Drømmer om nr. 3

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    43
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Drømmer om nr. 3

  1. Min mand og jeg har 2 børn sammen og jeg er MEGET klar på en nr. 3, men han vil slet ikke en 3´er. Jeg er bare slet ikke færdig med at tisse to streger, føde, amme etc. Nogle råd?
  2. Helt lukket er han i følge hans mund, men jeg ser hans opmærksomme øjne, hvis der bliver talt om graviditet eller babyer på tv. Han er netop den type, at hvis jeg presser ham, så lukker han helt af. Jeg har også tænkt tanken om en ups´er. Hvad pokker gør vi så?
  3. :lolhit
  4. Jeg begge gange og min mand var klar. Jeg er klar på nr. 3, men min mand vil ikke mere :unsure
  5. Ditto
  6. WAUW en præmie :loveshower
  7. Interessant med knoglen
  8. Jeg har lige shoppet hos Accessdiagnostic De har givet rabatkode, som I må bruge :rolleyes As a thank you please use coupon code: ADSUM to get a 5% discount on goods when spending over £5 Code is active until end of September 2011 Feel free to pass this coupon code onto family & friends. Only one discount code is applied per order.Coupon code may be used multiple times.
  9. Ok, ja kondomer hører nok ikke til i "Vil gerne være gravid" :D
  10. Absolut ingen grund til bekymring. Krydser fingre for positiv test.
  11. Ville da ønske, at de kunne scanne endnu tidligere, for jeg er totalt nysgerrig, men kender en, som blevet scannet 13 + 6. Klitorissen var så hævet, at det lignede en klar tissetrold.
  12. Måske den skulle have været i: Vil gerne være gravid??
  13. Fra 16 + 0 er et godt udgangspunkt. Forstår ikke klinikkerne, som tilbyder tidligere, men kan være at udstyret er blevet bedre?
  14. Tømrerfirmaet Per Slessing - et slag bedre
  15. Nogle som har prøvet Intelligender eller Gendermaker?
  16. Jeg har hørt noget med, at Intelligender vist viser modsat svar. Måske skulle producenten ændre sin resultatsguide? :whistling Nogle der kender til Gendermaker?
  17. Ja det skulle de
  18. Alt er åbenbart ikke som det ser ud - altid godt at tænke sig om en ekstra gang.
  19. Jeg har den på højre, da venstre hånd tilhører forlovelsen. Ligesom jeg gik ind på venstre side af min far og forlod kirken på højre side af min mand.
  20. :loveshower
  21. ooooh ja. Jeg ønsker mig brændende nr. 3. Jeg synes også, at jeg ser babyer over alt, men kunne forestille mig, at jeg ville se det endnu mere, hvis jeg stadig var barnløs. Ønsker dig pøj pøj. Krydser for, at du snart står med en baby i dine arme.
  22. Ja, jeg skulle se det - og har nu set det. Jeg er ikke overrasket over at det eksisterer, men er overrasket over, at folk kan finde på at trænge ind på privat grund og krænke dyrerne. Sikke syge mennesker.... :prik
  23. Super :) Er spændt på at høre, hvad du synes. Jeg skal snart have nye forsyninger ^_^
  24. Jeg er STOR udsalgsjunkie :shop . Eeeeeeeelsker gule skilte, procentskilte, lagersalg you name it. Er nok også en stor impulskøber; føles godt når der spares, men har jeg i grunden brug for tingene? :badgirl Hvor meget junkie er du? :rolleyes
  25. Nej man prutter ikke om prisen på 1 liter mælk (selvom det kunne være sjovt, bare for at se reaktionen :lol )