Økonom

Medlemmer
 • Content count

  731
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Økonom

 1. Top hemmeligt. Det er jeg :)
 2. Jeg har kun været tilbage på mit job i 2 mdr. Så jeg er også spændt på hvad de siger til det.
 3. Første scanning idag. Fuldstændig spontant. Er glad for vi gjorde det. Er måske kun i uge 6, hvor jeg troede jeg var i uge 7. Hjertet blinker og alt så fint ud! Priser mig lykkelig over at jeg har det meget bedre end sidste graviditet.
 4. Vores lille pige er 14 mdr. Og jeg er 7+2, håber de vil få en masse ud af hinanden.... Jeg bliver 33, så vi ville ikke vente for længe :)
 5. Bliver sikkert ikke scannet før uge 12, har første læge samtale i 11 uge. Men jeg glæder mig!!!!!!!!
 6. Ida kom ind på sit eget værelse da hun blev 4 mdr. Jeg sov derinde nogle uger og flyttede tilbage til soveværelset. Jeg har nu kamera på hende om natten, da vi ikke sover i rummene ved siden af hendes. Det gik nemt og smertefrit, helt klart værst for moderen! Hun sover nu fra kl. 19 (20) til kl. 7 om morgenen, afbrudt af 2 gange mad. Hun vender nemt fra ryg til mave, og kæmper stadig med en ar der spærrer, når hun skal rulle den anden vej. Hun finder selv sutten og tager den selv i munden om natten, det kan jeg jo tydeligt følge med i via kameraet :) Dygtige pige! Vi er oppe på 3 gange mos/grød om dagen nu, og hun trives med det. Vi har også fået 2 tænder og det hun klager over skyldes udelukkende feber og den smerte der er forbundet med tænder der skal igennem brusk og tandkød.... lille pus! Jeg nyder livet som mor, og er mega stolt af min elskede lille pige. Huner så smuk og dejlig, mysser hendes kinder 100 gange om dagen. Ida stritter også med numsen og vil gerne stå op. Hun kan sidde selv, men tipper ofte til en af siderne..... :) Hun elsker at spise appelsin, banan osv.... gnave lidt med tænderne.... idag børstede hun selv tænder..... hi hi Skønt med en opdatering fra jer fister, lyder til han trives :) Det gør vi godt nok også.......
 7. Ida sover fra kl. 22-3 hvor hun spiser. Så sover hun videre til kl. 6-7 stykker. Ida sover kun 30-45 minutter når hun tager en lur. Lur nr. 1 kl. 10 Lur nr. 2 kl. 12 Lur nr. 3 kl. 15-16 Lur nr. 4 kl. 18.30 Hun kan ikke sove kl. 20 eller 21.... hun begynder at virke træt ved 21 tiden, og er da enkelte gange blevet puttet der. Men hun sover først kl. 22.15 Vi er gladefor vores rytme pt. Hun puttes kl. 22, sover kl. 22.15 :) Sundhedsplejesken sagde at ikke alle børn kunne sove kl 19, og at der intet unormalt var i det søvnmønster som ida har. Vi vil måske forsøge at rykke det frem, måske med 15 minutter ad gangen over mange uger.... Lige nu fungerer det godt med familiens mønster.
 8. Jeg stod med en positiv test d. 31/12.... så vi fejrer det hver nytårsaften fremover :)
 9. Den urolige nattesøvn forsvinder når du begynder på mos :) Det gjorde den i hvert fald her..... Ellers har vi passeret 19 ugers tigeren uden at Ida har været påvirket.......
 10. Jeg startede med pastinak og kartoffelmos, med lidt sveskegrød til...... Vi har ikke haft problemer med maven, så det er gået godt. Sidste uge begyndte jeg hver anden dag at give risgrød med pære banangrød til...... Blandingsforholdet på mos/grød og frugt.... er 5/1...... 5 dele kartoffel/pastinak mos og en del sveskemos. Hun elsker det... samtidig øver vi i at hun drikker lidt af hældekop.... Det bliver dog kun til enkelte nip... Vi er på 3 uge nu og spiser stadig kun 1 gang grød om dagen til middag..... om en uge eller to vil vi indføre et aftensmåltid også. Vi er blevet anbefalet at undgå gluten.... så her er det udelukkende glutenfri produkter, da vi også har et allergi disponeret barn
 11. Hvornår synes i det er ok at tage dem med til udlandet? Eksempelvis Mallorca (2 timer og 15 minutters flyvetur)? Vi har fået en rejse af mine forældre (for hele familien) til august når Ida er et år.... jeg prøver at forestille mig hvordan hun er og hvad hun kan når hun er et år,..... vildt svært! Men jeg håber og tror hun kan sidde i strandkanten med en spand og skovl.
