Dorthe

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    3,722
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    2

Alle besvarelser af Dorthe

  1. Min svigerinde har en niece der hedder Sommer. Min farfar hed Severin og min mormor Dagny :)
  2. ..

    .
  3. De er over ved deres faster og onkel og lege med deres kusine. Så jeg nyder lige et par timers stilhed :)
  4. Jeg arbejder også som dagplejer ved kommunen. Vi må også gerne gå op og handle, hvis vi skulle mangler en liter mælk eller rugbrød til frokost. Men vi må ikke tage børnene med på stor indkøb. Jeg har dog aldrig haft børnene med op og handle, slet ikke lige nu hvor jeg har 5 børn, jeg ville da få total stress af det. At skulle holde styr på fire børn ved siden af vognen inde i en butik, næ så tager vi legepladsen ;) Her hjemme da børnene også opleve fremmede en fredag eftermiddag, men det er min mand som måske har fået en gæst. Mine børn og mand skal også være her i huset, så det må børnene og deres forældre tager med.
  5. Jeg har været i malernes fagforening, da jeg var lærling. Derefter Det Faglige Hus, så FOA og nu Det Faglige Hus igen. Er både i fagforeningen og a-kassen.
  6. Velkommen tilbage :) (hmm måske jeg skulle få fjernet det juletræ på et tidspunkt :D)
  7. Det er jeg ganske godt klar over. Jeg er selv gået fra at have fri den dag til at skulle arbejde. Men derfor ændre det ikke på, at den godt kan fjernes for dem som har den. Men det kommer jo nok på tale når overenskomsterne skal til forhandling igen.
  8. Hvornår er det?
  9. Nej jeg synes ikke de skal pille ved helligedagene. Hvis de dog alligevel vil det, så kan de tage 1. maj og det gør de røde jo nok næppe ;)
  10. Hvor gamle var dig og kæresten? Jeg var 25 år og kæresten var 28 år Hvor længe havde I været sammen? Vi havde været sammen i 4 år I gang med uddannelse/færdig(Hvilken)/fastarbejde? Vi var begge færdig uddannet. Jeg som maler og manden som tømrer Hvordan boede i? lejelejlighed/hus/hvad? Vi boede/bor i hus Hvorfor følte I jer klar på dette tidspunkt? Overhovedet ikke ;)
  11. Der har ikke været noget med mine efter de fik den.
  12. Jeg har også et styk dreng som starter til august. Han gælder sig helt vild til det. Skoletasken er indkøbt, så vi venter bare på skolestarten.
  13. Nej
  14. De sover :biglove
  15. Sikkert noget de ikke må ;)
  16. Vi overvejer også at få det. Banken har endelig sagt ja til lånet, men jeg ved bare ikke, om jeg gider have de der grimme celler på vores tag ;)
  17. Vi har en ipad 3, jeg kender ikke 2´eren, så kan ikke rigtig samligne. Men vi er i hvert fald glade for den, super lækker og sidde med og den er hurtig.
  18. November 2010 var der det nye babyklar kom op og køre :)
  19. Husk varme i soveværelset.
  20. Jeg var 21 år, da jeg tilbage i 2002 blev færdig uddannet bygningsmaler. Uddannelsen tager 3½ år.
  21. Shit i har styr på det :blink Så meget styr har jeg ikke på det. Jeg handler en gang om ugen og handler det hele et sted, gider ikke bruge tid på at rende rundt i flere butikker. Jeg laver en madplan som der bliver handlet efter, og så henter jeg mælk, rugbrød og frugt en ekstra gang. Vi bruger mellem 600-1000 kr. på mad om ugen, det er fordelt på 2 voksne, 2 børn, 1 hund og 4 dagplejebørn. Bonerne gemmer jeg ikke, har ikke noget at bruge dem til, de vil bare ligge og fylde i min pung ;)
  22. Jeg har fået lavet et "armbånd" på højre håndled, med nogle blomster og så et T og et A. Og så med lilla og pink farver i. Hanne inde i Storegade er god og rigtig sød.
  23. De er lige kommet i seng
  24. Den prøvede vi også, men det kunne min datter slet ikke cykle med, kom vi til at vippe bare lidt med pinden, mistede hun balancen.
  25. :goodluck håber det lykkes for jer :)