ProjektB

Medlemmer
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About ProjektB

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Hej alle sammen Min kæreste og jeg har igennem 2 år været i fertilitetsbehandling. Vi har brugt fire forsøg med inseminering, men eftersom det ikke var lykkes der blev vi sendt videre i ivf behandling og skulle starte i december. Vi har siden september ikke været i behandling fordi vi traf en beslutning om at vi ville holde en pause og være 100 procent klar til ivf. Jeg er nu blevet gravid i denne pause fra behandling, hvilket er helt fantastisk! Jeg tror overhovedet ikke på det og tror ikke alt alting er som det skal være, fordi jeg aldrig har troet det kunne lade sig gøre uden hjælp. Men jeg har været ved lægen og mit hcg tal er forhøjet og hun ville sende mig til terminsscanning, men det var i mandags i sidste uge jeg var afsted ved lægen og nu er der gået en uge. Hvornår kan jeg forvente at komme til scanning? Lægen mente at jeg havde opdaget graviditeten meget tidligt og måske var i mellem uge 4-5 stykker. Kan i hjælpe mig? Vh. Mig
 2. Hej alle sammen Min kæreste og jeg har igennem 2 år været i fertilitetsbehandling. Vi har brugt fire forsøg med inseminering, men eftersom det ikke var lykkes der blev vi sendt videre i ivf behandling og skulle starte i december. Vi har siden september ikke været i behandling fordi vi traf en beslutning om at vi ville holde en pause og være 100 procent klar til ivf. Jeg er nu blevet gravid i denne pause fra behandling, hvilket er helt fantastisk! Jeg tror overhovedet ikke på det og tror ikke alt alting er som det skal være, fordi jeg aldrig har troet det kunne lade sig gøre uden hjælp. Men jeg har været ved lægen og mit hcg tal er forhøjet og hun ville sende mig til terminsscanning, men det var i mandags i sidste uge jeg var afsted ved lægen og nu er der gået en uge. Hvornår kan jeg forvente at komme til scanning? Lægen mente at jeg havde opdaget graviditeten meget tidligt og måske var i mellem uge 4-5 stykker. Kan i hjælpe mig? Vh. Mig
 3. Hej alle i skønne mennesker som læser med Min kæreste og jeg har været i behandling siden januar. Vi har brugt 3 forsøg med inseminering og er nu sendt videre til ivf på OUH. Vi skal dog først starte i januar engang. De sidste par cyklusser har jeg været i hormonbehandling og det har derfor styret min cyklus. I starten af oktober, efter 3. Mislykkedes forsøg med inseminering, besluttede min kæreste og jeg os for at holde pause indtil vi skal til OUH. Jeg har derfor været ude af hormon siden sidste menstruation som var d. 16 september. Vi har i dag d 28. Oktober og jeg har stadig ikke fået min menstruation. Når jeg tester er den negativ. Har nogle af jer erfaringer med om kroppen godt kan udsætte ens cyklus og gøre den mærkelig efter hormon behandling. Hele min forvirring går jo også lidt på, at jeg skal have taget blodprøver som de skal have på OUH, men de skal tages på en bestemt dag i min cyklus, så jeg venter rimelig meget på min menstruation. Men kan det virkelig passe at den er så meget over efter hormonbehandling. Er der nogle som har erfaringer med det? Jeg har en masse forskellige symptomer, men det kan jo også bare være tankerne.. vh. mig
 4. Hej med alle jer som læser med Min kæreste og jeg har forsøgt i noget tid at blive gravide. Det er ikke lykkes endnu og derfor er vi igennem lægen blevet henvist til gynækolog. Han lavede i sidste uge en gennemskylning på mig. Den ene side så fin ud, mens den anden side var tvivlsom. Jeg har svært ved at måle min ægløsning så ved ikke rigtigt hvornår jeg har det. Mit spørgsmål til jer, del lidt erfaringer med mig efter jeres gennemskylning - er det lykkes jer? Og hvad har jeres første graviditetstegn været. Jeg har haft sex med min kæreste hver dag efterfølgende - så det må jo lykkes os på et tidspunkt hvis altså min krop vil tage i mod. Tager imod jeres erfaringer med kys hånd.
