Nitzen1987

Respons på job ansøgning søges

21 indlæg i dette emne

Jeg begiver mig nu ud på jobsøgnings-markedet... Fandt lige det første stillings opslag i fredags, så nu har jeg været ved at skrive min første ansøgning med henblik på at blive skolelærer.... Men kunne godt lige tænke mig lidt respons inden jeg sender den...

Vedrørende stillingsannonce set via www.skolejobs.dk

Jeg har via www.skolejobs.dk set, at I søger en dygtig og engageret lærer med henblik på undervisning i dansk i 1. klasse med klasselærerfunktion og med lyst til at indgå i skolens specialcenter. Jeg har været inde på jeres skoles hjemmeside for at læse om jeres værdigrundlag og derved få et indblik i jeres skoles holdninger og undervisnings- og dannelsessyn. Jeg synes det kunne være rigtig spændende at blive en del af jeres skoles lærerteam.

Jeg hedder Anita Nielsen, er 24 år gammel og forventer at afslutte læreruddannelsen til sommer. Jeg er struktureret, udadvendt, fleksibel, engageret, positiv, imødekommende, samarbejdsvillig og jeg kan godt lide udfordringer og det teamsamarbejde det ofte fordrer.

Jeg er på nuværende tidspunkt i færd med at færdiggøre min uddannelse på VIA UC Læreruddannelsen i Århus, hvor jeg startede på den 4-årige læreruddannelse i 2007 – samme tid som den nye læreruddannelse trådte i kraft. Jeg har linjefag og eksamen i dansk med specialisering i begynder-/mellemtrin, hvilket betyder at der i mit linjefag har været ekstra fokus på begynderundervisning herunder læseundervisning. Herudover afslutter jeg mit andet linjefag, som er historie, til sommer. I forbindelse med min uddannelse har jeg været i praktik på følgende skoler:

  1. år: Åby Skole, Århus (folkeskole) – 5. kl. dansk
  2. år: Elise Smiths Skole, Århus (privatskole) – 1. kl. dansk og 5. kl. dansk
  3. år: Elise Smiths Skole, Århus (privatskole) – 3. kl. dansk og 7.+8. kl. historie
  4. år: Hobrovejens Skole, Randers (folkeskole) – 2. kl. dansk og 4.+5. kl. historie

Alle praktikerne har været meget givende for den praksiserfaring jeg har tilegnet mig og jeg er her blevet bekræftet i mit valg af fremtidige arbejde. Herudover har jeg siden august 2008 været tilknyttet vikaranvisningen i Randers kommune og har derigennem stiftet bekendtskab med mange af kommunens folkeskoler og deres elever.

Vedlagt min jobansøgning finder I mine praktikbedømmelser fra mine forskellige praktikperioder, samt udtalelser fra mine praktiklærere på Hobrovejens Skole.

Jeg håber, at I finder interesse for min ansøgning. I er meget velkomne til at kontakte mig, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

Venlig hilsen

Anita Nielsen

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Halløj :)

Har et par fif til hvad jeg ville gøre :)

jeg ville flytte dine "kvalifikationer" (" ikke negativt ment - mangler bare et ord :) ) som struktureret osv nederst i ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv.

Dernæst ville jeg uddybe hvad du har fået ud af dine praktikker som en helhed og flytte stederne om i dit cv.

og evt uddybe hvorfor du synes deres værdigrundlag passer dig.

Nå, men det var jo bare lige et par kommentarer, som du jo bare kan skøjte henover :)

Jeg krydser fingre for at du får stillingen :)

:kram2

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Supergodt! :)

Jeg ved ikke så meget om at skrive ansøgninger, men hvis det var MIG, der var arbejdsgiver, så ville jeg ringe på sådan en ansøgning. :goodluck

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ville nok skrive mere om hvorfor deres specielle værdigrundlag var spændende for mig

Meget af det du skriver kan flyttes om I et cv

Samtidig sætter du nogle ord på dig selv - det er ord som alle bruger om sig selv. Det er ikke negativt, men i det marked vi har lige nu, skal man være lidt anderledes.

Derfor skal du istedet (synes jeg) fortælle hvem du er.

F.eks. Jeg har specialiseret mig i begynder/mellem trin da jeg interesser mig for børn i denne alder og selv føler at jeg er istand til at nå ud til disse børn. Jeg er meget engageret og positiv og samtidig er jeg struktureret, så jeg er istand til at lave en god undervisning. Dette har jeg både følt og mærket når jeg var i de 4 forskellige praktikker. - og i den dur!

