Dorthe

Medlemmer
 • Content count

  3,722
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Dorthe

 • Rank
  jingle bells jingle bell.. tralalalala
 • Birthday 09/30/1980

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Varde
 1. Min svigerinde har en niece der hedder Sommer. Min farfar hed Severin og min mormor Dagny :)
 2. ..

  .
 3. De er over ved deres faster og onkel og lege med deres kusine. Så jeg nyder lige et par timers stilhed :)
 4. Jeg arbejder også som dagplejer ved kommunen. Vi må også gerne gå op og handle, hvis vi skulle mangler en liter mælk eller rugbrød til frokost. Men vi må ikke tage børnene med på stor indkøb. Jeg har dog aldrig haft børnene med op og handle, slet ikke lige nu hvor jeg har 5 børn, jeg ville da få total stress af det. At skulle holde styr på fire børn ved siden af vognen inde i en butik, næ så tager vi legepladsen ;) Her hjemme da børnene også opleve fremmede en fredag eftermiddag, men det er min mand som måske har fået en gæst. Mine børn og mand skal også være her i huset, så det må børnene og deres forældre tager med.
 5. Jeg har været i malernes fagforening, da jeg var lærling. Derefter Det Faglige Hus, så FOA og nu Det Faglige Hus igen. Er både i fagforeningen og a-kassen.
 6. Velkommen tilbage :) (hmm måske jeg skulle få fjernet det juletræ på et tidspunkt :D)
 7. Det er jeg ganske godt klar over. Jeg er selv gået fra at have fri den dag til at skulle arbejde. Men derfor ændre det ikke på, at den godt kan fjernes for dem som har den. Men det kommer jo nok på tale når overenskomsterne skal til forhandling igen.
 8. Hvornår er det?
 9. Nej jeg synes ikke de skal pille ved helligedagene. Hvis de dog alligevel vil det, så kan de tage 1. maj og det gør de røde jo nok næppe ;)
 10. Hvor gamle var dig og kæresten? Jeg var 25 år og kæresten var 28 år Hvor længe havde I været sammen? Vi havde været sammen i 4 år I gang med uddannelse/færdig(Hvilken)/fastarbejde? Vi var begge færdig uddannet. Jeg som maler og manden som tømrer Hvordan boede i? lejelejlighed/hus/hvad? Vi boede/bor i hus Hvorfor følte I jer klar på dette tidspunkt? Overhovedet ikke ;)
 11. Der har ikke været noget med mine efter de fik den.
 12. Jeg har også et styk dreng som starter til august. Han gælder sig helt vild til det. Skoletasken er indkøbt, så vi venter bare på skolestarten.
 13. Nej
 14. De sover :biglove
 15. Sikkert noget de ikke må ;)