Pumpkins

Medlemmer
 • Content count

  9,330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Pumpkins

 1. Vi skal på ferie til sommer, og Albert vil være lige omkring 3 måneder. Det er uendeligt lang tid siden jeg var ude at flyve sidst (2009), og er lidt grøn på det der med at have et spædbarn med ud og flyve og bo på hotel med pool og en (forhåbentligt en masse solskin). Det bliver en afbudsrejse med et charterbureau, vi ikke har besluttet os for endnu. Hvad er need to have, og hvad er ikke nødvendigt? Skal vi fx investere i en uv dragt, eller er det fint med solcreme og badebukser? Og hvordan takler man bedst en flyvetur med sådan en størrelse, som tilmed får flaske? Nogle gode tips? :balloons
 2. Hvad har I købt til foråret? Mangler inspiration. Vi har købt ecco de sidste sæsoner, men jeg kan ikke helt finde ud af, om det er "ok" med alm. sneakers nu, eller om hendes fødder stadig har brug for den ekstra støtte :unsure
 3. Smalltalk løs :balloons
 4. Du kan finde gruppen og se, hvem der er medlem, men ikke hvad der bliver skrevet. En hemmelig gruppe kan man ikke søge frem, og man kan kun blive medlem pr. Invitation.
 5. den hedder BK's fantastiske guldgruppe
 6. Nu føler jeg mig helt gammel Så gammel, at jeg i hvert fald gerne vil have en smule privatliv
 7. Jeg har det helt på samme måde. Jeg ville heller ikke bryde mig om at min facebookprofil lige pludselig blev offentlig tilgængelig fx. For mig er det lidt det samme. Hvis det her var blevet håndteret med et "det beklager vi virkelig, vi ændrer det selvfølgelig tilbage", så havde jeg ikke haft nogle betænkeligheder ved at blive og lade mine tråde være her. Men jeg føler nok mest, at jeg er blevet blottet, og at hensynet til reklamepenge nu kommer før brugernes ønsker, at forummet ikke længere er her fordi det er et hyggeligt sted, men fordi det er en god indtægt - undskyld hvis jeg træder nogle over tæerne, men det er nu engang sådan jeg har det.
 8. Jeg håber du har ret Camillat! Jeg spurgte til det, men tråden blev låst inden jeg fik noget svar.
 9. Det gør også mig ked af det, at det bliver nød til at være sådan. Jeg kommer virkelig til at savne at sidde og læse tilbage i de gamle tråde herinde. Men det må blive offline i stedet.
 10. Ja, det optimale havde nok været en "gem som tekst"-funktion
 11. Det er nok ikke den nemmeste måde, men man kan udskrive hele siden (ctrl+p eller cmd+p) og så gemme som pdf. Ved signaturer er der et lille kryds i højre hjørne, hvor man kan gemme signaturerne, så sidden ikke fylder Så meget. Men det er alligevel 9 sider print pr. forumside, så det bliver nogle store filer. Når alle sider er gemt, findes der flere sider, der sammenfletter pdf-filer til en samlet fil (søg på pdf merge)
 12. Karla har bestemt at hun skal være Judy Hopps (kaninen fra Zootropolis). Albert skal så være ræven derfra
 13. Ja, som udgangspunk. Ens base er den størrelse, man bruger til at vikle en fwcc (front wrap cross carry), som er den binding de fleste starter med, fordi den er ret nem. De fleste bruger størrelse 6, men hvis man er under størrelse 36 eller deromkring, skal man ned i en størrelse 5 for ikke at få alt for lange ender (haler). Hvis man derimod er 44+ er det en 7'er man skal have fat i. Jeg er selv omkring str. 44 og bruger en 7'er som base. Jeg kan godt bruge en 6'er, men jeg kan bedre lide, at jeg har lidt at arbejde med, og kan godt lide at have lange haler.
 14. Altså vi har kun haft den ene, men jeg vil heller ikke anbefale den. Jeg var jævnt træt af, at den altid væltede, når der ikke var ledning nok. Vi har en Dyson Animal Pro nu. Den koster godt nok mere end de 1000 kr, men den er genial. Ledningsfri, posefri, let og nem at klikke om til en håndstøvsuger
 15. Albert er vokset ud af sin højt elskede slyngevugge (af mærket Nonomo), så det er med tungt hjerte, at den nu må videre til en anden baby. Den er brugt i ca 4 måneder, og standen er så tæt på ny som den kan være. Selve vuggen er nyvasket (uden parfume), mens uldmadrassen har fået en overfladisk fugtig klud. Den har ikke været udsat for så mange "op-og-ned"vugninger, da vores søn primært bare skulle bruge hulefornemmelsen, så fjederen er stadig i top stand. Medfølger: Manual, Krog til loftet (med rawlplug, aldrig brugt), kæde til ophæng fx over loftbjælke eller til forlængelse af afstand mellem ophæng og vugge, ekstra karabinhage, drejeled så vuggen kan vendes om uden at skulle tages ned, ekstra trykknapper og opbevaringspose både til smådelene og til hele vuggen, så den er lige til at tage med og sikkerhedsreb til at gribe vuggen, hvis fjederen skulle knække. Der kan også medfølge et uoriginalt karmbeslag, som er godkendt til 15 kg., så vuggen kan hænge i dørkarmen. Medfølger ikke: Bamsen Karl Jeg sender gerne på købers regning
 16. Den er solgt, jeg havde bare glemt, at jeg havde en tråd herinde også
 17. Jeg må hellere få skrevet dem ned, så de ikke går i glemmebogen. Valgkampen er vist ikke gået hen over Karlas hovede. I søndags blev hun i hvert fald sur på mig, da jeg sagde, at hun skulle komme med, og så råbte hun i et meget bestemt tonefald: "Hvem skal betale, hva?!" Samme dag fik vi blandt andet ærter til aftensmaden, og Karla sidder og leger lidt med dem. Jeg spørger hende, om hun er ved at gemme ærterne - Karla gisper og udbryder "Ærter! Hurtigt! Gem jer!" :lol
 18. Hørt fra bagsædet: "skinke, skinke, skinkemus... Vi glæder os til juleaften, så kommer der en haj!"
 19. Karla slog hul på læben i dag, og umiddelbart er der ikke sket noget med tænderne. Men er det noget med at man skal have fat i forsikringen, og bør vi få det tjekket op hos tandlægen?
 20. Igen?! Kunne de ikke lige få de nyligt flyttede på plads først?
 21. Vi ringer i morgen. Så må de vurdere, om der skal gøres noget. Karla er ok, hun fik lidt koldt på læben og en ballon, og så var det fint.
 22. Vi valgte en helt anden kjole og farvebilleder. Vi kunne kigge med på fotografens computer, mens han tog billederne, og de så ud til at blive rigtig gode. Nu håber jeg bare, at de når frem inden jul (der er 4 ugers leveringstid)
 23. Det er også det, jeg tænker. Føler mig lidt pylret, men det vil godt nok være ærgerligt, hvis der nu var sket noget
 24. Den fine pinke festkjole eller den mere dæmpede ensfarvede bluse på portrætbillede i børnehaven?
 25. Westworld på HBO. Vi har set de første 3 afsnit, og den er ret spændende indtil videre. Meget nytænkende, ligner ikke noget jeg har set før i hvert fald. I like it!