 5. Hej med jer Jeg har været ved gynækolog i dag og fået bevilliget inseminering. Men hvad skal jeg forvente? Lykkes det for jer herigennem.
 6. Hej med jer jeg har i nogle måneder nu kæmpet for at blive gravid. Jeg tog for en uge siden en test som først viste negativ. Men da jeg fik den gravet op af skraldespanden nogle dage efter viste den positiv. Jeg har de seneste dage haft så sindsyg ømme bryster at jeg om natten kan vågne fordi det gør ondt når jeg skal vende mig i sengen. Det mærkes hele tiden som om min menstruation er på vej men uden at der kommer noget. Kan jeg være gravid?
 7. Ja det er bare ikke tilfældet. Jeg kan ikke måle min ægløsning, jeg har ikke nogen jordisk chance for at vide hvornår den skal ligge, jeg ved aldrig hvornår jeg får min menstruation og derved heller ikke hvor lang min cyklus er. Det er så frustrerende når man har et inderligt ønske om at blive gravid.
 8. Nej det er meget frusterende. Jeg snakkede med min læge omkring det og hun sagde at kroppe er forskellige og at for nogle tager det en uge at blive gravid hvor det for andre kan tage 1 år til halvanden. Hun sagde dog at ingen af delene er mere normalt end andet. Også sagde hun at tålmodighed var nok det vigtigste element når man forsøgte at blive gravid. Men som jeg sagde til hende, kan det hjælpe rigtig meget at de så tager en ind og afklarer alle de spørgsmål som man har i form af måske blodprøver, underlivstjek og andet - for netop at få det afklaret. Men hun virkede meget uforstående og mente jeg alt for tidligt ville forsøge med blodprøver. Hun sagde at efter 1 år til halvanden ville hun først sætte ind og evt. sende mig videre.. Så det var lidt en blandende fornemmelse jeg gik derfra med.
 9. Man skal ikke tage alt for gode varer. Jeg føler stadig noget er forkert selvom jeg i torsdag var ved lægen for at blive tjekket for PCO. Alt var som det skulle være, men alligevel føler jeg bare min læge fodre mig med det, hun ved jeg har behov for at høre. Jeg smed pillerne i november så jeg tænker jeg hellere må give det lidt længere også må jeg se hvad der sker. Min kæreste skal testes i næste for at udelukke noget med ham. Så er alle udelukkelsesmetoder brugt.
 10. Hej med jer. Jeg er total forvirret - så jeg håber på hjælp. Jeg smed p-piller d. 1 november men mens udeblev og kom først igen i marts. Jeg har de seneste to perioder i mellem menstruation (altså i maj og juni) haft en følelse af at jeg var gravid - altså en masse forskellige symptomer. Jeg tog til lægen men uden held - negativ. Mit problem er at min cyklus er simpelthen så uregelmæssig at jeg aldrig kan regne mig frem til hvornår jeg har ægløsning. Jeg har downloadet en app som hjælper mig med at holde styr på dette, men den rammer aldrig den dag app'en beregner sig fremtil. Denne gang gik der 62 dage i mellem min menstruation - det gør der ikke hver gang, men den går altid over 35 dage, som man siger en normal cyklus ligger indenfor. Jeg trøster mig selv med at psyken måske spiller en rolle, i form af jeg har troet jeg var gravid og den derfor ikke er kommet før jeg tog til lægen og fik det testet. Jeg vil blot hører om nogle af jer har oplevet det samme og måske også om det er normalt at der går så lang tid? Burde jeg søge læge? Min læge mener dog at der kan gå op til et år før ens cyklus er på vej, jeg mener dog bare det er nemt svar fra hende.. Men er det rigtigt. Mange hilsner Fra mig.
