Barnets første hjem: Vælg de rette møbler

Når man får et barn, er der meget, som skal forberedes på bedste vis. Det kan være uoverskueligt, for hvor starter man? Noget af det, som du bør forberede i god tid, er uden tvivl de rette møbler. Pusleborde, kommoder og meget andet skal indkøbes, så hverdagen med en lille ny bliver så nem og behagelig som overhovedet muligt.

Nedenfor har vi opremset nogle bud på de møbler, som du bestemt må investere i. Brug denne artikel som en guide og få ro i sjælen! 

Det praktiske puslebord

Der er ingen tvivl om, at du må købe et puslebord til barnet. Nogle vælger også at lave en gammel kommode eller lignende om til et hjemmelavet puslebord. Det kan nemlig være praktisk at have opbevaring i puslebordet, idet mange også skifter barnets tøj og lignende, imens barnet ligger på puslebordet. Med opbevaring i puslebordet har du skiftetøjet og bleer lige ved hånden.

Puslebordene kan fås i forskellige stile og i forskellige farver, så der er ingen tvivl om, at du ikke behøver at nøjes. Du kan garanteret finde et flot puslebord, som passer ind i jeres indretning derhjemme – hvis du altså ikke er til DIY kommode-puslebordet.

Også på badeværelset!

Du må absolut også gentænke badeværelset. Mange overser dette rum, når de skal gøre hjemmet klar til et barn, hvilket er en fejl!

Først og fremmest må badeværelset børnesikres – dog ikke før, at barnet har alderen, hvor han/hun kan bevæge sig rundt. Når det er sagt, er der altså også et par andre ting, som I bør overveje at ændre på. Et eksempel er brusehovedet. Strålerne kan nemlig være meget voldsomme for et lille barn, og derfor kan det være en god idé at udskifte brusehovedet. Man kan få forskellige brusehoveder nu til dags, og nogle har mildere stråler. Du kan sågar investere i et brusehoved, som kan være vandbesparende.

Annonce ♥

Den klassiske gyngestol

Du har nok før set den i film: Gyngestolen. Mange placerer en god gyngestol ved siden af barnets seng. Selvom det måske bliver opblæst i Hollywood-filmene, er der faktisk noget om sagen. Du/I kommer nemlig til at tilbringe enormt mange timer inde på børneværelset – både i løbet af dagen og i løbet af natten. Enten skal tiden bruges på at amme, fodre på anden vis eller til at lulle barnet i søvn.

Derfor kan det altså være en god idé at have en behagelig stol inde på børneværelset. Et godt bud på denne stol er uden tvivl en gyngestol. Den kan rokke stille frem og tilbage, og disse bevægelser kan være beroligende for både voksne og børn.