Interiør til børneværelset

Denne artikel er skrevet af Luksusbaby.dk

Børneværelset skal være et trygt og hjertevarmt rum for børn. Det gælder fra alt til sengen, til vægdekorationer, til sengetøjet, til opbevaringsmulighederne og sågar til de små nipsting der er at finde på et børneværelse. På luksusbaby.dk er der alt hvad der skal til for at skabe et indbydende børneværelse.

Sengen – møblet der skaber rammerne

På børneværelset er sengen et af de møbler, der er medvirkende til at danne rammerne for resten af indretningen på børneværelset. Hos luksusbaby.dk kan du finde børnesenge for enhver smag. Du kan finde børnesenge fra både Sebra, Oliver Furniture og Leander – du skal blot vurdere hvilken der passer bedst hjem til lige præcis dit barns børneværelse.

Seng fra Oliver Furniture

Seng fra Oliver Furniture

hvid Seng fra Sebra

Seng fra Sebra

Seng fra Leander

Seng fra Leander

Annonce ♥

Find den perfekte seng til børneværelset lige her.


Når opbevaring samtidig er dekorativt

Opbevaringen på værelset skal naturligvis have en praktisk funktion – det er klart! Men selvom det er praktisk, må det så sandelig også gerne være dekorativt. På luksusbaby.dk kan du finde et utal af dekorative og praktiske opbevaringsmuligheder, som er helt ideelle til børneværelset. Hvis der ikke er så meget plads, så vil Aykasa foldekasser være en oplagt mulighed. De er både praktiske, da de kan stables ovenpå hinanden, samtidig med, at de fåes i alverdens farver. Så er det bare op til dig hvilke farver der passer bedst ind på dit barns værelse.

Praktiske og dekorative foldekasser fra Aykasa

Praktiske og dekorative foldekasser fra Aykasa

Annonce ♥

Du kan finde det store udvalg af Aykasa foldekasser lige her.

Hvis pladsen tillader det kan du også finde de fineste fletkurve fra blandt andet Ferm Living, der vil passe ind på de fleste børneværelser. Derudover kan du finde et utal af andre opbevaringsmuligheder fra blandt andre Konges Sløjd og OYOY.

Fletkurve fra Ferm Living

Fletkurve fra Ferm Living

Annonce ♥

Kurv fra Konges Sløjd og kufferter fra OYOY

Kurv fra Konges Sløjd og kufferter fra OYOY

Find udvalget af opbevarings muligheder her.

Sengetøj – drøm sødt!

Der findes ikke en bedre følelse, end at lægge sig i helt nyt og rent sengetøj. På luksusbaby.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af sengetøj. Det er både baby sengetøj, junior sengetøj og sågar voksen sengetøj. Du finder de fineste sengetøj fra blandt andre Konges Sløjd, Ferm Living, Liewood, Homeyness og Studio Feder. Så skal du blot tage stilling til, hvilket sengetøj der vil være bedst til dit barn – måske du kan finde mere end et sæt?

Annonce ♥

Sengetøj fra Konges Sløjd og Studio Feder

Sengetøj med citroner fra Konges Sløjd og stribet sengetøj fra Studio Feder

Sengetøj fra Ferm Living og Homeyness

Sengetøj fra med dyr Ferm Living og blomstret sengetøj fra Homeyness

Se det fine udvalg af sengetøj lige her.

Annonce ♥


Vægdekorationer og andet nips skaber god stemning

Når der er liv på væggene, skaber det ofte varme og tryghed i rummet. Sådan er det også på børneværelser. På luksusbaby.dk kan du finde masser af både plakater, vægdekorationer, uroer og andre småting, der medvirker til at skabe det sidste der fuldender værelset. Du kan finde fra mærker såsom Konges Sløjd, That’s Mine, OYOY og Kids by Friis.

abc plakat og plakat med måne

Alfabet plakat fra Konges Sløjd og sovende dreng plakat fra That’s Mine

vægophæng med larve

Vægophæng fra OYOY

Annonce ♥

Luftballon med dyr fra Kids by Friis

Luftballon med dyr fra Kids by Friis

Se vores flotte udvalg her.

Nu har du forhåbentlig fået lidt inspiration til, hvad du kan have på dit barns børneværelse. Men bare rolig, det her var bare et udpluk – du kan finde mange flere ting til børneværelset inde på luksusbaby.dk

Annonce ♥