(Ved du noget om specialcentre? evt. baggrund fra eget liv, der gør at du er vant til børn der har det lidt sværere? har du skrevet opgave om området?)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

(Ved du noget om specialcentre? evt. baggrund fra eget liv, der gør at du er vant til børn der har det lidt sværere? har du skrevet opgave om området?)

Nej det ved jeg ikke rigtig noget om, men de tilbyder den fornødne uddannelse til det område...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nej det ved jeg ikke rigtig noget om, men de tilbyder den fornødne uddannelse til det område...

har du interesse for området? (er det sådan noget som ordblindhed osv.?)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

har du interesse for området? (er det sådan noget som ordblindhed osv.?)

Det er forebyggende mod blandt andet læsevanskeligheder

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er forebyggende mod blandt andet læsevanskeligheder

ved du noget om det emne? hvorfor man har læsevanskeligheder? f.eks. er der ordblinde, men der er også sådan nogen som mig, hvor øjene ikke taler sammen og jeg kan derfor ikke læse på papir. Hvis jeg var et barn ville jeg kunne træne det væk. Jeg træner også nu og det har vist hjulpet lidt.

Men måske indeholder det du skal viden om hvordan man træner?

Jeg fik et ark med sorte prikker som jeg skal kigge på 6 gange om dagen. og det gør jeg så. Efter at have fokuseret på en sort prik, i håbet om at den bliver til en og ikke to, skal jeg kigge langt væk. I starten troede jeg at det galt om at se en sort prik, men det er faktisk øvelsen i at ens muskler skal spændes og slappe af der er vigtig.

Det går tit galt for børn der er skeløjede - de har det på samme måde som jeg har. De får det der hedder et dovent øje. Nu har jeg ikke et dovent øje, men bare to øjne der ser hver sit og lige godt.

Så nu har du et eksempel, som jeg håber du kan bruge. At du kender til øvelser der kan forbedre synet :) og det kan du jo nævne :) (hvis du vil)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu har jeg prøvet at bruge noget af jeres respons

Jeg har via www.skolejobs.dk set, at I søger en dygtig og engageret lærer med henblik på undervisning i dansk i 1. klasse med klasselærerfunktion og med lyst til at indgå i skolens specialcenter. Jeg har været inde på jeres skoles hjemmeside for at læse om jeres skole, herunder værdigrundlag og ansvarlighedskampagne, derved har jeg fået et lille indblik i skolen holdninger og undervisnings- og dannelsessyn. Jeg synes det kunne være rigtig spændende at blive en del af jeres skoles lærerteam. Det lyder spændende med jeres skoles forebyggende specialundervisning, og jeg synes, at det er et godt tiltag, da det er nødvendigt med en tidlig indsats for at mindske børnenes faglige vanskeligheder på længere sigt.

Jeg hedder Anita Nielsen, er 24 år gammel. Jeg er på nuværende tidspunkt i færd med at færdiggøre min uddannelse på VIA UC Læreruddannelsen i Århus, hvor jeg startede på den 4-årige læreruddannelse i 2007 – og jeg er derfor en del af første årgang på den nye læreruddannelse. Jeg har linjefag og eksamen i dansk med specialisering i begynder-/mellemtrin, hvilket betyder, at der i mit linjefag har været ekstra fokus på begynderundervisning herunder læseundervisning. Herudover afslutter jeg mit andet linjefag, som er historie, til sommer.

I forbindelse med min uddannelse har jeg været i praktik på tre forskellige skoler, og som følge af min dansk specialisering har mine undervisningstimer i mine praktikophold i overvejende grad ligget på begynder-/mellemtrins klasserne, hvilket betyder, at jeg har lidt praksiserfaring inden for begynderundervisning i dansk.

Alle praktikopholdene har været meget givende for den praksiserfaring jeg har tilegnet mig, og jeg er her blevet bekræftet i mit valg af studie og fremtidige arbejde, da jeg godt kan lide lærer-elev relationen, der bygger på gensidig respekt og anerkendelse. Jeg har desuden været tilknyttet vikaranvisningen i Randers kommune siden august 2008, og jeg har derigennem stiftet bekendtskab med mange af kommunens folkeskoler og deres elever.

