Ancher

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Ancher

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    21-07-2012
  1. Hos os var det lidt af en overraskelse. Jeg fik fjernet min spiral i dec 2010 og havde efterfølgende 3 SA'er i januar, marts og juni. Herefter besluttede vi at nu ville vi ikke prøve mere. Oven SA'erne skulle vi til udredning på fertilitetsklinik i november 2011,da vi gerne vil have nogle svar, men de nåede jeg ikke, inden jeg igen stod med en positiv test. Vi blev gravide, selv om vi brugte kondom (det meste af tiden dvs. det kom først på til sidst). Følelsesmæssigt var jeg ikke klar til at blive gravid igen, men fertilitetsklinikken tilbød at scanne mig hver uge indtil uge 10, hvor jeg var ude over tiden for de tidligere aborter. Det var en dejlig tryghed. Nu glæde vi os bare til det bliver juli og vi kan tage imod lillebror.
  2. Hej Tænkte det var på tide jeg fik skrevet, så det sidste nye kan komme på listen. Min termin er rykket til d. 21. Juli, jeg venter en dreng og jeg skal have en hjemmefødsel.
  3. Ja.....jeg gættede også forkert. Det var en fin strittende tissemand der vidste sig ved scanningen i dag, til stor glæde for mor og far. Vi har to piger i forvejen, så vi synes det er skønt at få en dreng også.
  4. Jeg har også gået og haft ondt fra lænden og ned i ballen. Jeg går til graviditets træning i et varmtvandsbassin. Da jeg havde aller mest ondt fik jeg hjælp af instruktøren til at få det strukket ud. Bagefter fik jeg lidt massage og siden den dag har jeg ikke haft ondt. Så massage hos en massør og evt. noget varmebehandling er anbefalingen her fra. :glad
  5. Jeg er 19+2. Jeg har en bmi på 34 dvs. meget overvægtig. Jeg startede med at tabe 2 kilo og har taget 1 kilo på igen. Så foreløbig er det -1 kilo. Ved mine tidligere graviditeter har jeg tabt mig i starten og er end på +12 kilo. Alle gange har jeg spist lige hvad jeg har lyst til. Kiloene kommer som regel snigende fra jeg begynder på barsel og så går det stærkt. :13:
  6. Jeg har endnu ikke købt noget som helst ind. Vi har det meste fra fra vores piger. Hvis det skulle vise sig at blive en dreng, kan det godt tænkes, at jeg kommer til at shoppe lidt amok, men det må tiden vise. Vi skal nå at lave værelse. Dvs. males og nyt gulv inden juli, men jeg tænker der er god tid.
  7. Jeg tvivler på dit underliv er nedsunket. Jeg tror der imod der er en del pres på forneden. Ved mine to tidligere graviditeter har min mand og jeg valgt at se det fra den humoristiske side, at den afdeling ændrede sig til noget der var meget lidt kønt. Stort og opsvumlet og meget lidt sexet. Heldigvis er det blevet normalt et stykke tid efter fødslen.
  8. Ved min sidste fødsel gik vandet kl. 2 om natten, men jeg var ikke sikker og lagde mig til at sove igen. Om morgenen ved 6-tiden da jeg stod ud af sengen kom der en skylle igen og jeg ringede til fødegangen. De ville gerne have mig ind med det samme, men jeg skulle i bad først og vi afleverede vores store datter i dagpleje. Vi var på fødegangen kl. 9, hvor de kørte en strimmel og tjekkede om det var vandet og den var god nok. Jeg havde endnu ikke haft nogen veer. De sendte os en tur ud og gå i byen for at se om der kom gang i veerne. Det gjrode der ikke. Vi tog hjem og sov til middag og mine forældre kom og hentede vores pige ved 3-tiden, da vi regnede med at der snart kunne ske noget. Vi fik drukket kaffe og sendt dem af sted og min svoger kom, da han skulle passe hunden og ved 16.30 tiden gik veerne lidt igáng når jeg gik omkring. På fødegangen havde jeg fået af vide jeg skulle komme igen sidst på dagen og få noget penicillin, hvis der ikke var sket noget. Kl. 17.30 kørte vi der ind. Jeg havde strort set ingen veer, de tjekkede mig og kunne se jeg var i fødsel. Kl. 18.45 tog de den hinde med vand der stadig stod foran hovedet. For som hun sagde; "Du vil da gerne føde i aften". Kl. 20.15 var vores datter født. Vandet kan gå på mange måder og det er meget individuelt, hvad der sker bagefter. For nogen kommer veerne næsten med det samme og for andre går der lang tid.
  9. Vores to børn lå i sengen sammen med os de første par døgn efter vi kom hjem fra hospitalet. Derefter lå de i liften inde i soveværelset oven på vores vasketøjskurv et par meter fra sengen. Efter 2-4 uger sov de 6-8 timer om natten og der blev de flyttet ind på deres eget værelse , som ligger lidt væk fra soveværelset, hvor vi hørte dem gennem babyalarmen. De sov bedre inde på deres eget værelse og det gjorde vi også, når vi ikke hele tiden kunne høre hver eneste lille lyd. Jeg har været heldig, at have børn der har været gode til at sove om natten allerede tidligt. Nu må vi se hvordan den næste er og så gør vi det der passer os og baby bedst. :bed
  10. Jeg har længe haft svært ved at passe mit normale tøj, men har ikke købt ventebukser endnu. I stedet har jeg købt to par sorte bukser med mulighed for at give sig, her i den første tid. Min mave har altid været delt i to deller, men har siden uge 10 kun været en rund gravid mave, så her har cowboybukser været pakket væk længe. Jeg synes graviditetsbukser er irriterende at have på. Jeg gider ikke alt det stof op over maven, og dem der går under maven, kan jeg ikke gå med, da jeg synes de presser for meget under maven. Jeg føler mig aller bedst tilpas i kjoler. De strammer ikke om maven og ligger sig pænt hen over graviditetsbulen på maven. Lige nu går det fint med alm. strømpebukser, men senere skal de skiftes ud med vente strømpebukser. Kjoler bliver også dejlige at have på i forsommeren og til sommer.
  11. Tillykke med den lille spire og velkommen til. :yay
  12. Nej, jeg er fra vestsjælland og tilknyttet Holbæk sygehus. Jeg ved ikke hvornår det er startet, men jeg synes det giver meget bedre mening end at skulle forholde sig til et fremmede menneske mens man har veer.
  13. Ja så er første jordmor besøg overstået. Jeg er kommet med i en "kendt jordmor ordning", så jeg med stor sandsynlighed kommer til at føde med hende jeg mødte idag eller hendes kollega, som jeg også vil lære at kende gennem graviditeten. Det synes jeg ret betryggende, da de jo så kender en i for vejen. Ved mine to tidligere fødsler havde jeg flere forskellige jordmødre ind over pga. vagtskifte. Jeg havde en jeg gik til konsultration og to forskellige ved første fødsel og ved anden igen en ved konsultation og en der tjekkede mig da jeg kom og en ny en halv time efter pga. vagtskifte. Denne gang skal jeg ringe og give besked til dem direkte, hvis der er det mindste både under graviditeten, men også når jeg mærker de første veer. Sidste gang fødte jeg på en time og et kvarter, så hun mente jeg skulle ringe med det samme da hun har en times transport til fødegangen, så håber vi hun når det. :whistling Ellers havde vi en god snak, lyttede til hjertelyd fra baby og fik målt symfyse mål, hvor hun konstaterede, at jeg havde en meget stor livmor. Det undrer mig ikke, da jeg synes min mave allerede ser enorm gravid ud. :gravid
  14. Indtil videre har jeg tabt 2 kg. Både min mand og arbejdskollegaer kommenterer også på, jeg har tabt mig, så der må være noget om det, selv om jeg ikke umiddelbart mener det burde kunne ses, når man er i min vægt klasse(læs overvægtig). Ved mine to forrige graviditeter tabte jeg mig også i starten, men endte begge gange med at tage 12 kilo på, på trods af anbefalingerne om max. 6-9 kilo. Jeg spiser, hvad jeg har lyst til, hvilket er en blanding af sundt og usundte, og det har jeg også gjort de to foregående gange. Efter begge mine to tidligere graviditeter er der kommet to kilo til for hver gang, jeg ikke har kunne komme af med, men man ved aldig her tredje gang hvad der sker.
  15. Jeg forstår ikke, hvorfor man skal hugge sådan en dokumentar i småstykker. Hvad er der galt med at fordybe sig lidt i de menneskers historie. I stedet flakker de frem og tilbage og giver et overfladisk billede af, hvad det vil sige at føde. Hun var lidt sjovt med med hendes "jeg skal tisse". Min mand har været med ved begge vores pigers fødsler og sagde, at så slem havde jeg ikke været. Jeg ville bare have fred til at gå ind i mig selv og klare veerne. Når en fødsel går så stærkt som hendes gjorde, er det et smertehelvede og man når ikke tankemæssigt at følge med eller forberede sig på at "nu kommer baby" mellen veerne. Prøvede det ved barn nummer to... Mht. broderen og hans mand synes jeg de var hylende morsomme. Jeg ved hvor meget ens sanser er i overdrive når man har veer, så jeg synes det var fint at få sendt den prut ud af vinduet. Jeg var ved at slå min mand ihjel på grund af kaffeånde ved første fødsel. Det er også vigtigt at kunne grine og have det sjovt og hyggeligt på en fødestue under en fødsel, så klarer man smerterne meget bedre og bliver ikke lige så træt og opgivende. Jeg kneb en tårer, da den lille pige kom op på moderens mave, og glæder mig til at se næste afsnit. :yay