smilogblink

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    28
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

About smilogblink

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Tak for jeres svar - godt nok i tvivl. Cykel med støttehjul, men er pointen ikke med de løbecykler at de springer den fase over?
  2. Jeg drikker slet ikke sodavand - og jeg tilbyder det heller ikke til mine børn. De får det kun til særlige begivenheder, hvor jeg ligesom ikke gider at være karen kedelig. Men det er bestemt ikke hverdag herhjemme - det gælder også saftevand. Vi slukker tørsten i postevand. Så får jeg heller ikke helt så dårlig samvitighed når de spiser fredagsslik, fordi til hverdag er de ikke de store sukkerindtager.
  3. Ja smølfer er blevet ret så populære igen - og barbappa - men igen min pige elsker også at samle figur. Jeg tænkte også på smart tøj. En oplevelse - er dit barn særlig interesseret i noget - måske dyr - så årskort til Zoo Eller årskort til tivoli. Noget kreativt - blomsterpresse - eller de der insekter man kan købe og 'dyrke' - myreturer og sommerfuglelarver? Hvad med en sæbekassebil - til dig med drengen.
  4. Min har både dukkehus( dog ikke lundby) og sylvaniens - men hun leger kun i perioder, mest hvis hun leger sammen med nogen. Men hun er også en samler, så hun elsker sine sættekasser.
  5. øh er hun da for stor til en løbecykel - jeg har nemlig også hørt at de lærer hurtigere at cykle uden støttehjul med sådan en. Jeg troede altså at dem i træ var mere holdbare. havde en veninde der sidste år købte en i bilka til små 300 kr. da hendes pige faldt med den, var styret gået i stykker - hun anbefalet at man købte en i en god kvalitet. Når du siger cykel er det så en trehjulet - det har hun nemlig.
  6. 1000 - tak for svar, vi - især faren kan godt li´ designet, men hva´´ så med de andre løbecykler, dem kunne jeg nemlig bedst li´
  7. Man kan altså også blive knæsat her i Danmark - det er ifølge Asetroen at barnet bliver knæsat. Navngivningfest eller barndåb. Længe leve traditionerne, for det er vel i mange tilfælde derfor børn døbes og konfirmeres. Jeg elsker vores danske traditioner - men kristne er de langt fra. Vidste I at konfirmationen faktisk blev afskaffet i 1539 i forbindelse med den danske reformation. Men så blev den igen indført i 1736 sammen med en form for eksam, som skulle beståes inden man blev 19 år, eller blev man straffet ved fængsel. Igen en 'fin' måde at opdrage det danske folk gennem loven til at være kristne. Og det gør man så stadig den dag i dag. Alle vores børn 'opdrages'til den kristne tro gennem samtlige skoleår med kristendomskundskab. Hvorfor ikke kalde det fag livssyn - og lærer lidt om livet - menneskesyn - religioner?
  8. Så er det snart fødselsdag i vores kære hjem - 3 år. Næste måned. Jeg er i tvivl om hvilke gaver, da jeg har svært ved at vælge. Jeg har forelsket mig i et skønt teater, vil rigtig gerne købe det i gave, men er lidt i tvivl. Er det bare mig der synes det er skønt, vil min 3 årige også synes det? Og så lige et luksus problem, øj der er i forvejen meget legetøj på værelset + stor seng fra Hoppe - den med rusjebane. Så hvad med pladsen. Men jeg synes bare det er så underskønt. Jeg har prøvet at sætte foto ind, den ville ikke helt som jeg ville, men her er et link til mit drømme teater - ej mit. Til mit barn. Teater Hvad siger I - kan man evt. have det stående i stuen? Jeg har også set mig lun på et eventyr slot - følg link, men hun har et dukkehus, som morfaren har lavet til hende, så det synes jeg er unik og har en charme over sig. Jeg vil helst give hende noget andet legetøj, end noget som minder om det hun i forvejen har. Men det er svært. Jeg er ret vild med både slottet og teateret. Faren er i helt andre baner - han tænker en løbecykel - helt præcist denne her. Jeg kan godt se det praktiske - især fordi foråret snart kommer, den passer til hendes alder, og så vil den jo ikke fylde på værelset - meen jeg ved ikke - nogle der bare har det bedste råd, som kan give mig en ide til at vælge
  9. ej det med strømpebukserne har jeg da ikke tænkt over - min datter hadder dem, hun har en hud der klør. Hun slår ikke vildt ud, men har over hele kroppen en ru hud, fordi der er bitte små knopper. Da hun var baby havde hun børneeksem, som hun var i behandling for. Vi bruger fedtcreamen locobase - ved godt at der er parabener i - men alt med måde.
