Mifune

Medlemmer
 • Content count

  218
 • Joined

 • Last visited

About Mifune

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  København
 1. Mange tak for dit indlæg, du skriver lige det jeg tænker og ikke formåede at formulere. Jeg har også været med siden 2012 som tavs "tilskuer" fra sidelinjen og vil gerne benytte lejligheden for at sige tusind tak til alle (tidligere) medlemmer der har delt viden og erfaringer og har givet indblik i deres liv. Og hvis I stadigvæk læser med: De bedste ønsker til jer og jeres familier!
 2. I min søns vuggestue er der en app til at tjekke ind og ud, og der kan man også angive afhentningstidspunkt. Tidspunktet for afhentningen er rimelig fast, så vi har skrevet det ind for alle ugedage, og så går jeg kun ind og ændrer det, når det er meget tidligere eller senere end normalt.
 3. Åh, jeg forstår dig så godt - jeg kan godt huske min sidste amning med min anden søn i begyndelsen af maj, der havde jeg det på samme måde, det er så følelsesladet. Og jeg havde endda tre uger, indtil jeg skulle være væk fra ham i tre nætter, så egentlig skulle det ikke have været den sidste amning allerede, men han viste ikke længere interesse og min produktion var meget aftagende - og så var det bare sådan en god amning, så derfor besluttede jeg mig også for at det skulle være min sidste amning nogensinde, suk. Og efter han var puttet, skulle jeg lige bruge lidt tid for mig selv for at græde og være trist over aldrig at amme mere... Kram til dig!
 4. Første gang i 4. cyklus og anden gang i 3. cyklus
 5. Jeg synes også at det er okay. Det lyder således at det er den rette beslutning for jer og jeres søn at han tager med. Hos mig i familien blev det handlet lidt forskelligt, min fætter på dengang næsten 4 år skulle ikke komme med til en begravelse (det var efter ønske af moren), mens min nevø var med til sin farbrors begravelse, da han var næsten 5 år. Han har snakket rigtig meget om det bagefter, og det var tydeligvis vigtigt for ham at være med og se, hvad der sker.
 6. ...

  Stort tillykke og tak for beretningen. Det er så skønt at læse om endnu en god hjemmefødsel.
 7. Vores søn var allerede 20 måneder på vores tur til USA, og vores fly gik først kl. 17:30. Han sov næsten hele flyveturen og kunne ikke falde i sogn, da vi var på hotellet om aftenen lokal tid, og så vågnede han allerede kl. 3:45 den første morgen, så vi frygtede det værste :) Men allerede den anden morgen sov han til kl. 7, så det tog ham kun en dag til at tilpasse sig tidsforskellen. Han tog så nogle lure i bilen på mærkelige tidspunkter på vores tur, men om natten sov han altid ligesom derhjemme. Og da vi kom hjem, sov han igen næsten den hele flyvetur, og så vågnede han på normal tid den første morgen herhjemme.
 8. Der er 2 år og godt 7 måneder mellem mine to drenge, og det er også fint - men den "perfekte" afstand hos os ville have været 3,5 år, fordi storebror ville have været mere selvhjulpne og ville have været bedre til at forstå hele fidusen med familieforøgelsen :) Der er flere børn i børnehaven der blev/bliver storesøskende med omkring 3,5 år, og der mener jeg også at kunne se at det er en god afstand mht. forståelse, selvhjulpenhed og glæde over lillebrøster. Jeg mistede mit job og vi gik så i gang med at prøve at blive gravid imens jeg søgte job - og efter 3 måneder var der gevinst. Og da vi begge to har rundet 35 år, ville vi heller ikke vente for langt med at prøve igen :)
 9. Min store søn havde heller ingen stopklods, og det fortsatte også da han var begyndt i vuggestuen, der prøvede han indimellem at "stjæle" ting fra andre børns tallerkener når han selv allerede havde spist op :) Den første tid håbede vi på at han selv (eller maven) vil finde tidspunktet for at sige stop, men efter lidt tid prøvede vi at begrænse maden for ham. Det var hårdt i nogle dage, men så blev det langsomt lettere. Han kan stadigvæk spise meget, men gør det ikke så tit længere, han er kommet ned til mere normale portioner.
 10. Jordemorcentret på Vesterbro blev desværre lukket sidste år, så der kan man desværre ikke længere gå :( Men til udgangsspørgsmålet kan jeg kun bidrage, at jeg fødte begge børn på Hvidovre og kan også kun anbefale det. Patienthotellet er fint derovre, men jeg har ingen erfaring med barselsgangen. Jeg mener dog at have læst at faren må overnatte?
 11. Tialda (er et frisisk/nordtysk navn, som vores venner lige har valgt til deres datter)
 12. Min lille søn havde MØB uden feber og synderlige smertetegn i dagene før jul, der kom altså "bare" væske ude af ørerne. Og jeg som ørebarn har det så dårligt med at jeg ikke kunne finde ud af det, det tog os fem dage før vi kom af sted til lægen :( Så jeg kan desværre også kun sige at jeg ville ringe til lægen bare for en sikkerheds skyld
 13. Hører heller ikke ind her, men vil også bare sige tillykke med den nye graviditet, det er skønt at læse at det lykkedes igen!
 14. Jeg fuldammede min første søn til han var næsten 5 måneder. Ved 8 måneder var vi ned på 2 amninger, og aftenamningen blev vi ved med indtil en uge før hans første fødselsdag. Med søn nr. 2 (næsten 8 måneder nu) begyndte vi med mad, da han var 6 måneder, men først efter en måned begyndte han også at synke maden, så efter en måned med mad er vi lige nu ned på 3-4 amninger.
 15. Jeg ville vælge Loui