HenrietteHall

Medlemmer
 • Content count

  2,391
 • Joined

 • Last visited

About HenrietteHall

 • Rank
  HenrietteHall
 • Birthday 09/28/1976

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

2,676 profile views
 1. Jeg synes der er en streg.. Og synes den ligner den jeg tog tidligt med Fenja, så jeg tror der er noget i gære
 2. Fordi ÆL godt kan rykke sig i forhold til mens Du burde først have ÆL i dag i forhold til din mens, hvis din cyklus var præcis 28 dage og din ÆL lå 14 dage før næste mens..
 3. Fra mens 2+0 og fra ÆL 2+5 Og vær opmærksom på at mange læger slet ikke vil høre tale om ÆL, de tæller fra mens første dag..
 4. hCG fordobler sig over 2-3 dage, så jeg mener ikke du kan se noget ud fra dine tests Der skal nok et par blodprøver til i stedet for! Krydser for at den er god nok!
 5. Der er bestemt noget i gære
 6. Vi var afsted i foråret 2015 og det har været et rigtig godt forløb! Lauge var afsted i nogen timer om onsdagen, sammen med 5 andre børn fra gruppen, hvor han lærte om det at være en ven, tøjle sit temperament osv. Vi fik en masse redskaber til, hvad vi skulle gøre for at få en hensigtsmæssig tilgang til ungerne.. Vi bruger stadig mange af tingene fra DUÅ, men er selvfølgelig også faldet i med nogen ting.. Men vi snakker utrolig meget om tingene (Brian og jeg) og vi ved godt hvad vi gør forkert, når drengene er umulige osv. Jeg kan klart anbefale det
 7. Fenja/Fenya er der i alt 184 der hedder i DK, så det er heller ikke så mange
 8. Hvis manden er med på at have alle 3 unger hjemme, så kunne jeg også godt være interesseret :)
 9. Var det muligt evt. at kontakte nogen i de stillinger du kunne se dig i og forhøre hvordan de er endt der? Om de har taget kurser, eller er landet der ved et tilfælde.. Ved f.eks. voksenuddannelse, skal man have været ledig i en hvis periode og mange kurser (også på fjernundervisning) koster penge.. Krydser for at du finder ud af noget!
 10. Hun skal først flytte 1. november, men hun kender dem derover, fordi hun er med over og hente storebror og sidste uge hoppede hun uden problem over i armene på en af pædagogerne fra hendes kommende stue og jeg tror nok det skal gå :) Får så meget ros for at hun er så åben, tillidsfuld og glad, så jeg håber hun er ligesådan til den tid :)
 11. Havde slet ikke set, der var blevet skrevet i tråden igen :) Tak fordi du spurgte igen :) Men vi besluttede os for at flytte Fenja.. Magne har haft sin hverdag i den BH han er i, i 3½ år og det fylder bare mere end Fenjas ene måned i VS. De kender os på godt og ondt og det skal nok blive godt for dem begge at være samme sted :) Jeg glæder mig bare så meget til ikke at skulle køre 3 steder hen hver dag :)
 12. Ja, jeg har det godt nok også rigtig skidt med at min lille pige heller ikke er beskyttet endnu.. Så jeg tager hende ikke med til KBH. og håber de smittede holder sig væk fra Holstebro! Virkelig tragisk hvis nogen børn skulle gå hen og dø.. Især fordi vi faktisk kunne have undgået det :(
 13. Jeg er 100% pro, de få bivirkninger der er ved vaccinen, er så små i forhold til, hvis man faktisk fik sygdommene.. Problemet i dag, tror jeg er at ingen af os, der får børn nu, har oplevet sygdommene i fuldt flor og derfor har vi en mening om, at det jo ikke er så slemt.. Men jo det er det faktisk, dit barn kan dø og der er ingen der er døde af vaccinationer i DK, ud fra hvad jeg kan læse mig frem til..
 14. Hvis jeg får mulighed for det, så vil jeg besøge BH med Magne i dag og stille dem nogen spørgsmål.. Så må vi se.. Vi skal give svar om VS plads senest onsdag, så vi skal have fundet ud af hvad vi gør i en fart..
 15. Han siger det er ok og at jeg må bestemme hvad vi gør, for han er ligeglad..Spurgte faktisk Magne i dag om han kunne tænke sig at gå i BH samme sted som Fenja og det sagde han med det samme ja til.. Ved godt han ikke forstår konsekvensen, men han er ikke imod der og snakkede her til aften om sin nye BH.. Jeg aner virkelig ikke hvad vi skal..