Lisebuur

Medlemmer
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Lisebuur

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 11/06/1979

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  30-09-2013
 • Lokation
  Svendborg
 1. Ihh, altså. hjertelig tillykke med jeres datter :loveshower . Og ja, man kan sidde og kigge på de små guldklumper i timevis :kuller :kuller Håber I alle har det godt :yay :yay
 2. Har ikke født endnu, men har jo også først termin d. 30. sept. Der er jo lidt tid til endnu, og vil også gerne have farmand hjem først. han sejler, og kommer forhåbentlig hjem om 1 uge. Så der skal helst ikke ske for meget endnu ;-)
 3. Vores søn har fået den hovedpude der fulgte med juniordynen, så der er lidt fylde i den. Han bruger den nogle gange, men ikke hver dag. Der er også dage hvor den havner i fodenden ;-)
 4. Tiden nærmer sig med hastige skridt, og jeg må sige jeg glæder mig til at få lillepigen ud. Jeg er så besværet her i 2. graviditet, maven er bare i vejen hele tiden, ryggen gør ondt og jeg er så træt af den forbandede halsbrand som har meldt sig. Energiniveauet er for nedadgående, kan godt mærke at jeg har en lille gut på 1 år, som kræver en del opmærksomhed og aktivitet. Den daglige "morfar" er blevet et fast ritual så jeg kan hænge sammen. Selve fødslen tænker jeg ikke så meget på, det der optager mig mest er at faren skal nå hjem i tide. Han sejler og er sat til at komme hjem ca. 14 dage før termin. Så krydser fingre for at jeg ikke føder før tid. Vores familie går så fra at være 3 til at være 4, og det er jeg meget spændt på. Nu har vi jo ligesom fået rutinerne op og køre med at være 3, det kører med dagpleje etc. så jeg er lidt spændt på hele scenariet med et spædbarn i huset igen. Hvordan skal det gå med søskendejalousi, hvordan med at få lagt dem begge i seng, vækker den lille den store om natten etc. Der er så mange scener jeg ikke kender til, og det er jeg spændt på.
 5. Jeg har i Zizzi fundet de fedeste bukser med en dejlig bred elastik i livet, den kan med lethed trækkes op over "dunken", og fungerer ligesom graviditetsbukser. Jeg har købt mine bukser herinde og går stort set ikke i andet. De er sådan lidt baggy-pants, og god plads til lårene også. Og jeg er selv stor med store lår, og det var jeg også før jeg blev gravid. Håber du kan finde nogle bukser der passer dig :-)
 6. Tak for beretningen, kan nikke genkendende til mange ting. Og hvor er Olivia da bare skøn. Hjertelig tillykke med prinsessen :hurra
 7. Det er virkelig træls for dig. Jeg har også for højt bmi, og har lige været afsted til glukosebelastning. Jeg kom dog igennem med et tal der hed 5,8, og jeg fik at vide at det skulle være under 10. Jeg føler virkelig med dig, og krydser fingre for at det forsvinder igen efter fødslen.
 8. Her står den på yoghurt med havregryn. Nogle gange varierer vi lidt og putter frisk frugt i også, men ikke altid. Havregrød har aldrig sagt ham noget.
 9. Her er det biler der er et stort hit. Desuden har vi en plastic sandkasse stående indenfor og fyldt den med plasticbolde, det er også sjovt. Men ellers også bøger og meget gerne med lyde eller effekter man kan føle på. Ellers bare legetøj med lyd eller musik. Han kan sidde helt for sig selv og lege, tænde for noget musik og man kan se han sidder og rokker til musikken. Det er så hyggeligt. :kuller
 10. Bare nyd det - jeg er gravid med vores 2. barn og både denne gang og sidste gang havde jeg kvalme. Denne gang også med opkast, så bare nyd det ;-)
 11. Vi gav Mikkel Nutramigen fra starten. Jeg fik aldrig gang i amningen, så her var det MME fra starten. Jeg har katteallergi og græsallergi i forvejen, så Mikkel er disponeret for allergi, og blev derfor anbefalet at bruge Nutramigen som købes på apoteket. Vi købte et par bøtter ( pænt dyrt) og fik først ad omveje at vide om den her grønne recept, som ville give os tilskud. Den fik vi straks rekvireret ved lægen, og den gælder i et halvt år. Han har ikke haft problemer med hverken hård eller tynd mave, så det er først efter det halve år at vi begyndte at købe andre mærker. Jeg er endt med Nan, som fungererede rigtig godt for os. Nu er han jo på almindelig kost, så nu bruger vi det kun til hans natflaske, og her kører vi halvt Nan og halvt vælling. Det mætter bedre end rent Nan, og fungerer for os.
 12. I min journal står der ikke tallet. det får vi nemlig slet ikke oplyst. Vi får blot at vide om der er lav eller høj risiko. dette betyder at der i min journal blot står Lav risiko. Ovenover står der datoen for selve NF scanningen. Håber det hjælper dig.
 13. Tillykke med scanningen - skønt at I venter en lille prins :P så skal vi begge til at prøve noget nyt....... Men det bliver da skønt med en af hver....
 14. Sådan havde jeg/vi det også da vi ventede vores første. Vi ville ikke vide kønnet på forhånd og den ene dag fornemmede jeg at det blev en dreng og dagen efter en pige..... man er virkelig lost men det var også fedt først at få det afsløret ved fødslen. Jeg vil dog også sige at det var dejligt at kunne få lov at købe lidt tøj med drengefarver, indtil havde jeg jo måtte købe neutralt tøj.
 15. MIT RIGTIGE NAVN: Lise TERMIN: 30. september 2013 FØDESTED: Svendborg - måske Odense SCANNINGER: JM KONSULTATIONER: VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Venter en lille pige - hun skal hedde Ida MULIGE NAVNE: STØRRE SØSKENDE: Storebror Mikkel TAGET PÅ I KILO: GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) har døjet med kvalme og opkastninger de første 4 mdr - det er aftagende nu. SÅDAN VIL JEG FØDE: HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: min mand ANDET: