÆKMÆRKER: nej KVALME: oh ja ØDEMER: nej, men havde stolper ved sidste graviditet så håber virkelig at slippe denne gang PLUKVEER: nej RYGSMERTER: nej BÆKKENLØSNING: nej FØDSELSFORM: alm FRYGT FOR FØDSEL: nej HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: min mand SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: lidt, men det skyldes min skulder SJOVE SPISEVANER: tjae, der ryger en del ribena og drueagurker indenbords, og så kan jeg ikke lide kaffe pt. SCANNING: 2 stk for at fastsætte termin. ved sidste blev jeg sat til 8+3 NÆSTE LÆGEBESØG: 18/12 (blodprøve + vandrejournal) JORDMODER: vides ikke endnu ANDET: Jordemoderen fra min første fødsel underviser gravide i vand, så jeg har tænkt mig at tilmelde mig et af hendes hold. Derudover føler jeg ikke behov for ny fødselsforberedelse.
 11. Jeg vil gerne på listen, men i stedet for d. 22/7 har jeg nu foreløbig termin d. 20/7 :)
 12. Jeg har i dag fået tid til blodprøve og opstart af vandrejournal d. 18/12. Der vil jeg være ca. 9+3
 13. Jeg kan godt følge din undren, men synes samtidigt at det er helt naturligt at være nysgerrig. -og med alle de muligheder der findes i dag så er det vel meget naturligt at mange køber lidt ekstra kig ind til babyen. Når man tænker på hvilke ressourcer vordende forældre ellers bruger på den lille så er en scanning eller to næsten bare en dråbe i vandet. Ved min første graviditet var jeg simpelthen ved at gå til af spænding, og her tilkøbte vi både en tidlig scanning og en kønsscanning. Det var skønt med fine kig ind i baby hulen. Denne gang har jeg allerede været til 2 scanninger, men det har været ved en gyn og for at bestemme terminen da graviditeten kom lidt bag på os. I dag så jeg en lille baby der kunne bevæge sig, havde anlæg til hænder og fødder og med fint hjerteblink - og jeg blev altså noget rørt :kuller Jeg regner dog ikke med at købe nogle ekstra scanninger denne gang. Nok mest fordi det ikke er ligeså svært at vente (endnu da.. )
 14. Jeg er helt skør med Ribena saft. og det hjælper faktisk lidt på min kvalme. Rjs, stakkels dig. Jeg håber det snart vender
 15. Her har jeg heller ikke nogen fornemmelse, men kommer til at tænke/sige lillebror. Farmand siger lillesøster, så det kan pege begge veje. Vi snakker også lidt om ikke at kende kønnet, men vi er ikke besluttede endnu.
 16. Jeg har heller ikke set det, men nu bliver jeg nysgerrig. Min veninde fødte dog på Hvidovre i 2012 og hun var meget tilfreds. Men meget kan jo ske på de år. Jeg fødte på Roskilde i nov. 2013, de havde MEGA travlt. Som i at jeg ventede først på barselsgangen og senere kort i en seng på fødegangen, imens min stue blev gjort klar og den tilkaldte jordemoder mødte ind. Men det var alligevel en rigtig god oplevelse, og vi var trygge hele vejen. På barselsgangen røg jeg på en fuld 4 pers stue. Det var ikke et hit. Jeg skulle være under observation i 48 timer, og var ved at få pip. Næste gang vil jeg gerne direkte hjem. og sker der komplikationer som forhindrer det, så håber jeg virkelig jeg får et vindue. Det var helt surrealistisk at kigge på hvide lagner i 2 døgn. -men derudover var servicen okay god :-)
 17. Hyperemesis, er det den tilstand hvor man hele tiden kaster op? og faktisk kan ende med at mangle næring?
 18. Hejsa Jeg melder mig også på kvalmevognen. Øv hvor er det træls! -her synes jeg det bliver værre i løbet af dagen. Jeg prøver at styre det lidt med små måltider, og det hjælper faktisk lidt. Jeg har tidligere spist efter LCHF, men det dur slet ikke for mig under graviditet. Så LCHF er nu lagt på hylden til fordel for almindelig mad, dog stadig med reduceret kulhydrat indhold. Måske jeg skal prøve at købe en saftevand, har faktisk haft lyst til det, men tænkt at det var en af de gravid-diller jeg skulle overhøre. Hvis jeg lytter til dem alle så ender jeg nemlig sådan her, trods kvalmen :mam.
 19. Hej med jer Jeg melder mig også under fanerne herinde, og jeg glæder mig rigtig meget til at følge jer igennem vores graviditeter. :gravid Vi har íkke fortalt vores familier noget endnu, så jeg venter med den store introduktion. Jeg har dog lavet en graviditetstråd med lidt mere info. Håber vi får en rigtig spændende gruppe herinde -og glædelig første advent :jul2:
 20. #RJS Ja, det er godt husket :) Det endte med at blive en november baby, som lige er blevet 1 år. -og nu er der så en mere på vej. Hvordan med dig? Jeg må lige ind og lure på din bruger. (og lære at quote igen)
 21. :super Jeg fødte storesøster på Roskilde sidste år, og det var en rigtig god oplevelse, så jeg er klar på at skulle tilbage igen. (Juhu10, det var meningen jeg ville quote men skal vidst lige tilbage i træning)
 22. Jeg synes ikke jeg kan se noget endnu, men har også stadig 10kg ekstra på sidebenene fra sidste graviditet, så maven er lidt rund i forvejen ;-)
 23. Hej piger Jeg er (foreløbigt) sat til d. 22/7, og skal føde på Roskilde. Mit brugernavn er Mynthe :)
 24. Hejsa piger Jeg kan dårlig finde tid til at komme herind efter vi har fået vores lille pige ud i verden. -men nu blev der tid til en lille hilsen. Louisef, sikke en flot vækst! Kan godt forstå du er stolt. Louiseb, det lyder som en hård omgang. Men godt at høre at hun vokser nu. Egentlig lidt smart at man kan teste næringen i mælken, så er der ingen grund til at bekymring om det. Det lyder til at du har kæmpet godt for at få amningen op at køre. Herhjemme har jeg også haft mine udfordringer med amningen. Først sår, så svamp som jeg og lillepigen nu er under behandling for. I forløbet fandt vi ud af at vores læge absolut ikke vidste meget om amning eller spædbørn. Ovenpå en tidligere dårlig oplevelse i graviditeten har vi nu valgt at skifte læge så vi fremover kan være trygge især når lillepigen bliver syg. Nu er amningen rimelig godt kørende, det gør "kun" ondt på venstre bryst og jeg kan håndtere smerten nu. Da det har været en turbulent ammestart tog jeg sidste tirsdag til ekstra vejning hos sundhedsplejersken. Der havde lillepigen ikke taget på :-/ øv bøv! imorgen skal vi så afsted til ekstra kontrol igen, og jeg HÅBER sådan at hun har taget lidt på denne gang. Hun vejede 4180 ved fødslen, tabte sig til 3780 og tog så igen på til 4280, men derfra har vægten stået stille.
 25. Jeg havde ikke taget nogle beslutninger på forhånd, endte med at få epi og den var GULD værd. Jeg havde fuldstændig mistet kontrollen med veerne inden jeg fik den. Jeg fik lagt kateter to gange, en gang da jeg pga epi ikke selv kunne tisse, og så skulle jeg sys så tæt på urinrøret at de lagde et kateter for at sikre at der fortsat var passage efter stingene var lagt. Jeg havde stor glæde af min epi, fik hvilet og fik lidt føde så jeg havde energi til resten af fødslen bagefter.