Frk.Mini

Medlemmer
 • Content count

  2,178
 • Joined

 • Last visited

About Frk.Mini

 • Rank
  Super BK kompis
 • Birthday 04/19/1981

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

2,008 profile views
 1. What she said! Alt hvad jeg tænkte, og mere til!
 2. Her er nogle af dem jeg har fået serveret.. - du ved ikke hvor heldig du er der ikke har børn, jeg er vågen på 48'ende timen nu, og jeg hader babyen! (jeg havde givet ALT for at få være i den situation!!) - I kan få et meget bedre forhold uden børn, børn ødelægger et forhold! (WTF!! Det gidder jeg ikke engang at kommentere) - nu skal vi ikke snakke om fertilitet, behandling, abort osv... Det er så negativt.. (men......... det er jo det mit hjerte er fyldt af, og min mund flyder over af.. Jeg trænger seriøst at snakke med mine venner om det, mindst like meget som de snakker om sin graviditet, fødsel, baby osv.. )
 3. Du kan også sette ned Mp på kameraet på tlf tror jeg.
 4. Den er rigtig fin den test!
 5. Om du har snapchat så er billederne du tager der små nok til at uploades her. (lagre billedet på tlf, og ikke sende på snap.. ) Tillykke med positiv test!
 6. Jeg tror på den, men havde også prøvet et andet merke hvis jeg var dig. Kan anbefale testene fra billige-teste.dk De har jeg aldrig haft noget bøvl med. Om du bestiller idag, har du dem mest sandsynligt på døren imorgen tidlig.
 7. Det kan godt komme falsk positiv efter de 5.min.. Lykke til imorgen!
 8. Dejlig!!
 9. Den ser positiv ud i mine øjne. Prøv igen imorgen, to defekte teste får man ikke vel.. (just in case mener jeg. )
 10. Nej hvor dejlig!! Jeg har visst ikke skrevet tillykke tidligere, så nu er det vist på tide!
 11. Hvornår får i svar idag?
 12. Underlig de ikke forklarer mere syns jeg. Det var så lidt, og spørg endelig igen. Har "studeret" fertilitet, graviditet og alt der følger med i ganske mange år nu..
 13. Det er fordi de strengt talt ikke kan bruge kun én bp til noget. Så imorgen får i besked om at det stiger fint som det skal gøre!
 14. 144 er finfint!