KRMB09

Medlemmer
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

About KRMB09

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 05/01/1985

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 • Lokation
  Aarhus

Recent Profile Visitors

810 profile views
 1. Hej Piger. Det er med meget tungt hjerte, at jeg må fortælle, at jeg må forlade jer igen. I løbet af ugen, begyndte jeg at små bløde. Ingen smerter, så tog det ikke så slemt. I går blev det værre og jeg tog til lægen. Hvor han sendte mig til scanning, som desværre ikke kunne vise det smukke hjerte blink, som vi så for nogle uger siden. I går 22:50 kom lille peanut ud, meget fin og meget lille. Håber at i alle får en rigtig smuk gravitet og håber at jeg hurtig kommer efter jer igen.
 2. Julestemning er altid fantastisk! Jeg har lige faket en hovedpine, for at slippe tidlig fra en julefrokost. Glæder mig virkelig til at kunne fortælle det til alle. Har fået en tid til NF scanning den 27 dec - et par timer før vi skal til julefrokost hos mine forældre... Nogle af jer som har fortalt, jeres lille hemmelighed?
 3. Mange tak! Og også stort tillykke til dig! Ja det er meget overvældende! Men nu jeg havde åbenbart for fyldt blære, til at jeg kunne slappe rigtig af. Og hun tog den kun gennem maven så det blev presset lidt til.. av.. MEN ser nu stadig meget glædeligt frem til næste gang.
 4. Mange tak! Så må vi se om vi kan vente, til nakkefoldsscanningen. Før vi ser den bette igen. Jeg er så høj af lykke lige nu, at jeg har lyst til at tage afsted igen i morgen...
 5. Uhh så er vi lige kommet hjem fra tidlig scanning. Hold nu op! Det er da bare den vildeste følelse, at se den lille bette peanut.. Det var helt ubeskrivelig, hvor lettet man bliver ved at se den blinke. Smukt, så smukt! Den var dog ikke så stor. Så i stedet for 8+1 er jeg nu 7+3.
 6. Nu er det jo første gang for mig.. Jeg vil være 8+1, når jeg kommer til den tidlige scanning.. Jeg vil bare gerne ha´ bekræftet at baby sidder, hvor den skal og gerne se et lille hjerte slå.. Men hvad jeg jeg eller forvente at se?
 7. Hej! Jep jeg venter vores første, omkring den 3 juli.. Har stadig lidt svært ved at tro på det, så skal til tidlig scanning den 22, så håber virkelig på at se et lille blink.
 8. Fik mens i nat.. næste test dag er først i Marts.. Rigtig held og lykke med alle jer andre..
 9. Nej hvor er det bare skønt!! STORT TILLYKKE!!!
 10. Uhh hvor spændende..
 11. Takker for krammer.. Og held og lykke til jer.
 12. Jeg fik desværre min mens i dag..
 13. Nej hvor fantastisk!!! Kæmpe stort tillykke!!
 14. Yeahh så deler vi dag!.. min var positiv nytårs aften.. så der var fyrværkeri i sengen
 15. Jeg vil gerne på den 15.