Betinna

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    30
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Betinna

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 03/23/1988

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Midtjylland
  1. Så vidt jeg ved fryser hun ikke! Hun ligger alle andre steder kun med ble på, uden at sige noget! Men vil prøve jeres forslag!
  2. Jeg er ny på området, min datter på nu 9 dage, bliver helt hysterisk når hun skal have skiftet ble! Det er ikke altid slemt lige når man ligger hende, men når man tørre hende og giver hende ren ble på går hun helt amok! Hun skriger så det gør helt ondt på både min mand og jeg! Vores SP har sagt at vi skal snakke langsomt og roligt til hende, ligesom fortælle hvad det er vi gør ved hende, men det virker ikke! Jeg har en meget stor tålmodighed, men er ved at blive knust når jeg skifter hende! Nogen der har nogle råd? Hvad kan vi gøre?
  3. Er glad for at høre at jeg ikke er den eneste der har det sådan! Har været lidt nervøs, da jeg er igang med bacheloropgave og en masse eksaminer!
  4. Hej alle sammen. Som sagt er jeg i 3 trimester, nærmere sagt er jeg idag 30+4.. Jeg har i de sidste par dage haft det meget underligt! Jeg har ikke på noget tidspunkt haft diverse graviditets symptomer, hverken kvalme eller noget som helst! Nu er jeg begyndt at føle en sult jeg ikke kan få bund på, men kan ikke spise mig mæt, da jeg får det skidt af at spise mere end normalt! Derudover har jeg til tider smerter i maven (nederst), kan dette være noget plukveer? Er det normalt at få det sådan sidst i graviditeten??
  5. Hej.. Jeg er idag 25+0, og har den sidste uges tid haft en overdrevent stor lyst til sex! Min kæreste har ikke haft den vildeste lyst til sex, da han synes at det er mærkeligt, når der jo er en baby i maven! hvilket har resulteret i at vi kun har haft sex 2 gange siden vi fandt ud af at jeg var gravid! Som sagt har jeg i den sidste uges tid haft rigtig meget lyst til sex, det er så slemt at jeg drømmer om det! I nat vågnede jeg op flere gange! Jeg må sige at det skræmmer mig helt vildt, hvad kan jeg gøre ved det? Kan min øget sexlyst have noget at gøre med kønnet af baby?
  6. Hej alle sammen. Jeg ved at man plejer at få den "mørke streg" Linea nigra fra navlen og ned, men den har man altid kunne se hos mig, dog ikke ganske tydelig. Nu har jeg så også fået stregen fra lige under brystet og ned til navlen! Er der andre end mig der har det? Eller har prøvet det?
  7. Hej, min termin er efter nf blevet rykket fra den 29 juni til den 5 juli! Så jeg høre under denne gruppe! :) og i Herning.. :)
  8. Jeg er 12+1 og har været til en dejlig nf scanning! Jeg har ikke haft nogen symptomer overhovedet, bortset fra ømme bryster fra starten af. Hvilket jeg heller ikke har mere. Så var selv meget nervøs! Men grønært har det godt med flot hjertelyd! Jeg tror bare at man skal tage den med ro, og ikke tænke på "hvad der er normalt" ved en graviditet, da de ikke er ens for nogen!
  9. Hej alle sammen. Jeg er 12+2 uger henne, og jeg havde egentlig tænkt mig at jeg ville male en masse billeder som skulle hænge på babys værelse, men nu kan jeg læse mig frem til at det ikke er en god ide at male?? Er der nogle former for maling jeg gerne må bruge eller skal jeg bare holde mig fra det??
  10. Tillykke med graviditeten. Har ikke selv været ved JM endnu da jeg kun er i uge 9+6.. Nu er det min første graviditet, og den kom noget bag på os begge. Da jeg havde spiral oppe og havde kun haft der i lidt over 2 år. Da vi i tirsdags skulle ind til det første lægebesøg og have svar på blodprøver og lavet vandrejournal var vi begge meget spændte på hvad der lige præcis skulle ske. Jeg er 24, så jo har da læst lidt rundt omkring, men jeg har jo ikke den største viden om alt det med at være gravid! Så vi glædede os til at få en masse Info vi kunne bruge. Da min kæreste, min mor og jeg så kom ind til lægen var han slet ikke forberedt! Han vidste intet om mig, havde ikke læst min journal om at det havde været en lidt svær start for os, da vi gik uvidende om graviditeten lå inde i eller udenfor livmoderen osv.. Da jeg fortalte ham dette sagde han bare, " nå okay" og kiggede igen på computeren! Vi var derinde i næsten en time, og tror kun at han så væk fra skærmen og snakkede med os i 15 min.. Jeg var så forvirret da jeg gik derfra at jeg bare kiggede på min mor som et stort spørgsmålstegn! Derudover var noget af det første lægen sagde til mig at: "jeg bliver ikke som læge her, så du skal finde en anden til næste gang" "jeg har arbejdet inde på gynækologisk afdl. Så jeg ved det er et godt sted" trods det at han havde arbejdet derinde sagde han at man talte ugerne således uge 9 + 0 og hele vejen op til uge 9+7. Hvorpå jeg så spurgte ham om man virkelig talte ugerne fra 0 til 7? Hvilket han sagde ja det gjorde man! Hvorpå jeg så spurgte ham om hvor mange dage han har på en uge? Hvilket ikke gjorde ham mere glad, hvor han selvfølgelig svarede at der da var 7 dage på en uge og så virkelig surt på mig. Dertil svarede jeg at hvis graviditets uger bliver talt fra 0-7 så måtte der jo være 8 dage på en uge! Det gjorde ham gal! Men han indså da, at det enten hed 0-6 eller 1-7.. Så vi blev enige om at det hed 0-6.. :P Men alt i alt havde jeg også en virkelig mærkelig oplevelse af mit første lægebesøg og er glad for at det ikke er ham jeg skal ind til igen!
  11. Hvornår har man som regel den første scanning?
  12. Har også hørt at det er meget normalt, bare ikke så tidligt!! Altså den er jo på størrelse med en ærte lige nu!!
  13. Jeg er lidt over 7 uger henne, og har helt vildt ondt i halebenet! Jeg kan ikke stå ordentligt, sidde eller ligge ned!!! Det kommer lidt i perioder, men har været slemt hele dagen! Er det normalt når jeg ikke er længere henne? Og har det overhovedet noget at gøre med min graviditet??
  14. Jeg var på apoteket idag, fordi jeg tænkte at jeg ville købe de der graviditets vitaminpiller! Der sagde hun at jeg kun skulle tage dem hvis min læge havde anbefalet det?
  15. Hej, det er nu 2,5 uge siden at jeg fandt ud af at jeg var gravid! Var igår inde og få taget alle de der blodprøver, hvilket var ved et rent tilfælde, da jeg egentlig kom til lægen for at få min 2 hpv vaccine! Men den måtte jeg jo ikke få pga graviditeten! Så hun synes at siden jeg nu alligevel var derinde så kunne vi ligeså godt få ordnet de blodprøver. Så den 27 november har jeg en tid ved lægen for at skulle snakke om alt dette. Min kæreste har spurgt om han skal tage med derind, hvorpå jeg bare svarede at det vidste jeg ikke! Jeg synes at det egentlig var lidt synd for ham nu da han viste så meget intiativ til at ville med. Så jeg sagde at hvis han havde lyst og kunne få fri fra arbejde måtte han hellere end gerne tage med! Hvad gjorde i? Det hele er nyt for os begge, så vi aner ikke hvad noget af det er!