StineDJ

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    47
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About StineDJ

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - prøver igen
  1. Min datter er 5 år og jeg vil tro vi sammenlagt har brugt 4000-5000 på hende om måneden og det er så uden det man køber inden hun kommer til verden. Vil tro det er meget realistisk, men det kommer selvfølgelig an på hvor meget man går op i tøj og sko mærker osv.
  2. Clara er godt 5 år og vi begynder at børste tænder og tage tøj af kl. 19 eller der omkring. Så læser vi en lille bog, synger en sang og så sidder jeg på sengekanten og nusser hende i ansigtet og snakker med hende 5 min., og så går jeg ud og hun ligger og læser en halv times tid inden hun slukker lyset og ligger sig til at sove. Det er super hyggeligt og nogle dage læser hun også en time, men så går jeg også derop og beder hende slukke lyset, ellers bliver det for sent. Hn er klart B-menneske lige for tiden :)
  3. Puha, det lyder ikke rart :( Efter jeg havde født min datter gjorde det også ondt, samme sted som du beskriver i øvrigt. Jeg var ved lægen et par gange, men der var ikke noget at se som sådan. Blev sendt til undersøgelse på gyn.adf. Og der fandt de ud af at jeg havde dannet arvæv der hvor jeg var blevet syet og de ville gerne fjerne det, men de kunne ikke garantere at det ikke bare dannede nyt igen. Jeg valgte dog at gøre det, en operation i fuld narkose og siden har jeg ikke mærket til det, så det var rigtig godt jeg tog imod det.
  4. Tak skal I have :)
  5. Dejlige og rørende historier :7himmel
  6. Synes det er en helt vildt godt billede :) Fedt at det er så naturligt og fuld af liv :wub
  7. Puha, synes at min Clara på 5 år allerede har mange af de træk :boo
  8. Det er jo selvfølgelig individuelt fra graviditet til graviditet, men jeg ville godt have kunnet det da jeg var gravid med Clara :)
  9. Vil bare lige sende noget :bd din vej :bd
  10. Ved Clara gik der 4-5 måneder efter p-pille stop. Min cyklus var normal med det samme :) Denne gang er der gået 1 1/2 år indtil videre, ber var min cyklus også normal med det samme, men der sker ikke rigtig noget <_<
  11. Vil bare lige ønske dig tillykke, er sikker på den lille nok skal bliver derinde :bd
  12. :kram :kram :kram
  13. Jeg spiser Gravitamin :)
  14. Tak :) Og i lige måde :bd
  15. Ser DUM med det ene øje.. :)