Amalie F

Medlemmer
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Amalie F

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Kære FruLJ, det må godt nok være hårdt at vente så længe! Må jeg ikke tillade mig at give dig to råd med? 1 - Ang. henvisning: Der skal dælme være godt belæg for at du ikke skal have den henvisning, og det lyder det ikke som om der er. Det ville jeg tage op med en anden læge snarligt - du skal da ikke vente længere. Se her fra patienthåndbogen på sundhed.dk: "Ufrivillig barnløshed defineres som par, der har haft regelmæssig samleje i 1 år, men som ikke har opnået graviditet" Der er altså ikke meget at rafle om - jeg er ret forundret. Om ikke andet må halvandet år da være rigeligt. Du kan også godt betro dig til en anden læge i huset i fortrolighed mellem jer to omkring din samtale med den anden læge. https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/kvindesygdomme/sygdomme/oevrige-sygdomme/ufrivillig-barnloeshed-infertilitet/ 2 - Ang. din læge: Hun er helt sikkert en kompetent, sød og god læge. Men der er også noget med kemi og forståelse patient og læge i mellem. Hvis ikke du har følelsen af, at du kan booke en tid uden at skulle "tage mod til dig", altså hvis det er en overvindelse, ville jeg da anbefale at du prøver en anden i huset. Det gavner jer begge to. Både læger og patienter ønsker så godt samarbejde som muligt, og vi ved alle sammen at det bare ikke er alle der arbejder godt sammen - på trods af at man synes godt om hinanden; man kan fx også være uendeligt glad for sin veninde, men det betyder ikke at man ville være gode professionelle samarbejdspartnere. Jeg husker da nogle elendige gruppeprojekter i folkeskolen Og jeg kender en, der elsker den læge jeg selv skiftede fra fordi jeg ikke synes min behandling blev optimal dér. Hendes oplevelse er, at han passer hende usædvanligt godt. Alt det bedste til dig! <3
 2. Er du kommet igennem til lægen?
 3. En lille update: Jeg aborterede desværre spontant da jeg var 5+4. Øv for helvede. På den positive side - to måneder i træk må jo vise at jeg er god til at blive gravid. Hurra!
 4. Puha, sikke en træls omgang. Hvordan har du det nu? Fysisk og psykisk? Havde de et bud på hvorfor du havde noget arvæv? Jeg bliver egentlig ret begejstret over at du kunne beholde både begge æggestokke og livmoder! Det er spændende, om ikke det går rigtig godt med IVF, skal vi ikke håbe det? Hvornår går I mon i gang med det? Kram og kærlige hilsner
 5. Den er der! Håber det holder ved.
 6. Aaah det der quote-system driller mig! Jeg synes vi skal give den til i morgen
 7. Åh tak hvor er I dejlige!
 8. Jeg tror det var mellem 4 og 8 minutter. Sådan noget.
 9. Jeg har regnet lidt... Jeg har som udgangspunkt haft cyklusdag 1 d. 25. januar, og fik at vide, jeg skulle forvente at min cyklus blev lidt forlænget på grund af min tidlige spontane abort i januar. Så hvis jeg gætter på 32 dage i stedet for de normale 28/29, har jeg først testdag i dag... Så hvad synes I om denne her? Den er fra i dag, og det er ikke morgenurin. Billedet er godt nok taget efter ca. 5 minutter.
 10. Jeg glæder mig på dine vegne Lille_My! Tillykke med dit nye job i øvrigt
 11. Håber og tror du har ret! Så længe der ikke er mens, er det jo også stadig muligt. Jeg testede i hvert fald negativ i går 23/2, så jeg prøver først igen i overmorgen. Jeg tror måske jeg er lidt langsom til at udvikle hcg - var jeg i hvert fald da jeg var kortvarigt gravid i januar. Bestiller nogle af de tidlige tests, måske fungerer de som normale for mig Man kan også nå at bilde sig alt muligt ind, og samtidig være bange for at tro på dem, ikke? Jeg synes nu både jeg har ret let til tårer, har stort søvnbehov og skøre bryster. Krydser fingre for den er god nok! Vil du forklare mig hvad det vil sige at I går i gang 19. april? Er det med fertilitetsbehandling, eller har I ikke forsøgt som sådan nu her? Kram!
 12. Det kan jeg fandme godt forstå! Det er også cirka det, der sker - er det ikke? Man er lige så lidt gravid som 1, 2 og 3 måneder før. Det stinker!
 13. Også dig! Øv Det er da en dårlig slutning på måneden herinde. Hvordan har du det? Tror på dig næste måned!
 14. Øv
 15. Nå men jeg aner ikke hvad jeg skal regne med! Jeg gættede på, jeg kunne teste i går - men testede negativt i forgårs og i dag i stedet. Men jeg tror måske ikke, det er min testdag, da jeg tabte en graviditet i januar. Så det er svært at regne ud, hvordan min cyklus lige er timet nu... Må væbne mig med tålmodighed. Men er der andre der kender det, at når den første test er negativ (selv om det måske er lidt for tidligt), så er man sikker på at alle de senere tests samme cyklus også vil være det?