Solberg

Medlemmer
 • Content count

  404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Solberg

 • Rank
  Meget aktiv
 • Birthday 01/09/1975

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Jeg er også en af dem der har været med på sidelinjen....faktisk siden jeg fik mit første barn i 2005. Og jeg har elsket babyklar. Men nu er her dødt. Jeg savner det.
 2. Jeg ville som lærer være utrolig glad, hvis nogle ringede til mig eller skolen om lignende problemer. Og jeg ville helt sikkert gøre noget. Jo mere alle står sammen, jo lettere er det at hjælpe. Jo flere gange folk tænker, nå det hjælper nok ikke alligevel, jo længere væk er hjælpen.
 3. Sender lige et kram. Hvorfor skal du være alene i en uge? Og ved du hvorfor det ramler lige nu?
 4. Sender lige et kram.
 5. Jeg tror gerne de må spørge, men du er ikke forpligtiget til at svare.
 6. Sender lige et stort kram. Hvad gør han?
 7. Jeg vil bare sige at Berlin er super med små børn. Masser af steder man kan skifte baby og restauranter hvor de er vant til man har små børn med. Men jeg har også tabt mit hjerte til byen og har været der mere end 20 gange.:-)
 8. Hvad er du i praktik som?
 9. Tak....den tankegang er god.
 10. Jeg har kun tabt 600g denne uge. Holder dog fast i det er bedre end ingenting og særligt her i feriedagene. Tænker lige en ekstra gang før jeg putter noget i munden. Glæder mig allerede til næste uge.
 11. Hodja75@hotmail.com
 12. Jeg vil også gerne se den, hvis jeg må. Inspiration er altid godt.
 13. I skoleverdenen gælder det bare om at søge. Der kan rimelig nemt rykkes rundt på andre læreres fagfordeling, for den rette kandidat. Så søg.....også før de slår jobbene op. Der sker altid så meget i foråret.
 14. Øv....Men forstår det godt. Hvad med Vallensbæk?
 15. Vi mangler massere matematiklærere i Gribskov Kommune. :-)