Jeg har altid været glad for at arbejde med børn og inden jeg startede på læreruddannelsen var jeg afklaret med, at det var/er børns læring og dannelse, som jeg gerne vil arbejde med. Personligt er jeg struktureret, udadvendt, fleksibel, engageret, positiv, imødekommende, samarbejdsvillig og jeg kan godt lide udfordringer og det teamsamarbejde det ofte fordrer.

Vedlagt min jobansøgning finder I mine praktikbedømmelser fra mine forskellige praktikperioder, udtalelser fra mine praktiklærere på Hobrovejens Skole samt en oversigt over karaktererne på de fag, som jeg allerede har afsluttet.

Jeg håber, at I finder interesse for min ansøgning. I er meget velkomne til at kontakte mig, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

Venlig hilsen

Anita Nielsen

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

er du på den nye uddannelse? du skriver det var på samme tidspunkt?

Jeg hedder Anita Schøler Nielsen, er 24 år gammel på nuværende tidspunkt i færd med at færdiggøre min uddannelse på VIA UC Læreruddannelsen i Århus, hvor jeg startede på den 4-årige læreruddannelse i 2007 – samme tid som den nye læreruddannelse trådte i kraft.

denne sætning er for lang. Tror du mangler et punktum efter gammel.

På nuværende tidspunkt er jeg i færd med at færdiggøre min uddannelse på VIA UC Læreruddannelsen i Århus, hvor jeg startede på den 4-årige læreruddannelse i 2007, den hører ind under den nye læreruddannelse.

Jeg har linjefag og eksamen i Dansk

Der mangler et linieskift ned til den sidste linie.

Ellers meget bedre end før synes jeg :) Måske nogle andre vil kigge korrektur. Kommaer er ikke min stærke side :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

er du på den nye uddannelse? du skriver det var på samme tidspunkt?

Jeg hedder Anita Schøler Nielsen, er 24 år gammel på nuværende tidspunkt i færd med at færdiggøre min uddannelse på VIA UC Læreruddannelsen i Århus, hvor jeg startede på den 4-årige læreruddannelse i 2007 – samme tid som den nye læreruddannelse trådte i kraft.

denne sætning er for lang. Tror du mangler et punktum efter gammel.

På nuværende tidspunkt er jeg i færd med at færdiggøre min uddannelse på VIA UC Læreruddannelsen i Århus, hvor jeg startede på den 4-årige læreruddannelse i 2007, den hører ind under den nye læreruddannelse.

Jeg har linjefag og eksamen i Dansk

Der mangler et linieskift ned til den sidste linie.

Ellers meget bedre end før synes jeg :) Måske nogle andre vil kigge korrektur. Kommaer er ikke min stærke side :)

Jeg har prøvet at rette det lidt nu... men skriver dansk med lille fordi de har gjort det i stillingsopslaget...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har prøvet at rette det lidt nu... men skriver dansk med lille fordi de har gjort det i stillingsopslaget...

du kan prøve at spørge hvad de andre synes om det. Men jeg mener man skal skrive korrekt tilbage, uanset at de skriver det anderledes. Det kan være for at fange dig op på noget?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her er selve stillingsannoncen

Vi søger pr. 1. august 2011 en engageret og dygtig lærer, som har lyst til at undervise i

dansk i 1. klasse m. klasselærerfunktion. Herudover skal du enten have linjefag i engelsk

eller have lyst til at indgå i skolens specialcenter.

Er du endnu ikke uddannet inden for specialområdet, får du mulighed for at tage

uddannelsen. I specialcentret vil du indgå i et tæt og dynamisk samarbejde med skolens

læsevejleder og specialundervisningslærere. Allerede fra 1. klasse har vi forebyggende

specialundervisning.

Vi forventer, at du brænder for dine fag og er god til at engagere eleverne i din

undervisning.

Du vil blive tilknyttet en tutor, som vil vejlede dig og vise dig til rette.

Skolen er en privatskole, en selvejende institution, med 420 elever, 30 lærere,

8 SFO-medarbejdere og en meget engageret forældrekreds. Vi har en højt kvalificeret

lærerstab, en meget levende og kreativ debat - og vi er gode til at tage imod nye kolleger.

Vi er en skole i konstant udvikling og ønsker derfor en ny medarbejder, som vil deltage

aktivt i denne proces.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Ved

nyansættelser vil skolen anmode om indhentning af børneattest, hvilket skal opfattes

positivt.

Besøg vores spændende hjemmeside www.c-lacour.dk eller ring til skolen og få

yderligere oplysninger. Spørg efter skoleleder. Man kan spørge om alt, også om arbejdsklima og

udviklingsmuligheder for den enkelte.

Ansøgning stiles til skoleleder og sendes til skolen

med deadline 1. marts 2011. Samtaler forventes afholdt i uge 10

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg kan godt se at de skriver det med lille d og jeg kan se at det er 50/50 på google om man skriver det med lille eller stort d. De skriver det med lille en gang mere på deres hjemmeside under fag.

Jeg ville skrive det med stort. Men du vælger selv :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

i øvrigt et spændende job :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Når jeg skriver jobansøgninger, eller hjælper andre med at gøre det, så kigger jeg altid meget i jobannoncen og hæfter mig ved, hvad jeg vil fremhæve i ansøgningen. Jeg har markeret det, der springer mig i øjnene, og som jeg synes, der skal lægges vægt på.

Stillingsannoncen:

Vi søger pr. 1. august 2011 en engageret og dygtig lærer, som har lyst til at undervise idansk i 1. klasse m. klasselærerfunktion. Herudover skal du enten have linjefag i engelsk eller have lyst til at indgå i skolens specialcenter. Er du endnu ikke uddannet inden for specialområdet, får du mulighed for at tageuddannelsen. I specialcentret vil du indgå i et tæt og dynamisk samarbejde med skolenslæsevejleder og specialundervisningslærere. Allerede fra 1. klasse har vi forebyggende specialundervisning.

Vi forventer, at du brænder for dine fag og er god til at engagere eleverne i din undervisning.Du vil blive tilknyttet en tutor, som vil vejlede dig og vise dig til rette. Skolen er en privatskole, en selvejende institution, med 420 elever, 30 lærere,8 SFO-medarbejdere og en meget engageret forældrekreds. Vi har en højt kvalificeret lærerstab, en meget levende og kreativ debat - og vi er gode til at tage imod nye kolleger.

Vi er en skole i konstant udvikling og ønsker derfor en ny medarbejder, som vil deltage aktivt i denne proces.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Ved nyansættelser vil skolen anmode om indhentning af børneattest, hvilket skal opfattespositivt. Besøg vores spændende hjemmeside www.c-lacour.dk eller ring til skolen og fåyderligere oplysninger. Spørg efter skoleleder. Man kan spørge om alt, også om arbejdsklima ogudviklingsmuligheder for den enkelte. Ansøgning stiles til skoleleder og sendes til skolen med deadline 1. marts 2011. Samtaler forventes afholdt i uge 10

Med det i baghovedet, har jeg kommenteret lidt i din ansøgning. Jeg håber ikke du synes jeg har været for hård ved dig, og som altid når jeg gennemlæser andres tekster (ælsker det!) så skal du huske at dette er min personlige mening og at du jo bare tager det du kan bruge og ignorerer resten :)

Here goes:

Jeg har via www.skolejobs.dk set, at I søger (hvis du vil fortælle hvor du har set annonncen, så gør det til sidst)Hermed en ansøgning fra en dygtig og engageret kvinde til stillingen som lærer med henblik på undervisning i dansk i 1. klasse med klasselærerfunktion og med lyst til at indgå i skolens specialcenter.

Jeg har været inde på jeres skolens hjemmeside for at læse om jeres skole, herunder værdigrundlag og ansvarlighedskampagne, derved har jeg fået et lille indblik i skolen holdninger og undervisnings- og dannelsessyn. Jeg synes det kunne være rigtig spændende at blive en del af jeres skoles lærerteam. Det lyder spændende med jeres skoles forebyggende specialundervisning, og jeg synes, at det er et godt tiltag, da det er nødvendigt med en tidlig indsats for at mindske børnenes faglige vanskeligheder på længere sigt. Derfor vil jeg meget gerne lære mere om dette og indgå i skolens specialcenter.

