Rieke

Medlemmer
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Rieke

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 07/01/1981

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://rieke.dk

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Herlev
 1. vi har 500 m og jeg er SÅÅÅ glad for at der ikke er længere.
 2. nej, jeg har ikke gidet lave og opdatere hjemmesider for dem. Men jeg har købt et domæne til dem hver som de så kan få overdraget når de bliver 18 - hvis de så vil beholde det er op til dem. De 36 kr. om året det koster overlever jeg nok at betale.
 3. Naia Sofie Kalle August
 4. skat skatte-pige skatte-mand skatte-mus bandit bisse prinsesse prins Naia-mus Kalle-mand
 5. Babyjogger city elite - uden tvivl og uden fortrydelse. De er fantastisk!!
 6. Ville også sige du bare skulle have beholdt det og informeret dem om at du ikke har bestilt det og ikke vil betale. Hvad vil de gøre? de kan sende dig en rykker, og sende dig til inkasso. Men hvis du så klager nok gange skal de sende dig i retten for at få deres penge - mon de gør det for 100 kr? for noget du påstår du ikke har bestilt og som de ikke har bevis for at du ikke har bestilt? ... næppe!
 7. jeg er herinde... en gang hver 3. måned. højst. Mit hjerte ligger på babyxplore. Min holdning har intet med admins, kliker eller noget at gøre - men at min gamle mg nov08 stadigvæk er aktiv, og de piger der kommer derinde er mange af dem blevet veninder også IRL. Så er det jo klart at det er dér jeg hænger mest ud.
 8. køb en mei tai - jeg har købt min på slynger.dk (der hedder den skildpadde) - seriøst den er GULD værd. Min knægt på 9 mdr ELSKER at sidde i den - og min datter på 2 kan jeg bære hjem fra vuggestue på ryggen uden problemer. den er genial!
 9. min svoger er Søren Poppe
 10. Man kan ikke se signaturer på iphone
 11. farve - sort/hvid konverteringen ser ikke særlig god ud (min mening)
 12. jeg har ikke læst de andres besvarelser. Jeg synes selv jeg vidste alt hvad der var at vide - og havde passet børn i 100 nærmest inden. MEN INGEN HAVDE FORTALT MIG AT DER ER NOGET DER HEDDER EFTERVEER!!!! hvad er det for noget pis at man skal døje med veer EFTER man har født? og at de kun bliver værre og værre desto flere børn du får! av av ja, og at amning ikke er en skid hyggeligt.
 13. Jeg kan med sikkerhed sige at de ikke var der i 92-98 :D (som er de to størrelser jeg tæskede igennem fordi min datter er i 92 nu) - der er altid størst udvalg og flest lækre print i 56-68 :D
 14. str. 104: [b]til en anden fra min Nov08 MG på BX (med en større pige): [/b] str. 110: str. 104: str. 68: til en tredje fra min nov08 MG på BX: str. 92 og 104: og til sidst til en fra min marts10 MG på MX: str. 104: til en fra min IRL MG til barselsgave: str. 68 - købte kun den blå med stjerner og den hvide med stjerner: