Mynthe

Medlemmer
 • Content count

  447
 • Joined

 • Last visited

About Mynthe

 • Rank
  Meget aktiv

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 1. Jeg venter nr.2 nu, og der bliver kun ca 20 mdr imellem den lille ny og storesøster. Jeg har gjort mig lidt af de samme tanker som dig, mest af alt frygter jeg om Carla vil blive ked af det og jeg ikke har tid nok til at trøste. -men min mand har 2 store drenge på 7&9, og når jeg ser på dem så ved jeg at det er en kæmpe gave for dem at have hinanden og følges ad. Så blegner bekymringerne lidt. ih du skal snart til nf :) Jeg skal først afsted d. 13 jan.
 2. Jeg har ikke rigtig nogen, men glæder mig lidt til nf d. 13/1. Ved sidste graviditet fik jeg ret tidligt vand i kroppen, og blev stor, så denne gang er jeg ret glad for at det indtil nu ikke kan ses. Det er måske min eneste "ting". Jeg vil gerne nå minimum til nf før det ses og min til md før jeg får gener. -men altså det er jo småting. Jeg kan godt forstå at dine datoer fylder. Det er nogle hårde oplevelser du har været igennem. Men denne gang så er den der hele vejen!
 3. Din stakkel Hvordan står det til nu? Jeg håber virkelig du har haft en rolig jul sammen med familien. Kram til dig
 4. Stakkels dig. Hvordan er det gået med at være hjemme indtil nu? Rigtig god bedring, jeg håber de kan hjælpe dig godt så du kan få en rolig og stabil graviditet.
 5. åhr hvor dejlidt at læse :) Held og lykke med den forestående fødsel
 6. så er det i dag jeg skal have taget blodprøve og lavet min vandrejournal :)
 7. Jeg er ikke begyndt (9+?) men man kan heller ikke se noget. (bortset fra en blød mave fra sidste graviditet :blink)
 8. Jeg var til jobsamtale i går, og skal starte i virksomhedspraktik 5. januar. Jeg fortalte det med det samme, dels fordi at det har jeg det bedst med, og dels fordi at når ansættelsen skal genovervejes er jeg ca i uge 19, og der er det nok alligevel ret synligt her 2. gang. Min kommende chef sagde bare tillykke, og nævnte at de holder juletræsfest og et eller andet andet for de ansattes børn. -men altså han har jo heller ikke noget i klemme, for hvis det er et problem så kan de undlade at ansætte mig, eller give mig en tidsbegrænset kontrakt. Det lyder rigtig træls, og til at i har (har haft) nogle ualmindeligt uanstændige chefer! Aeye, har du tjekket min din fagforening? Jeg tror ikke din chef har ret i at han må opsige dig som elev pga graviditet. Derudover så skal du med det samme fritages for tunge løft! Under min første graviditet hørte jeg også den med "at det er jo ikke en sygdom" et par gange. Ofte blev den fulgt op med "i gamle dage klarede gravide den uden al den hjælp/de fødte på det bare gulv". Hvis det lige tog mig svarede jeg et eller andet ala "ja, og i gamle dage så døde der en del mødre og børn". Det fik de fleste til at holde lidt igen. :badgirl
 9. Juhu10. Nu prøver jeg lige at quote igen. Jeg kom på 4 personers stue, men der er enestuer. Tror dog de er forbeholdt nyfødte og mødre der har været lidt komplicerede forløb igennem. Det er lidt øv at være så mange sammen, der var sådan lidt evig sløv stemning fordi der altid er nogen der sover. -men her anden gang satser jeg på en hurtig fødsel og så lige hjem bagefter ;)
 10. Opdatering lavet ved 8+3 NAVN: Mynthe (venter lidt endnu) ALDER: 29 BOR I: Sjælland UDDANNELSE/ARBEJDE: Akademiker, ledig FRITIDSINTERESSER: Træning (på konditionsniveau), veninder, cafe mm KÆRESTE/GIFT: Gift TERMIN: 20/7-15 FØDESTED: Roskilde KØN: Vides ikke MULIGE NAVNE: der er vi ikke nået til endnu ANDRE BØRN: Ja, 1 + 2 bonusbørn VÆGTFORØGELSE: -½kg STRÆKMÆRKER: nej KVALME: oh ja ØDEMER: nej, men havde stolper ved sidste graviditet så håber virkelig at slippe denne gang PLUKVEER: nej RYGSMERTER: nej BÆKKENLØSNING: nej FØDSELSFORM: alm FRYGT FOR FØDSEL: nej HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: min mand SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: lidt, men det skyldes min skulder SJOVE SPISEVANER: tjae, der ryger en del ribena og drueagurker indenbords, og så kan jeg ikke lide kaffe pt. SCANNING: 2 stk for at fastsætte termin. ved sidste blev jeg sat til 8+3 NÆSTE LÆGEBESØG: 18/12 (blodprøve + vandrejournal) JORDMODER: vides ikke endnu ANDET: Jordemoderen fra min første fødsel underviser gravide i vand, så jeg har tænkt mig at tilmelde mig et af hendes hold. Derudover føler jeg ikke behov for ny fødselsforberedelse.
 11. Jeg vil gerne på listen, men i stedet for d. 22/7 har jeg nu foreløbig termin d. 20/7 :)
 12. Jeg har i dag fået tid til blodprøve og opstart af vandrejournal d. 18/12. Der vil jeg være ca. 9+3
 13. Jeg kan godt følge din undren, men synes samtidigt at det er helt naturligt at være nysgerrig. -og med alle de muligheder der findes i dag så er det vel meget naturligt at mange køber lidt ekstra kig ind til babyen. Når man tænker på hvilke ressourcer vordende forældre ellers bruger på den lille så er en scanning eller to næsten bare en dråbe i vandet. Ved min første graviditet var jeg simpelthen ved at gå til af spænding, og her tilkøbte vi både en tidlig scanning og en kønsscanning. Det var skønt med fine kig ind i baby hulen. Denne gang har jeg allerede været til 2 scanninger, men det har været ved en gyn og for at bestemme terminen da graviditeten kom lidt bag på os. I dag så jeg en lille baby der kunne bevæge sig, havde anlæg til hænder og fødder og med fint hjerteblink - og jeg blev altså noget rørt :kuller Jeg regner dog ikke med at købe nogle ekstra scanninger denne gang. Nok mest fordi det ikke er ligeså svært at vente (endnu da.. )
 14. Jeg er helt skør med Ribena saft. og det hjælper faktisk lidt på min kvalme. Rjs, stakkels dig. Jeg håber det snart vender
 15. Her har jeg heller ikke nogen fornemmelse, men kommer til at tænke/sige lillebror. Farmand siger lillesøster, så det kan pege begge veje. Vi snakker også lidt om ikke at kende kønnet, men vi er ikke besluttede endnu.