micro

Medlemmer
 • Content count

  426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About micro

 • Rank
  Meget lidt aktiv

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

1,658 profile views
 1. Jeg så lige at du har vundet Hollys lampen! Lucky you! :glad
 2. Hvis du lige læser mit svar een gang til, vil du se at det er det samme jeg skriver - at det er noget andet, hvis det går ud over deres almindelig og fornuftige madindtag. Men stadigvæk.. alvorligt tillidsbrud? Så håber jeg da ikke du skal konfronteres med noget alvorligt en dag.
 3. Tillykke med kærligheden! Og ja, tiden flyver vitterlig, når man er sammen med dem man elsker! God fornøjelse i aften :)
 4. Tænk, det synes jeg er at skyde langt over målet... Der er da stor forskel på at have spist en andens chokoladekalender eller noget, som på anden vis er "øremærket" og så bare spise fra skabet! Nu spørger mine børn stadig om de må tage noget, men de er også kun 6 og knap 8 år, men jeg forventer sandelig ikke at de skal blive ved med at spørge om lov. Jeg forventer de siger det, hvis de tømmer et eller andet, men som udgangspunkt er skabenes indhold da familiens og ikke kun mit og min mands. Noget andet er, hvis de ikke kan styre deres sukker-indtag og derfor bliver overvægtige, eller ikke spiser rigtig mad, men hvis det ikke er tilfældet, så er langt hovedparten af køkkenskabenes indhold da til fri afbenyttelse - og så er det op til mig at fortælle, hvad de ikke må spise, hvis jeg skal bruge det til noget bestemt. Hvis der ikke skal mere til for at begå "et kæmpe tillidsbrud", ja så tak for kaffe! Hvad skal man så kalde det, hvis de en dag gør noget slemt? Nej, jeg må ikke gå i biffen, for jeg har spist min mors chokolade? Ja ja, hver sine måder at gøre tingene på, enige bliver vi ikke om dette ;)
 5. Vi skal for en gangs skyld bare være hjemme. Vi flytter til Danmark om 1 1/2 uge, så julen går med udpakning og jeg er helt sikker på at hele familien vil have godt af en hyggelig aften med god mad HJEMME i vores nye hus.
 6. ÆL kan sagens falde anderledes end i midten af cyklus, så det kan det godt være, selvom det er lidt tidligt. Men hvis det bliver ved, bør du måske lige høre lægen ad.
 7. Kæmpe tillidsbrud? For at spise noget af det der ligger i skabene? Hold da op! Really?
 8. Hvad irriterer dig mest? At de tager det uden at sige, der ikke er mere, eller må de ikke spise udenfor måltiderne? Eller spiser de sig mætte og vil ikke spise aftensmad? Hvis de er nogle tynde stængler, så sker der vel ikke så meget ved at de snacker lidt om eftermiddagen? Ellers må I jo tale med dem om det og lave nogle "regler" i ENIGHED eller købe noget, de gider snacke på, som du også kan acceptere. Det er naturligt at børn - store som små - bliver lidt sultne i løbet af eftermiddagen og jo ikke kun efter rugbrød. Hernede er det normalt at børn for en eftermiddags-snack i den lidt søde ende og trods det, er der færre overvægtige børn her end i Danmark. Jeg ville synes det var uholdbart at skulle gemme tingene...
 9. Jeg er ked af at sige det, men nu spørger du.. jeg synes 1 og 3 er for store til dig, de dækker for meget af kinderne, synes jeg. og nr. 2 og er for "hård". Jeg ville nok vælge nogle i størrelsen som nr. 2, men knap så kraftigt stel, det ville klæde dit ansigt langt mere. Jeg synes lidt at de 3 briller kommer med dig og ikke at du kommer med dem.
 10. Hmm..ved ikke helt, hvad jeg skal synes. Jeg var ikke bange eller utryg eller noget under mine fødsler, men det gjorde da hammer nas alligevel, så jeg var glad for min epidural 3. gang, så jeg fik lov at føde helt uden smerte - og uden orgasme... Jeg synes ikke rigtig de to ting hører sammen...
 11. Hvis du var en ludobrik, var du så slået hjem nu? :lolhit
 12. Vi købte vores første hus, kort tid efter vores bryllup, da jeg var blevet gravid. Jeg var 32 og min mand 31. Indtil da boede vi i en rimelig stor og dejlig lejlighed i Brønshøj, men vi ville ikke have børn i en lejlighed, så vi flyttede til Hillerød, hvor manden arbejdede. Vi regnede bestemt med at vi skulle blive gamle i det hus, men så blev vi udstationeret herned og nu skal vi hjem før tid og vores hus er udlejet i et år endnu, så vi har lige købt nyt hus, som min mand er hjemme og overtage i morgen. Så nu har vi to huse indtil vi kan sælge det første. Så selvom man regner med at købe et hus for resten af livet, så kan der ske mange ting, så planerne ændres.
 13. Jeg er vist i sikkerhed hernede! For herfra er der både langt til Bloksbjerg og Danmark! :numse :lolhit
 14. Rigtigt flot! Super klædeligt til dig.
 15. Jeg er meget åben - jeg tjener ingenting! :lolhit Min mands løn derimod er hemmelig, ikke så meget fordi vi vælger det, men fordi sådan er det på hans arbejde. Men faktisk er det alligevel sådan at man, hvis man kender trin og stilling vil kunne se i de interne lønrammer, hvor meget han tjener, så det er lidt tåbeligt, synes jeg. Jeg har det selv sådan, at hvis familie eller nære venner spørger, så svarer jeg, men kan godt mærke, at det nogle gange giver anledning til misundelse og derfor tænker jeg over, hvem jeg fortæller det og kun på opfordring. Han har en rigtig god løn, men det er jo også derfor vi har råd til at leve, som vi gør. Jeg går hjemme, vi ejer - fra i morgen - to huse, dog mere af nød end af lyst og vi mangler ingenting i hverdagen .