Jeg hedder Anita Nielsen, er 24 år gammel(hører til på CV'et, og dit navn står jo også nederst på siden - spild af skoleleders tid, at skulle læse det flere gange). Jeg er på nuværende tidspunkt i færd med at færdiggøre min uddannelse på VIA UC Læreruddannelsen i Århus, hvor jeg startede på den 4-årige læreruddannelse i 2007 – og jeg er derfor en del af første årgang på den nye læreruddannelse. (Denne sætning er ikke god, men jeg synes den ændring, en anden bruger har foreslået, var god) Jeg har linjefag og eksamen i dansk med specialisering i begynder-/mellemtrin, hvilket betyder, at der i mit linjefag har været ekstra fokus på begynderundervisning herunder læseundervisning, hvilket jeg finder rigtig interessant. Herudover afslutter jeg mit andet linjefag, som er historie, til sommer. I forbindelse med min uddannelse har jeg været i praktik på tre forskellige skoler, og har dermed lært rigtig meget grundet den store variation skolerne imellem.

sSom følge af min dansk specialisering har mine undervisningstimer i mine praktikophold i overvejende grad ligget på begynder-/mellemtrins klasserne, hvilket betyder, at jeg har lidt(aldrig underspil dig selv!) praksiserfaring inden for begynderundervisning i dansk. Alle praktikopholdene har været meget givende for den praksiserfaring jeg har tilegnet mig, og jeg er her blevet bekræftet i mit valg af studie og fremtidige arbejde, da jeg godt kan lide lærer-elev relationen, der bygger på gensidig respekt og anerkendelse.

Jeg har desuden været tilknyttet vikaranvisningen i Randers kommune siden august 2008, og jeg har derigennem stiftet bekendtskab med mange af kommunens folkeskoler og deres elever (og hvad så? Hvad har du fået ud af det? Erfaring? Bekræftelse på dit valg? Eller?).

Jeg har altid været glad for at arbejde med børn og inden jeg startede på læreruddannelsen var jeg afklaret med, at det var/er børns læring og dannelse, som jeg gerne vil arbejde med.

Personligt er jeg struktureret, udadvendt, fleksibel, engageret, positiv, imødekommende, samarbejdsvillig og jeg kan godt lide udfordringer og det teamsamarbejde det ofte fordrer (denne sætning fungerer simpelthen ikke - der er ingen troværdighed i den - du har bare skrevet en masse positive tillægsord. Spilt den op i minimum 3 sætninger (da jeg er sikker på alle tillægsordene passer på dig), hvor du sætter nogle flere forklarende ord på. f. eks: "Jeg er en meget struktureret person - dog er jeg altid imødekommende overfor de udfordrnger jeg håber vil komme, specielt når de bliver løst i et velfungerende team, da samarbejdet med mine kolleger er meget vigtigt for mig." Så får du skudt en masse gode tillægsord af, men nu er de også personlige og dermed troværdige.)

La cour skolen virker til at være den perfekte arbejdsplads for mig - jeg brænder for mit arbejde og jeg vil altid gøre mit for at udvikle mig og holde mig opdateret, så vi kan tilbyde eleverne og ikke mindst forældrene den bedste undervisning og service som overhovedet muligt.

Vedlagt min jobansøgning finder I mine praktikbedømmelser fra mine forskellige praktikperioder, udtalelser fra mine praktiklærere på Hobrovejens Skole samt en oversigt over karaktererne på de fag, som jeg allerede har afsluttet.Jeg håber, at I finder interesse for min ansøgning. I er meget velkomne til at kontakte mig, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

Venlig hilsen

Anita Nielsen

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

RING!! Åh RING!

Jeg er kommet til samtale de sidste 2 år ALLE de steder hvor jeg har været ude og SE skolen! Selv de steder hvor ansøgningen ikke kom fra hjertet ;) Det ene sted havde jeg endda skrevet skolens navn forkert ;)

men ring til skolen - og tal med lederen, spørg om en rundvisning og om du evt. må ringe tilbage med andre spørgsmål. Skolerne får 100vis af ansøgninger på et job - det er den/dem der gør lidt mere end bare smække et frimærke på der får jobbet. Nogen steder tager de dog ikke i mod besøg, men der kan du spørge om lov til at komme ud og kigge skolen "alene" og mærke stemningen ;)

Det betyder meget at man kan skrive "Efter samtale med skoleleder bla bla, ved jeg nu at dette job... " det giver bare lige dem der læser det (som jo oftest er forældrene) en "Hov.. Hun vil da virkelig det her.."

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Redigeret ansøgning...

