KLH

Medlemmer
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About KLH

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 05/25/1985

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Laaaangt ude på landet
 1. Her er manden 8 år ældre end mig :) hhv. '77 og '85
 2. Jeg er udlært farvehandler, men har været arbejdsløs i hvad der føles som en evighed. Overvejer evt. at tage en ny uddannelse i stedet...
 3. Jeg kommenterer generelt ikke fremmede kvinders gravide maver, synes selv det var så anstrengende når folk jeg aldrig havde set før brugte min mave som en undskyldning for at sige et eller andet knapt så gennemtænkt, så jeg holder bare munden lukket :D Hvis det er bekendte så skal jeg være meget sikker på at de er gravide før jeg siger noget ellers venter jeg til de selv bringer det på bane. Er det en jeg kender godt vil jeg ikke tøve med at fortælle hende, at hun ser strålende ud og at maven er super flot :)
 4. Magnus kom i en str 56 med det samme (han var 54 cm lang og vejede 3210 g) og jeg tror nok der gik 2-3 uger før vi begyndte at finde den næste størrelse frem..
 5. Jeg gider dem heller ikke.. men jeg synes egentlig selv, at jeg plejer at afvise dem på en ret høflig måde hvor jeg endda forklarer dem hvorfor jeg ikke er interesseret i at købe/abonnere på dette eller hint.
 6. Prøver at tage mig sammen til at lave noget fornuftigt, mens jeg tænker på hvor afsindigt meget jeg har lyst til bland-selv-slik
 7. Super velfortjent :) Tillykke!
 8. En af mine bekendte fik at vide, at hun ventede en dreng, "han" hedder så Amalie og ligner i mistænkelig grad en pige.. her passede det til gengæld godt nok da der blev sagt dreng.
 9. Læste lige om det et andet sted også, det er vist "bare" en joke.. en syg joke som overhovedet ikke er sjov, men det er så en anden sag.
 10. i min mødes vi hver 14. dag, men kommer der noget i vejen for en uge så bliver det rykket frem i stedet for længere ud (dvs. efter 1 uge i stedet for efter 3)
 11. Skal nok selv starte :) Navn: Kristina. Arbejde: Jeg er udlært farvehandler, men har desværre været uden arbejde siden september 2009. Alder/fødselsdag: 26 år (25. maj '85). Bopæl: Ca midt mellem Skive, Viborg og Holstebro. Mand/kæreste: Gift med Thomas siden 1. november '08. Børn: Magnus fra 14. august '10. Stjernetegn: Tvilling. Søskende: En storebror. Yndlings is: Ben&Jerry New York Super Fudge Chunk. Skostørrelse: 40/41. Yndlings-tv-serie: The Tudors (er også ret glad for Brødrene Price, Jamie Oliver og div. haveprogrammer). Yndlingsfilm: Ringenes Herre 3. Yndlingsbog: Broderskabet af Robyn Young (super spændende tempelridderroman). Yndlingsmusik: Har altid været glad for Aerosmith, men hører egentlig mest bare det der er på Nova fm. Livret: Store bøffer i sovs til knæene, min hjemmelavede kylling/nuddel wokret, græsk mad. Hade-mad: Gule ærter og div. indmad er jeg ikke vild med, men ellers spiser jeg det meste. Grill eller gourmet?: Kommer an på lejligheden. Vin, vand eller vodka?: Jeg får tømmermænd som bare pokker, så oftest vand, men kan også godt lide de andre. Senest indkøbte cd: Tror faktisk det var et eller andet Vivaldi halløj... Forret eller dessert: Forret, gerne en stor en. Bedste koncertoplevelse: Da Aerosmith spillede i Randers. Kælenavn: Musse (manden), Trine (min mor), Trylte/Stina (min far) de fleste andre bruger vist bare mit navn. Bonusinfo om mig: Var 10 år om at tage mod til mig for at få en tatovering, elsker katte, storelsker mad og overvejer pt at starte ny uddannelse.
 12. Skal vi prøve at finde ud af hvem der gemmer sig bag skærmene derude? Jeg har lige klippeklistret lidt fra et andet forum jeg også er på, så der er en easy-peasy præsentationsmodel :) er ikke så god til at fortælle om mig selv sådan frit fra leveren, men med spørsgmål til så går det super :P I er velkomne til at lave en copy/paste af den. Navn: Arbejde: Alder/fødselsdag: Bopæl: Mand/kæreste: Børn: Stjernetegn: Søskende: Yndlings is: Skostørrelse: Yndlings-tv-serie: Yndlingsfilm: Yndlingsbog: Yndlingsmusik: Livret: Hade-mad: Grill eller gourmet?: Vin, vand eller vodka?: Senest indkøbte cd: Forret eller dessert: Bedste koncertoplevelse: Kælenavn: Bonusinfo om mig:
 13. Magnus sover som regel kun en gang om dagen, her tager han så gerne et stræk på ca 4 timer. Hvis han er helt umulig om eftermiddagen lykkes det dog ind imellem at få ham til lige at sove en lille times tid der også. Til gengæld sover han så ikke igennem om natten.. jeg har en drøm om, at det hjælper når han kommer på eget værelse (forhåbentligt snart...)
 14. Jeg har været så rasende opfindsom (eller noget) K L H er mine initialer.
 15. Da vi skulle til NF i sin tid var vi enige om, at hvis det viste sig, at der var noget galt med barnet så ville vi få det fjernet. Gudskelov var der ikke noget galt, for jeg må da nok indrømme, at jeg ikke ved om jeg måske ville have skiftet mening hvis vi pludselig stod i situationen og så ville der da helt klart have været krise i det lille hjem :huh