ProjektB

Jeg er gravid men hvad sker der nu

2 posts in this topic

Hej alle sammen 

Min kæreste og jeg har igennem 2 år været i fertilitetsbehandling. Vi har brugt fire forsøg med inseminering, men eftersom det ikke var lykkes der blev vi sendt videre i ivf behandling og skulle starte i december. Vi har siden september ikke været i behandling fordi vi traf en beslutning om at vi ville holde en pause og være 100 procent klar til ivf. Jeg er nu blevet gravid i denne pause fra behandling, hvilket er helt fantastisk! Jeg tror overhovedet ikke på det og tror ikke alt alting er som det skal være, fordi jeg aldrig har troet det kunne lade sig gøre uden hjælp. 
Men jeg har været ved lægen og mit hcg tal er forhøjet og hun ville sende mig til terminsscanning, men det var i mandags i sidste uge jeg var afsted ved lægen og nu er der gået en uge. Hvornår kan jeg forvente at komme til scanning? Lægen mente at jeg havde opdaget graviditeten meget tidligt og måske var i mellem uge 4-5 stykker. 
 

Kan i hjælpe mig? 
Vh. Mig 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg håber du har været til termin scanning og den viste et fint hjerteblink afhængigt af hvor langt du var henne dengang :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