KamillaSkruk

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    143
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af KamillaSkruk

  1. Til jer som gerne vil vide kønnet inden fødsel, synes jeg skal komme frem med hviæket køn i skal have :) Jeg kan starte, vi skal have en pige ❤
  2. Jeg har ikke en præcis aftale, men det bliver ca den 22. Marts, på min fødselsdag :)
  3. Kæresten fik i går lov til at mætke det første spark fra lille pigen, han var ikke i tvivl :)
  4. Synes da vi skal have en vægt pg mavetråd herinde :) Jeg er på fra mobilen så kan ikke lige nu finde ud af at ligge billeder op :( (hvis nogen ved hvordan så skriv det endelig i privatbesked) :) Jeg er i dag 12+3 (uge 13) og fra min normal morgenvægt til nu har jeg taget ca 600-700gram på, så synes jeg egentlig er meget godt klaret. Vægt før graviditet lå på ca 56,5 kg..
  5. Heej :) Jeg er 1. Gangs gravid og er i dag 17+1 :) Ved ikke helt om jeg har mærket spark endnu, men bobler og kildende fornemmelser er der masser af :) Håber snart jeg får et ordentlig spark, så jeg ikke er i tvivl :)
  6. Ja vi tænker Mathilde eller Caroline :) ! Ej for fedt, tillykke med at i skal have en pige !
  7. Jeg vil lige præsentere mig selv. Jeg hedder Kamilla og er 23 år, bor med min dejlige kæreste som har en datter på 2 fra et tidligere forhold, datteren er hos os halvdelen af tiden! Ønsket er at give hans prinsesse en lillebror eller lillesøster :) Jeg har tidligere med en anden partner forsøgt at blive gravid i halvandet år, men uden held. Vi er nu stoppet med p-pillerne og vi håber inderligt på at jeg bliver gravid snaaart! fra tidligere forsøg erfarede jeg at Min mens uden p-piller ofte er uregelmæssig og derfor er det svært for mig at finde frem til ÆL dag, samt hvilken dag jeg skal teste for graviditet.. Hvis min mens er regelmæssig burde mine mens udeblive onsdag den 13. august, tænker at jeg hvis jeg kan lade være med at teste før, vil teste fredag eller lørdag (den 15.-16. august) Hvad er jeres spekulationer og hvad gør i for at styre dem?? Hvad er jeres historie??
  8. Jeg er 1. Gangs gravid og jeg er 14+6, har ikk kunne skjule det fra uge 7 :) Alle siger min mave er stor, ligner nærmere en i ige 25. end uge 15 ! Men meget er genetik, min mor blev meget stor i begge hendes graviditeter og fik forholdsvis små børn (2250, 2450 og 3300) - ja jeg er tvilling, men der er altså kun en baby i min mave :) Har en veninde der er 10 dage efter mig og hendes mave er stadig helr flad :)
  9. Tillykke med at du skal have en lille dreng !! :)
  10. Har i dag været til nakkefoldsscanning og det hele var perfekt !! En meget aktiv lille baby jeg har i maven!!
  11. Andre der oplever at jeres bryster og brystvorter klør helt sindssygt ??? !! Det er slet ikke til at holde ud.. Har det skidt i dag, kvalme dog ingen opkast, hovedpine og er bare utilpas, så tager en fridag i dag! I morgen skal jeg til NF !
  12. Jeg er 15+4 til min første jordemoder konsultation :)
  13. Stort tillykke til jer begge !!
  14. Så har jeg fået tid til NF og jordemoder :) !!! NF - den 11 november kl 12 JM - den 3 devember kl 12 Glæder mig så mega meget til at se baby og håber alt går som det skal !
  15. Kæmpe tillykke ! Du er så absolut gravid !!! :)
  16. Kan tydeligt genkende din fristration og din bekymring om det hele :) Men bare rolig, du skal nok vokse med opgaverne og lære efterhånden, ingen er fejlfri, men vi gør alle vores bedste :) Jeg er selv 23 år har været færdiguddannet sygeplekejerske i snart 10 måneder og med fast arbejde alle 10 måneder, da jeg startede var jeg så nervøs, kunne jeg nu det jeg skulle, men det forventes der altså ikke!! Du er ny og kan altid spørge, det man har hinanden til og det samme gælder forældrerollen! Du skal nok være klar, men alle får deres perioder med tvivl. Er sikre på at vi allesammen nok skal blive vpres børns aller bedste mødre :) !! Krydser så meget fingre for dig og for at der kommer en tydeligere streg så snart du tester igen :) !!
  17. Jeg er 10+1 i dag of har tabt ca 1 kg, lider en den af kvalme, madlede og opkast! :( Men er ikke i tvivl om at vægten nok skal stige !
  18. Jeg er 9+5 og har været til 1 scanning. Det er normalt først at få den første scanning til NF.. Pas på med for mange scanninger, baby har det helt sikkert fint :) Nyd det at være gravid og at maven endnu ikke er i vejen :)
  19. Så er jeg officielt gravid i systemet og venter på indkaldelse til NF-scanning! Søød læge jeg har fået mig, tog sig god tid og sagde at jeg altid bare skulle ringe ind hvis jeg var i tvivl om noget :) Så må det godt snart blive tid til NF!!!
  20. Brysterne er ikke så ømme mere, heldigvis!! Men nu er kvalmen, urilpasheden og trætheden over mig! - magter intet og kan sove konstant, alle lugte giver mig kvalme! Meldt mig syg fra arbejdet i dag, men har så sårlig samvittighed! Synes bare ikke jeg vil risikere at stå i en borges hjem og ligne et lig og kaste op! (Er hjemmesygeplejerske)
  21. Hej alle. Kan se at en den af jer efterhånden laver overskriften i jeres graviditetstråde, men hvordan hulen gør i det ? Jeg er altid på fra mobil eller i-pad.. :)
  22. Mange tak :)
  23. Der er allerede en, se efter i de andre chats :)
  24. Scannings-huset i Silkeborg er klart at anbefale, hun er super sød og tager sig god tid, forklarer så godt og man kan spørge om alt :) Skal helt siklert ind til hende og have kønsscanning og 3D scanning.. :)
  25. Jeg er fra maj gruppen.. Hvis det kan give dig lidt tryghed så tag en tryghedsscanning, den har givet mig en hel del mere ro på.. jeg blev scannet 6+4 og er nu 8+1 :) Savner allerede at se det lille hjerte !