 12. Ida plejer næsten af falde i søvn i vores arme inden hun lander i sin seng eller barnevognen. Men ikke i denne uge, der vil hun bare ikke sove! Tænker vi skal have lavet et nyt sove-ritual, da det andet ikke er holdbart i længden. Hvordan gør i?
 13. Ida vejede 3000 g da vi kom hjem fra sygehuset.... idag vejer hun 6,7 kg. hun bliver 4 mdr. her d. 27 dec. Sovemøstret er det samme som jeres, vi går bare i seng igen efter måltidet kl. 7-8 stykker og sover til ved 10 tiden. Derud over sover hun 3-4 x 30-45 minutter i løbet af dagen. Glad, smilende, pludrende pige, der gerne vil hjælpes til at stå op :) Hun sidder meget op, og kan selv kaste sig forover. Leger og underholder sig selv med rangler mm. Helt fremme i skoene er hun.....
 14. Det med søvn, vriden og kaste sig rundt om natten osv. har vi lige haft i sidste uge.... kunne ikke putte hende som jeg plejede og hun ville kun sove på armen, tror det er et udviklingstrin! Denne uge er alt tilbage til normalen + at hun nu også vil sove ude i barnevognen. Bogen vidunderlige uger fortæller godt om disse tigerspring :)
 15. Bare en eneste d-dråbe om dagen ødelagde alt for Ida, det var urimeligt...... Jeg har også fået mange bøger, men lige vidunderlige uger er bare super... håber vi får fred og ro = glade babyer indtil uge 19 ;) Skønt når de trives, så er glæden ved at være mor stor :)
 16. Ida vil ikke sove som hun plejer i denne uge... normalt når hun at falde lidt hen i mine arme og så ligger jeg hende ind i sengen/barnevognen.. Det er ikke den bedste ide, da hun jo bliver større og jeg ikke kan få et ordentlig "putte" system op og køre på den måde. Hvordan gør i?
 17. Nu vil hun også ligge i barnevognen selv om den står stille.... Mor er stolt!
 18. Ida havde også en periode hvor hun græd og græd, vi fandt hurtigt ud af at det skyldes d-dråberne, på trods af flere forsøg, forskellige doseringer, acd dråber mm. har vi nu konkluderet at hun skal have d-vitamin pille opløst i modermælkserstatning. Måske kan du spore det tilbage til netop det? Ellers kan jeg anbefale vidunderlige uger, en super bog der fortæller om uge10-12, hvordan barnet reagerer når hjernen vokser og at det forårsager meget gråd i netop den periode.
 19. I denne uge kan jeg bare ligge hende i sengen, gi hende sutten og så sover hun inden for 2 minutter......... hold da op!!! Måske havde vi en af disse tigerspring i sidste uge!
 20. Kan ikke ligge ida, hun ligger og smiler eller græder, vender og drejer sig. 2 gange er det lykkedes mig at få hende til at sove ved at putte hende....... og der blev jeg derinde :( Måske skal vi bare blive ved....indtil hun har forstået det. Ida sover også i barnevognen... altid med det samme, men jeg vil også kunne putte hende i sengen.... for tiden er det en overtræt pige vi har hver aften og det er synd. Forrige uge sov hun 5 lure hver dag uden problemer, da hun faldt hen i mine arme og blev lagt. svært at finde rette tidspunkt for lur synes jeg..... hun virker nemlig ik træt, før end det er for sent, og så er hun overtræt.
 21. Hvor er hun kær !!!! :) Glæder mig helt til sommeren med Ida.
 22. Regner med det bliver vuggestue, har ikke skrevet hende op endnu, da jeg ikke kan beslutte mig for om jeg skal skrive jeg skal bruge pladsen 1 juni eller juli... vil bare have en plads til hende senest 1 august. Ønsker kun at få hende i den ene vuggestue, så jeg skal ikke vælge pasningsgaranti, og dermed skal jeg være i stand til at få hende passet ved forældre til der er en ledig plads.
 23. Har i overvejet hvor længe der skal gå før/hvis i skal være gravide igen?
 24. Jeg skal starte på job d. 2 september :) Glæder mig til juni-juli og august sammen med lillepigen.... sommer og dejlig baby må være den bedste coctail.
 25. Har i valgt dagpleje eller vuggestue? Hvorfor faldt valget på det? Benytter i jer af pasnings garantien eller? Kan se fordele og ulemper ved begge dele..... Vi har valgt vuggestue, er dog ikke kommet til at få hende skrevet op endnu, da beslutningen er ny :) Ps: det bliver den vuggestue jeg selv gik i.