ceciliewinther

Gravid igen kort efter fødsel.

12 indlæg i dette emne

Hej med jer.

 

Jeg hedder Cecilie og jeg er ny herinde :-)

Jeg håber at i vil tage godt imod mig og min historie.

 

Jeg hedder som sagt Cecilie og er 23 år gammel. Jeg bor i en lille by der hedder Guldborg sammen med min dejlige kæreste.

I Februar fandt jeg ud af at jeg var gravid og 4 uger henne. Jeg var oven ud lykkelig for jeg har altid brændende ønsket mig et barn. Min graviditet var nem og uden de store skavanker. Jeg var sat til den 19 oktober og vores lille dreng blev også født på terminsdato kl 04:32. En forholdsvis nem fødsel... Vandet blev taget kl 01 om natten da de ikke kunne høre tydeligt hjerteslag. Det var en fødsel der gik meget stærkt og uden jeg nåede at få nogen formor for bedøvelse. Jeg kunne ikke tænke på andet end at få min længe ventede søn at se.

 

Jeg fornemmede kort efter at han var kommet ud at noget ikke var helt som det skulle være, jeg husker ihvertfald at jeg panisk sagde ... hvorfor græder han ikke??

Jeg nåede kun at have ham i armene i et par minutter før at de tog ham med på børneafdelingen og min kæreste tog med for at være ved hans side. Efter jeg havde ligget til opservation i 2 timer fik jeg også lov til at komme ned til ham. Lægerne mente at han ikke helt vidste at han var blevet født og derfor havde brug for ilt men det skulle nok blive bedre sagde de, et par dages indlæggelse hos dem og så var vi på vej hjem mente de. men det blev ikke bedre, faktisk kun værre og efter 12 timer bad de en læge fra næstved neonalal afdeling om at komme ned og se til ham.

 

Lægen fra næstved ville have ham med til næstved for at scanne hans luger så han kunne se om de var ved at folde sig ud. Hans lunger så fine ud, hans hjerte så også fint ud men var en lille smugle stort. Da han skulle fortælle os hvad scanningen havde vist ham fortalte han at han også havde scannet hans hjerne, og han så noget som han ikke forventede at se. Lægen sagde meget hurtugt efter at vi skulle akut til rigshospitalets neo afdeling med henblik på at få en MR scanning hurtigst muligt..

 

Jeg var med i ambulancen og min kæreste kørte selv derind. Det gik stærkt, det gik virkelig stærkt i den ambulance.

 

Lægerne og sygeplejerskerne var rigtig søde ved os på riget, men vi var selvfølgelig vildt bekymret og fustreret, vi havde kun spist lidt småt og vi havde ingen søvn fået siden sagen før jeg blev sat igang.

 

En læge fortalte os at det de kunne se fra de scanningsbilleder af hans hjerne som lægen lavede i næstved var at vores som var født med en misdannelse i hjernen, en misdannelse som hedder Veine of Galen AV Malformation, en misdannelse der findes i mange forskellige neveau'er. Lægen der snakkede med os var også ham der skulle opererer ham, vis MR scanningen viste at hans hjerte ikke havde taget skade. Lægen var en ekspert på det område.

 

Vi ventede og ventede og tiden føltes SÅ lang. Endelig kom vores dreng tilbage fra scanningen og efterfæøgende kom lægen ind af døren. Han kiggede på os og sagde nogle ord som jeg aldrig vil glemme.... han sagde; Jeg har desværre ikke nogle gode nyhedder.. Vores søn var født med en af de sværeste grader af den sygdom og de havde siddet 7-8 specialister og overlæger og diskuteret hvorvidt de kunne hjælpe vores lille dreng, men hans hjerne havde taget så meget skade at de ikke kunne gøre noget. 1 ud af 1000000 millioner børn bliver født med så svær en misdannelse, 7 tilfælde af så svær en grad havde lægen set i de 19 år han havde arbejdet med det.

 

Vores søn blev døbt Vitus Winther Sell, Han blev født den 19/10-15 og gik bort den 22/10-15. Han var den smukkeste lille dreng på 3050 g og 50 cm lang. Jeg elsker ham overalt på denne jord og han er virkelig virkelig savnet :(.. Min lille engel <3

 

 

Vi ønsker os begge at Vitus skal have en Lille søster/bror og vi prøver og prøver. Jeg håber virkelig snart det lykkedes for os!

 

 

Kærligst cecilie.

Mor til Vitus <3

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Åh :( Det gør mig ufattelig ondt.

Jeg håber, det snart lykkes jer at gøre lille Vitus til storebror :biglove

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tons af tanker jeres vej og ønsker om i hurtigt bliver gravide igen :kram2

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ved slet ikke hvad jeg skal sige, andet end mange mange tanker og kram til jer. Håber virkelig i får en masse hjælp til at komme over det frygtelige tab.

Min søster hun blev gravid igen 4 måneder efter fødslen og var måske blevet det før hvis hun ikke havde fuldammet.

Jeg håber virkelig for dig at din krop finder sin cyklus igen efter fødslen, nu hvor det ikke er så længe siden du fødte.

Sender igen mange tanker til jer

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mange kram og tanker, det gør mig rigtig ondt at I har måttet igennem det :kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ej det gør mig virkelig virkelig ondt :(

:kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sikke en trist historie, det gør mig ondt at læse om jeres store tab. Velkommen til Babyklar, jeg håber snart I får jeres ønske opfyldt. 

:kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Åh, det var dog en trist historie du desværre har oplevet, det gør mig rigtig ondt :(

Jeg håber for jer i snart kan gøre Vitus til storebror :kram2

Og velkommen til babyklar :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Åh det gør mig virkelig ondt! :( :kram

Jeg håber det lykkes hurtigt for dig at blive gravid igen :kram2

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er jeg ufatteligt ked af at høre at I mistede jeres lille søn :kram

Jeg blev selv gravid i 3. cyklus efter vi mistede vores datter. Hun døde i maven, da vi var halvvejs gennem graviditeten, så det er jo ikke helt det samme. Vores søn er født 5/11-15, 22 dage før vores datters fødselsdag, og graviditeten og fødslen var heldigvis begge sunde og ukomplicerede, hvis man ser bort fra alle bekymringerne der fulgte med, og vores søn er heldigvis også sund og rask.

Jeg håber virkelig at det lykkes for jer snart, og at alt forløber vel - og at I får hjælp der passer til hvad I har brug for efter jeres oplevelser :kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

JustMe: Er ked af at høre om din niece, men dejligt at hun blev så hurtigt gravid igen! :-)

 

Jeg var hos lægen sidste uge og fik taget nogle forskellige blodprøver der skulle give mig svar på om min cyklus noglelunde er tilbage igen -

og det mener lægen den er. Jeg fik allerede min mens 3 uger efter fødsel, så det er dejligt at end krop fungerer igen :rolleyes

 

Jeg er gået ind i 3 cyklus nu, så jeg krydser fingrer for at 3 gang er lykkens gang :-D

 

... Altså med hensyn til forhøjet risiko osv, så sagde lægerne at det ikke er noget der er arveligt så mine chancer for at det sker igen er 1 ud af 1 million ligesom alle andre.

Jeg fik dog afvide at næste gang vi bliver gravide så vil jeg blive fulgt i hoved og rø* og vil få rigtig mange scanninger, hvilket jeg også er glad for.

 

Vidste faktisk ikke at man kunne MR scanne baby inde i maven? håber da ihvertfald at resultaterne siger at din datter ikke har nogen misdannelse. Hvilken misdannelse er de i tvivl om hun har?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så utrolig trist og fullstendig meningsløst at et barn skal dø. :(

Håper det klaffer for jer snart!

Og velkommen til babyklar. :)

Knus :kram2

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER