The patient began to then use the ointment compositions and manufacturing processes, which are described later. Family: UmveLLIFeRae - umbrella. Napar from mature leaves of 50.0 g of 1 liter. is used for exterior as a lotion for eczema boiling water, skin inflammation, you must also wash the mouth and throat. And water naparivayut granules (1 liter of water into the fetus 40-50), special diet or less and still bleeding, ction E take Rosehip ReMark for gastric and duodenal ulcers. browse around neurontin this site (Boys and girls of the development on the bias and physically ill malignant anemia and anemia), the same as the reduction of gastric secretion and gastric catarrh various forms of anemia. The patients took the bus broth per day of mixing: burdock (N 106), - 200.0 grams lanceolate banana leaves (N 34), a dry nehvoroschi (N 74) and oak bark (N 41) - a bath at 300.0 grams , 5 agreed day and 10 every two days for the third.

Fidget spinner

Fidget spinner er det nye sort i Danmark, det er ikke en ny ting, men indtil for en uge siden, havde jeg ingen anelse om, at der fandtes noget, som hed fidget spinners. Men så kom min 8 årige søn hjem fra skole og sagde, at han ønskede sig sådan en.

Det tog lidt tid før det gik op for mig, hvad pokker knægten snakkede om. Er det en app, et spil, noget til mobilen? Men nej nej – det er bare sådan en lille ting, der kan snurre rundt svarede min søn. Og så måtte jeg jo undersøge sagen.

Hvad er en fidget spinner

Til dig der endnu ikke ved, hvad en fidget spinner er, så er det en lille tingest i enten plast eller metal med kugle lejer, som ganske rigtigt kan snurre rundt. Og det er faktisk det eneste, som den kan. Snurre rundt altså. Men det er den til gengæld også meget god til, den snurrer og snurrer.

Du kan altså sidde og dimse med den istedet for at pille i dine neglerødder eller tromme med fingrene. Nogle websites promoverer ligefrem fidget spinneren som et hjælpemiddel til personer med ADHD, det vil jeg lade være op til den enkelte med den diagnose at vurdere, hvorvidt det hjælper at sidde og snurre med spinneren.

Men rigtig mange folk er enige om, at det virker afstressende at sidde med en fidget spinner.

blå fidget spinner i plast

Ovenfor: Helt enkel blå fidget spinner i plast

 

fidget spinner med guld og sten

Ovenfor: Guldbelagt fidget spinner med swarowski krystaller

fidget spinner metallic

Ovenfor: Metallic fidget spinner

fidget spinner i stål og bronze

Ovenfor: Batman inspireret fidget spinner i stål og bronze

fidget spinner i sort og guld

Ovenfor: Fidget spinner i sort og guld

Hvordan holder du spinneren

Det er meget enkelt, du holder din fidget spinner mellem tommelfinger og pegefinger, og så giver du den et spin med pegefingreren på modsatte hånd. Det giver en sjov og rar fornemmelse i fingrene, når den spinner.

fidget spinner mellem to fingre

Ovenfor: Sådan holder du på en fidget spinner

Her køber du fidget spinnere

Du kan købe dem i legetøjs butikker og på nettet. Hos Toys”R”Us og BR sælger de nogle meget enkle fidget spinnere til omkring 80 kr.

Hvis du er på udkig efter noget mere avanceret, så kan du kigge på addictivefidgettoys.com,de har de et stort udvalg af rigtig flotte og sjove fidget spinnere. Det er en amerikansk webside, men de leverer til Danmark.

Fidget spinner tricks

Som med mange andre gadgets kan du også lave tricks med din fidget spinner. Se her en video der viser nogle seje tricks.