KamillaSkruk

Medlemmer
 • Content count

  143
 • Joined

 • Last visited

About KamillaSkruk

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 03/22/1991

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  23-05-2015
 1. Jeg har ikke en præcis aftale, men det bliver ca den 22. Marts, på min fødselsdag :)
 2. Kæresten fik i går lov til at mætke det første spark fra lille pigen, han var ikke i tvivl :)
 3. Heej :) Jeg er 1. Gangs gravid og er i dag 17+1 :) Ved ikke helt om jeg har mærket spark endnu, men bobler og kildende fornemmelser er der masser af :) Håber snart jeg får et ordentlig spark, så jeg ikke er i tvivl :)
 4. Ja vi tænker Mathilde eller Caroline :) ! Ej for fedt, tillykke med at i skal have en pige !
 5. Til jer som gerne vil vide kønnet inden fødsel, synes jeg skal komme frem med hviæket køn i skal have :) Jeg kan starte, vi skal have en pige ❤
 6. Jeg er 1. Gangs gravid og jeg er 14+6, har ikk kunne skjule det fra uge 7 :) Alle siger min mave er stor, ligner nærmere en i ige 25. end uge 15 ! Men meget er genetik, min mor blev meget stor i begge hendes graviditeter og fik forholdsvis små børn (2250, 2450 og 3300) - ja jeg er tvilling, men der er altså kun en baby i min mave :) Har en veninde der er 10 dage efter mig og hendes mave er stadig helr flad :)
 7. Tillykke med at du skal have en lille dreng !! :)
 8. Synes da vi skal have en vægt pg mavetråd herinde :) Jeg er på fra mobilen så kan ikke lige nu finde ud af at ligge billeder op :( (hvis nogen ved hvordan så skriv det endelig i privatbesked) :) Jeg er i dag 12+3 (uge 13) og fra min normal morgenvægt til nu har jeg taget ca 600-700gram på, så synes jeg egentlig er meget godt klaret. Vægt før graviditet lå på ca 56,5 kg..
 9. Har i dag været til nakkefoldsscanning og det hele var perfekt !! En meget aktiv lille baby jeg har i maven!!
 10. Andre der oplever at jeres bryster og brystvorter klør helt sindssygt ??? !! Det er slet ikke til at holde ud.. Har det skidt i dag, kvalme dog ingen opkast, hovedpine og er bare utilpas, så tager en fridag i dag! I morgen skal jeg til NF !
 11. Jeg er 15+4 til min første jordemoder konsultation :)
 12. Stort tillykke til jer begge !!
 13. Så har jeg fået tid til NF og jordemoder :) !!! NF - den 11 november kl 12 JM - den 3 devember kl 12 Glæder mig så mega meget til at se baby og håber alt går som det skal !
 14. Kæmpe tillykke ! Du er så absolut gravid !!! :)
 15. Kan tydeligt genkende din fristration og din bekymring om det hele :) Men bare rolig, du skal nok vokse med opgaverne og lære efterhånden, ingen er fejlfri, men vi gør alle vores bedste :) Jeg er selv 23 år har været færdiguddannet sygeplekejerske i snart 10 måneder og med fast arbejde alle 10 måneder, da jeg startede var jeg så nervøs, kunne jeg nu det jeg skulle, men det forventes der altså ikke!! Du er ny og kan altid spørge, det man har hinanden til og det samme gælder forældrerollen! Du skal nok være klar, men alle får deres perioder med tvivl. Er sikre på at vi allesammen nok skal blive vpres børns aller bedste mødre :) !! Krydser så meget fingre for dig og for at der kommer en tydeligere streg så snart du tester igen :) !!