NoEmMor

Lidt nyt

6 indlæg i dette emne

Så har jeg endelig lidt tid til at opdatere på vores familie

Det hele har været lidt forvirrende, især med Mads job-situation. Siden han blev færdiguddannet civil ingeniør fik han job ved et firma i Århus. En projekt ansættelse der blev forlænget til endnu en projekt ansættelse. Da den 2. ansættelse var ved at udløbe kom deres chef og sagde at de gerne ville fastansætte ham, til stor stor glæde for os. Tænk sig at have en fast stilling i Århus. Dagene for underskrivelse af kontrakt nærmede sig. Hans sidste dag på projektansættelse var d. 29. april. den dag oprandt og så var der pludselig ingen ansættelse. Hvilket han fik at vide over telefonen 10 minutter før han havde fri. Total lang næse.

Så stod vi og var lidt skuffet over det, men sådan er det jo bare. Efter et par uger blev han tilbudt samtale i Ålborg og i Århus. I Århus var der ikke noget at komme efter, de ville bare gerne lige møde Mads, samtidig med at han blev tilbudt en projekt ansættelse i Ålborg. Det sagde han så til samtalen i Århus.

Onsdag i denne uge tog han toget til Ålborg for at se og snakke med dem deroppe. På vejen i toget bliver han ringet op at de i Århus vil tilbyde ham fast stilling.Sikke en forandring!!!

Inden da havde vi været ude og kigge på bil for vi blev enige om at et job i Ålborg krævede en bil. Vi prøvekørte en Skoda Fabia 1.9 stationcar. SÅ LÆKKER!!!

Mads begyndte at forhandle løn med de 2 konkurrenter og inden dagen var omme havde han forhandlet sig til en god løn i Århus i en fast stiling :loveshower :loveshower :loveshower

Så fedt

Men bilen vi ahvde prøvet kunne vi ikke slippe så vi sad og regnede på det og endte faktisk med at skrive under igår. Så på onsdag får vi vores første bil. En skoda fabia der har kørt 116.000 til 115.000 kr. Den stod til 118.850 og fik dem til at lave syn, undervognsbehandling og service syn, så tror vi har gjort en ok handel. Er super glad og glæder mig så meget til at få den

Jeg selv læser til eksamen og har lige 3 her i juni. Drengene trives og leger sammen og er så sjove.

Rigtig god weekend til jer alle

Sara

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sikke en dejlig opdatering Sara :loveshower Tillykke med job og bil :hurra

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Dejlig opdatering :loveshower Tillykke med mandens job og jeres bil :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

fantastisk opdatering. Der er ikke noget mere skønt at læse, når det går helt vildt godt...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tillykke med jobbet og bilen :glad Godt det går godt for jer :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tillykke med job og den nye bil :hurra

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER