Fru-Nielsen

Medlemmer
 • Content count

  10,196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About Fru-Nielsen

 • Rank
  Tosse!!!

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  DK

Recent Profile Visitors

3,916 profile views
 1. Det er altså noget af det hun er ansat til Hvis praktiserende læger, vagtlæger, akutmodtagelser m.v. skulle tage patienterne ind hver gang en mor eller patient selv mente det var akut, så ville man godt nok spilde meget tid. Det er min faglige erfaring, at ikke ret mange har et begreb om hvornår noget reelt er akut. Jeg kommenterer i øvrigt ikke på den aktuelle sag, blot på din kommentar her.
 2. Man kan få en doc mcstuffins lægesæt med Stuffy tema. Det er blåt og grønt. Just saying ;) Det har Theodor.
 3. Tak for svar! Jeg springer jakken over :super
 4. God deal :super
 5. Jeg kunne godt bruge nogle regnbukser til Lucca, så hun fx kan komme med i haven selvom græsset er vådt. Jeg kan ikke umiddelbart se behovet for en regnjakke. Hun starter i vuggestue 1/11, så jeg forestiller mig hun har flyverdragt på der, når hun skal med ud. Til foråret kan behovet for en regnjakke måske være der, men så er det nok alligevel en større størrelse Har jeg overset noget? Fortryder jeg det, hvis jeg kun køber regnbukser og dropper jakken?
 6. Tak! :kiss Det bliver nok ret sikkert ikke mig. Jeg synes faktisk det gik ret skidt :lol Ingen katastrofe.
 7. Jep. Jeg skal bare væk derfra. Det er noget rod. <_<
 8. Jeg skriver lige til dig på fb :kiss
 9. Kæft hvor må det være hårdt :unsure Kram til alle jer jobsøgende! :kram2Jeg føler mig heldig med mit fag. Jeg har fast arbejde. Og så kan jeg lige bruge et par minutter på en ansøgning en små sen aften og puf, så skal jeg til samtale..
 10. Præcis :) Jeg må nok bare håbe hun ændrer rytme og/eller begynder at sove noget mere om dagen i stedet :)
 11. Dét ville jeg godt nok være ked af! Så vil hun gå glip af virkelig meget familietid. Aftensmad med os andre, bad med Theodor og sådan. Ej det vil kun ske, hvis hun absolut ikke kan hænge sammen på anden vis. Jeg bliver helt ked ved tanken om at gøre det mod hende og os andre. :(
 12. Det skal selvfølgelig nok gå. :) Det bliver det jo nødt til.Tak for input :) :kram2
 13. Altså min tanke er også, at når hun starter i vs, så skal hun jo bare tidligere op. Jeg gad bare godt jeg ikke skulle vække hende markant tidligere.
 14. Jeg har lidt et luksusproblem :unsure Lucca et absurd god til at sove længe. Hun står vel nærmest aldrig op før kl. 7. Ofte bliver den gerne 8. I dag stod hun først op kl. 8.30 - og det er bestemt ikke unormalt for hende. Hun bliver puttet 19.30 og sover for det meste ret hurtigt. Vi prøvet at putte hende tættere på kl. 19 nu, men hun sover lige så længe. Det er bare virkelig svært med dagssøvnen. Hun kom ud til lur kl. 11 og sover stadig. Hun kan godt sove 2-2,5 time. Så tager hun da også gerne kun en halv time om eftermiddagen. Hun skal starte i vuggestue 1/11, og det er jo monster uhensigtsmæssigt med sådan en rytme. Jeg kunne godt bruge nogle tanker ude fra. Nogle råd eller what ever.. Vi kan jo ikke putte hende kl. 18 allerede.. :unsure