  10. Jeg kender altså også det - min på 3 år - der skal ingen ting til så bliver hun vred, ked af det, det er hårdt som mor at opleve. Men jeg vælger at snakke med hende, få hende til at tænke på noget andet. Spørge ind til, hvad bliver du så vred på. Det med kødpølsen kender jeg godt, at det bare er små ting, så er balladen der. Men to minutter efter kan hun have stort smil på - især hvis hun har opnået et eller andet. Jeg tænker også lidt at hun prøver os af. Storesøster hopper jo også på den, når de leger, er der noget hun ikke må, så kaster hun tingene i vejret, kaster sig selv på gulvet, og lynhurtig er søde søster der med søde ord - og mange forsøg på overtalelse. Vi har sagt at hun skal bare lade hende være og lade mor og far være de voksne. Det er ikke hendes ansvar og opgave at hoppe og danse efter lillesøsters krav. Jeg siger nej til straf, men min piger løber gerne selv ind på værelset og ser det som hendes fristed når hun bliver sur. Mit bedste råd er at tage kontrol - ikke give sig, rette sig efter hende. Jeg har haft en sur skid, som synes mor var den dummeste, fordi hun skulle spise lidt mere aftensmad inden hun fik frugt( vi har altid frugtskål om aften - børnen elsker det) Hun var rigtig vred, men jeg snakkede med hende, fik hendes tanker over på noget andet, børnehaven, noget hun kunne se frem til - mormor ville komme på besøg. Så da hun var god igen, så legede hun lidt med storesøster. Så blev hun sulten og ville have frugt. Fint sagde jeg men du skal spise som aftalt lidt mere aftensmad. Her forstod hun, at jeg ikke gav mig, jeg behøvede ikke at skælde ud - som jeg sjældent gør. Hun fik spist sin mad, og var stolt. Så jeg ser det som grænsesøgende
  11. Det er bare så klamt - det myldre altså ikke i afføringen - har vi været heldige at opdage den inden det sådan udviklede sig til at der var mange i afføringen - nu skriver du at man ikke ville være i tvivl - jeg ville aldrig have opdaget det i hendes afføring eller have set efter hos os selv, da der ikke har været noget at se - uden den lille orme-tråd bag i numsen - som jo også er væk. Skal lige tjekke her til aften.
  12. hmm den er svær - hun har en selvdestruktiv adfærd - løsningen ligger måske i hvorfor - hvorfor gør hun de ting. Efterskolerne har nogle principper - som hun ikke vil kunne leve op til, så hun vil bare blive hjemsendt. Hun skal væk fra sin omgangskreds - sine 'venner' - mor har forældremyndigheden indtil de 18 år, så i teorien bestemmer hun, og det er nu der skal handles. Hvis mor har fælles forældremyndighed, så kan det blive et problem når de ikke sammenarbejder, men jeg vil foreslå psykolog med henblik på et behandlingshjem. For at det skal lykkedes skal hun se en fordel i det, hvorfor skal hun hjælpes, hun synes måske det går meget godt, hun skal måske have noget at se frem til. Det kan også være forklaringen på fars opdragelse, hvor han giver hende en gulerod - og håber at hun så vil ændre adfærd. Men kontakt skolens psykolog, og få hjælp den vej igennem.
  13. min pige har fået børneorm - har ellers ikke kunne se noget liv - orme- i hendes afføring - men hun sagde at hun havde ondt i numsen - såjeg kiggede - og der sad en tråd - orm. Vi har alle fået kur. >>H vornår er de væk - og plejer der ikke at være orme i afføringen - er det ikke normalt sådan man opdager det.
  14. jeg kender ikke til følelsen af at hele livet at ønske sig børn - børn sagde mig ikke så meget. Men jeg var ikke af overbevisning om at det skulle jeg ikke - bare neutral. Da min kærste gav udtryk for at det ville han bare så gerne - han var klar - så passede det fint. Men det at blive mor var fantastisk, og jeg tror at de der vælger det fra, er fordi de ligesom mig er neutrale. <havde jeg fået en kærste som ikke ønskede det, er det ikke sikkert behovet var opstået. Jeg føler lidt man 'snyder' sig selv for en fantastisk gave. Jeg overvejer i øjeblikket nr. 3. Kunne ikke forestille mig et liv uden mine guldklumper.
  15. Det med japan og kina har jeg også læst - ikke alene lever de et langt liv. Brystkræftilfælde er meget lav. Så jeg har det også med måde. Spiser A38 til min havregryn - og bruger mælk i maden. Første gang jeg blev opmærksom på det, var da jeg så et indsalg i tv om det. Der blev en læge fra riget spurgt til råds - han havde den holdning at mælk skulle drikkes med måde. Han blev direkte spurgt om han selv drak mælk - og kunne han finde på at drikke søsmælk - han svarede at det kunne aldrig falde ham ind - og da slet ikke sødmælk.