Økonom

Medlemmer
 • Content count

  731
 • Joined

 • Last visited

About Økonom

 • Rank
  Afhængig
 • Birthday 12/08/1980

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  10-06-2014
 • Lokation
  Midtjylland
 1. Jeg har kun været tilbage på mit job i 2 mdr. Så jeg er også spændt på hvad de siger til det.
 2. Første scanning idag. Fuldstændig spontant. Er glad for vi gjorde det. Er måske kun i uge 6, hvor jeg troede jeg var i uge 7. Hjertet blinker og alt så fint ud! Priser mig lykkelig over at jeg har det meget bedre end sidste graviditet.
 3. Vores lille pige er 14 mdr. Og jeg er 7+2, håber de vil få en masse ud af hinanden.... Jeg bliver 33, så vi ville ikke vente for længe :)
 4. Top hemmeligt. Det er jeg :)
 5. Bliver sikkert ikke scannet før uge 12, har første læge samtale i 11 uge. Men jeg glæder mig!!!!!!!!
 6. Ida kom ind på sit eget værelse da hun blev 4 mdr. Jeg sov derinde nogle uger og flyttede tilbage til soveværelset. Jeg har nu kamera på hende om natten, da vi ikke sover i rummene ved siden af hendes. Det gik nemt og smertefrit, helt klart værst for moderen! Hun sover nu fra kl. 19 (20) til kl. 7 om morgenen, afbrudt af 2 gange mad. Hun vender nemt fra ryg til mave, og kæmper stadig med en ar der spærrer, når hun skal rulle den anden vej. Hun finder selv sutten og tager den selv i munden om natten, det kan jeg jo tydeligt følge med i via kameraet :) Dygtige pige! Vi er oppe på 3 gange mos/grød om dagen nu, og hun trives med det. Vi har også fået 2 tænder og det hun klager over skyldes udelukkende feber og den smerte der er forbundet med tænder der skal igennem brusk og tandkød.... lille pus! Jeg nyder livet som mor, og er mega stolt af min elskede lille pige. Huner så smuk og dejlig, mysser hendes kinder 100 gange om dagen. Ida stritter også med numsen og vil gerne stå op. Hun kan sidde selv, men tipper ofte til en af siderne..... :) Hun elsker at spise appelsin, banan osv.... gnave lidt med tænderne.... idag børstede hun selv tænder..... hi hi Skønt med en opdatering fra jer fister, lyder til han trives :) Det gør vi godt nok også.......
 7. Ida sover fra kl. 22-3 hvor hun spiser. Så sover hun videre til kl. 6-7 stykker. Ida sover kun 30-45 minutter når hun tager en lur. Lur nr. 1 kl. 10 Lur nr. 2 kl. 12 Lur nr. 3 kl. 15-16 Lur nr. 4 kl. 18.30 Hun kan ikke sove kl. 20 eller 21.... hun begynder at virke træt ved 21 tiden, og er da enkelte gange blevet puttet der. Men hun sover først kl. 22.15 Vi er gladefor vores rytme pt. Hun puttes kl. 22, sover kl. 22.15 :) Sundhedsplejesken sagde at ikke alle børn kunne sove kl 19, og at der intet unormalt var i det søvnmønster som ida har. Vi vil måske forsøge at rykke det frem, måske med 15 minutter ad gangen over mange uger.... Lige nu fungerer det godt med familiens mønster.
 8. Jeg stod med en positiv test d. 31/12.... så vi fejrer det hver nytårsaften fremover :)
 9. Den urolige nattesøvn forsvinder når du begynder på mos :) Det gjorde den i hvert fald her..... Ellers har vi passeret 19 ugers tigeren uden at Ida har været påvirket.......
 10. Jeg startede med pastinak og kartoffelmos, med lidt sveskegrød til...... Vi har ikke haft problemer med maven, så det er gået godt. Sidste uge begyndte jeg hver anden dag at give risgrød med pære banangrød til...... Blandingsforholdet på mos/grød og frugt.... er 5/1...... 5 dele kartoffel/pastinak mos og en del sveskemos. Hun elsker det... samtidig øver vi i at hun drikker lidt af hældekop.... Det bliver dog kun til enkelte nip... Vi er på 3 uge nu og spiser stadig kun 1 gang grød om dagen til middag..... om en uge eller to vil vi indføre et aftensmåltid også. Vi er blevet anbefalet at undgå gluten.... så her er det udelukkende glutenfri produkter, da vi også har et allergi disponeret barn
 11. Ida vejede 3000 g da vi kom hjem fra sygehuset.... idag vejer hun 6,7 kg. hun bliver 4 mdr. her d. 27 dec. Sovemøstret er det samme som jeres, vi går bare i seng igen efter måltidet kl. 7-8 stykker og sover til ved 10 tiden. Derud over sover hun 3-4 x 30-45 minutter i løbet af dagen. Glad, smilende, pludrende pige, der gerne vil hjælpes til at stå op :) Hun sidder meget op, og kan selv kaste sig forover. Leger og underholder sig selv med rangler mm. Helt fremme i skoene er hun.....
 12. Det med søvn, vriden og kaste sig rundt om natten osv. har vi lige haft i sidste uge.... kunne ikke putte hende som jeg plejede og hun ville kun sove på armen, tror det er et udviklingstrin! Denne uge er alt tilbage til normalen + at hun nu også vil sove ude i barnevognen. Bogen vidunderlige uger fortæller godt om disse tigerspring :)
 13. Bare en eneste d-dråbe om dagen ødelagde alt for Ida, det var urimeligt...... Jeg har også fået mange bøger, men lige vidunderlige uger er bare super... håber vi får fred og ro = glade babyer indtil uge 19 ;) Skønt når de trives, så er glæden ved at være mor stor :)
 14. Nu vil hun også ligge i barnevognen selv om den står stille.... Mor er stolt!
 15. Ida havde også en periode hvor hun græd og græd, vi fandt hurtigt ud af at det skyldes d-dråberne, på trods af flere forsøg, forskellige doseringer, acd dråber mm. har vi nu konkluderet at hun skal have d-vitamin pille opløst i modermælkserstatning. Måske kan du spore det tilbage til netop det? Ellers kan jeg anbefale vidunderlige uger, en super bog der fortæller om uge10-12, hvordan barnet reagerer når hjernen vokser og at det forårsager meget gråd i netop den periode.