 11. Burde have fået min mens for længe siden. Så har valgt at tage til lægen i morgen også blot for at få hende med på råd. Så må vi se hvad der kommer ud af det. :-)
 12. Hej med jer de damer. Dejligt man har et sted man kan spørge om mærkelige spørgsmål ;-) Jeg smed d. 1. november p-pillerne og har haft menstruation et par gange siden - min cyklus er derfor i gang igen. d. 26 april tester jeg positiv i en ægløsnings test og min kæreste og jeg havde sex den dag og dagen efter. Jeg har faktisk lige siden d.27-28 april kunne mærke at min krop arbejder anderledes end normalt. Jeg har haft specielt om aftenen tendens til oppustet maven, altså hvor jeg virkelig har brug for at maven bare bliver pustet ud. Jeg har haft muren i mit underliv dog ikke så meget. Jeg har haft hovedpine, ekstrem trang til at spise klamt. Jeg føler jeg mærker sult på en helt anden måde end normalt. Min bryster er blevet større og jeg har fået nogle knopper på mine brystvorter. Mine brystvorter er blevet større. Men jeg har ikke ondt i dem. De er måske lidt mere følsomme. Hvis jeg er gravid vil jeg "kun" være ca. 2 uger henne. Jeg har forsøgt at tage graviditetstest som den ene dag hvor jeg anede en lille positiv streg (måske fordi jeg så meget ønskede den) Men kan ikke teste positiv efterfølgende. Jeg har her de seneste par dage sovet virkelig uroligt om natten, øget tissetrang og virkelig oppustet mave. Jeg føler jeg ufrivilligt går og suger maven ind.. Det skal siges at min cyklus er meget uregelmæssig og jeg ikke kan regne mig frem til hvornår jeg burde få min menstruation. Jeg har sat kryds i kalenderen som sidste gang var d. 8.-9.+10 april. Vil I anbefale mig at ringe til lægen eller skal jeg vente yderligere? Jeg tænker ekstrem meget over det fordi min krop sender mange forskellige signaler og jeg har egentlig brug for at vide hvad den fortæller mig. Så kunne jeg være gravid eller er min krop bare på overarbejde for at gøre klar til en graviditet senere hen? Hjæææælp.
 13. Hej de damer Jeg har brug for jeres hjælp.. igen. Jeg har nu længe gået rundt med en mærkelig fornemmelse i kroppen, men jeg kan ikke finde ud af om det er min krop som reagerer på mit stop med p-piller eller jeg måske er gravid. Jeg har siden d. 26. april haft en følelse af at jeg er nervøs hele tiden, jeg har specielt om aftenen muren i mit underliv specielt hvis vi har haft sex, jeg har fået meget tydelige brystvorter og der er kommet nogle små prikker derpå, jeg er meget træt, jeg har specielt om morgenen ingen appetit (ikke kvalme, men ikke ligefrem lyst til mad), jeg har rigtig oppustet mave efter mad og specielt om aftenen, jeg har mere følsomme bryster og måske de er blevet en smule større.. - altså jeg har en masse forskellige symptomer, men kan ikke finde ud af om jeg overreagerer og tolker for meget på det i forhold til en potentiel graviditet. Jeg ved godt det ikke er så lang tid (11 dage) jeg har gået med det, men hvornår ville jeg kunne teste. Jeg stoppede på p-piller 1. november og har haft menstruation 4 gange efter, så min cyklus er kommet i gang. Jeg har kunne måle min ægløsning d. 25 april og havde så sex med min kæreste d. 26 april, så det burde jo godt kunne lade sig gøre. Har jeres kroppe reageret så lang tid efter p-pille stop, hvis ja med de samme symptomer? Eller hvad tænker I - lad mig høre.
 14. Tusind taaaak.
 15. Tak for svar. Jeg må have tålmodighed og vente til jeg kan teste. Det kan da godt være min krop bare gør sig klar uden egentlig at være gravid. Det virker bare mærkeligt.. har også haft en smule kvalme her til morgen. Så jeg synes der kommer flere og flere symptomer. Men hvem ved. :-)