Drømmer om nr. 3

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    43
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Drømmer om nr. 3

  • Status
    Medlem
  1. Helt lukket er han i følge hans mund, men jeg ser hans opmærksomme øjne, hvis der bliver talt om graviditet eller babyer på tv. Han er netop den type, at hvis jeg presser ham, så lukker han helt af. Jeg har også tænkt tanken om en ups´er. Hvad pokker gør vi så?
  2. Min mand og jeg har 2 børn sammen og jeg er MEGET klar på en nr. 3, men han vil slet ikke en 3´er. Jeg er bare slet ikke færdig med at tisse to streger, føde, amme etc. Nogle råd?
  3. :lolhit
  4. Jeg begge gange og min mand var klar. Jeg er klar på nr. 3, men min mand vil ikke mere :unsure
  5. Ditto
  6. WAUW en præmie :loveshower
  7. Interessant med knoglen
  8. Ok, ja kondomer hører nok ikke til i "Vil gerne være gravid" :D
  9. Absolut ingen grund til bekymring. Krydser fingre for positiv test.
  10. Ville da ønske, at de kunne scanne endnu tidligere, for jeg er totalt nysgerrig, men kender en, som blevet scannet 13 + 6. Klitorissen var så hævet, at det lignede en klar tissetrold.
  11. Måske den skulle have været i: Vil gerne være gravid??
  12. Jeg har lige shoppet hos Accessdiagnostic De har givet rabatkode, som I må bruge :rolleyes As a thank you please use coupon code: ADSUM to get a 5% discount on goods when spending over £5 Code is active until end of September 2011 Feel free to pass this coupon code onto family & friends. Only one discount code is applied per order.Coupon code may be used multiple times.
  13. Fra 16 + 0 er et godt udgangspunkt. Forstår ikke klinikkerne, som tilbyder tidligere, men kan være at udstyret er blevet bedre?
  14. Tømrerfirmaet Per Slessing - et slag bedre
  15. Jeg har hørt noget med, at Intelligender vist viser modsat svar. Måske skulle producenten ændre sin resultatsguide? :whistling Nogle der kender til Gendermaker?