lolar

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    13
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About lolar

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/20/1979

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Terminsdato
    21-12-2010
  1. Jeg kan IKKE anbefale super nova. Voksenenheden går tit ud bare man rører ved den, de mister strøm helt vildt hurtigt og de går i hinanden hvis man er flere sammen der har dem. Jeg var blevet anbefalet dem - også af sælgeren der selv har brugt dem til 3 børn, men jeg synes ikk jeg har været tilfreds.
  2. Det er svært at sige, der er jo forskel på hvor store børn er. Der er også meget stor forskel på størrelsene p tøjet. Min søn er 5 måneder. Han er lige begyndt at bruge str. 68, men han har et par bukser fra H&M der er str 62 der stadig er 5 sm for lange, vi har så nogle trøjer fra H&M i str. 68, de er så små at han næsten ikk kan få dem over hovedet.
  3. Vores sundhedsplejerske i Aalborg fortalte at det med børnefys er sparet væk. Der skal være en rigtig god grund til at komme til der. Men at det har været sådan en gang.
  4. Matihas havde fra start en favoritside. Vi var meget opmærksomme på at få vendt hovedet helt fra begyndelsen. men børn har jo altså deres egen vilje, så det blev bare værre og værre. Da han var 3 måneder fortalte sp at det helst skal rettes op inden de er 4 måneder da kraniet begynder at blive fast der. Vi købte en lejringskile som han sov i om dagen. Efter 3 uger var det næsten rettet op. Den kan varmt anbefales..
  5. Blev sat i gang da jeg var 38 uger henne. Fik en stikpille tirsdag formiddag kl 11.15. Skulle blive på sygehuset pga. forhøjet blodtryk. Jeg fik en stikpille mere ved 17 tiden. Ved 19 tiden begyndte jeg at få veer. Kl 21. blev jeg flyttet på fødegangen da jeg havde åbnet mig 3 cm. Kl 4 om natten fik jeg en epiduralblokade og fik taget vandet. Jeg åbnede mig op til 8 cm og så stoppede det bare. Jeg blev ved med at have en kant min søn ikke kunne krænge hovedet forbi. Kl 20.08 om onsdagen blev han taget ved akut kejsersnit.. Næste gang jeg bliver gravid skal jeg ikk sættes i gang før tid, så hedder det PKS hvis jeg kommer til at døje med mit blodtryk igen.. Held og lykke til dig :)
  6. Når Mathias skal sove synger jeg først "Suliram" (med Cæsar) og så "Solen er så rød mor".
  7. Hvor i Aalborg kan man det?? Hvordan kommer man i betragning til det?? Hilsen en der også har brug for det.
  8. Vi har fået en lille Fjällräven i blå til gulsklumpen i dåbsgave. Den regner vi da med at bruge når han skal i dagpleje:)
  9. Vores søn skal snart døbes. Er der ikke nogle der har lyst til at lægge billeder ud til inspiration??
  10. Min mands bedstefar ryger rigtig meget. Jeg har valgt at sige at min søn ikke skal udsættes for det. Min mand synes jeg er for meget, men det er min holdning. Min mor og bonusfar ryger også, men de ryger udenfor, ellers var jeg heller ikke kommet ud til dem. Man kan ikke bestemme hvad folk skal gøre i deres eget hjem, men man kan bestemme hvad man vil udsætte sine børn for og handle ud fra det.
  11. Jeg kan sagtens følge dig. Jeg har selv fødselsdag den 20 december og har altid sagt jeg ikke vil ha julebørn. Min mand og jeg prøvede i 6 år på at blive gravide og det lykkes til sidst - men med termin den 21. december. Jeg fødte den 8 december en dejlig dreng. MEN... Jeg skal ALDRIG have flere decemberbørn. Jeg vil gerne bruge prævention for at undgå det. Men derimod hvis præventionen ikke virker kunne jeg aldrig finde på at få en abort. Hilsen Lolar