Vedrørende stillingsannonce set via www.skolejobs.dk

Hermed en ansøgning fra en dygtig og engageret kvinde til stillingen som lærer med henblik på undervisning i dansk i 1. klasse med klasselærerfunktion. Jeg har været inde på skolens hjemmeside for at læse om jeres skole, herunder værdigrundlag og ansvarlighedskampagne, derved har jeg fået et lille indblik i skolens holdninger og undervisnings- og dannelsessyn. Jeg synes det kunne være rigtig spændende at blive en del af jeres skoles lærerteam. Det lyder spændende med jeres forebyggende specialundervisning, og jeg synes, at det er et godt tiltag, da det er nødvendigt med en tidlig indsats for at mindske børnenes faglige vanskeligheder på længere sigt. Derfor vil jeg meget gerne lære mere om dette og indgå i skolens specialcenter.

Jeg er på nuværende tidspunkt i færd med at færdiggøre min uddannelse på VIA UC Læreruddannelsen i Århus, hvor jeg startede på den 4-årige læreruddannelse i 2007, der hører ind under den nye læreruddannelse. Jeg har linjefag og eksamen i dansk med specialisering i begynder-/mellemtrin, hvilket betyder, at der i mit linjefag har været ekstra fokus på begynderundervisning herunder læseundervisning, hvilket jeg finder rigtig interessant. Herudover afslutter jeg mit andet linjefag, som er historie, til sommer.

I forbindelse med min uddannelse har jeg været i praktik på tre forskellige skoler, og har dermed lært rigtig meget grundet den store variation skolerne imellem. Som følge af min specialisering i dansk har mine undervisningstimer i mine praktikophold i overvejende grad ligget på begynder-/mellemtrins klasserne, hvilket betyder, at jeg har praksiserfaring inden for begynderundervisning i dansk. Alle praktikopholdene har været meget givende, og jeg er her blevet bekræftet i mit valg af studie og fremtidige arbejde, da jeg godt kan lide lærer-elev relationen, der bygger på gensidig respekt og anerkendelse.

Jeg har desuden været tilknyttet vikaranvisningen i Randers kommune siden august 2008, og jeg har derigennem stiftet bekendtskab med mange af kommunens folkeskoler og deres elever, hvilket gør at jeg har mødt mange forskellige elevtyper og herigennem har fået afprøvet noget af min viden fra de pædagogiske fag. Jeg har altid været glad for at arbejde med børn og inden jeg startede på læreruddannelsen var jeg afklaret med, at det er børns læring og dannelse, som jeg gerne vil arbejde med.

Jeg er en meget struktureret person – dog er jeg altid imødekommende overfor de udfordringer, der vil komme, specielt når de bliver løst i et velfungerende team, da samarbejdet med mine kollegaer er meget vigtig for mig.

C. la Cour Skole virker til at være den perfekte arbejdsplads for mig - jeg brænder for mit arbejde og jeg vil altid gøre mit for at udvikle mig og holde mig opdateret, så vi kan tilbyde eleverne og ikke mindst forældrene den bedste undervisning og service som overhovedet muligt.

Vedlagt min jobansøgning finder I mine praktikbedømmelser fra mine forskellige praktikperioder, udtalelser fra mine praktiklærere på Hobrovejens Skole samt en oversigt over karaktererne på de fag, som jeg har afsluttet på lærerseminariet. Jeg håber, at I finder interesse for min ansøgning. I er meget velkomne til at kontakte mig, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

Venlig hilsen

Anita Nielsen

Og CV

Anita Nielsen

Født: 05/01 1987

Adresse og kontakt oplysninger mv.

Uddannelse

1993-2003 Folkeskolen 9. klasse, Hadsund Skole

2003-2006 Højere Handels Eksamen (HHX), Handelsgymnasiet Mariagerfjord (nuværende Handelsskolen Minerva)

2007-2011 VIA University College Læreruddannelsen i Aarhus

I forbindelse med min uddannelse har jeg været i praktik på følgende skoler:

1. år: Åby Skole, Århus (folkeskole) – 5. kl. dansk

2. år: Elise Smiths Skole, Århus (privatskole) – 1. kl. dansk og 5. kl. dansk

3. år: Elise Smiths Skole, Århus (privatskole) – 3. kl. dansk og 7.+8. kl. historie

4. år: Hobrovejens Skole, Randers (folkeskole) – 2. kl. dansk og 4.+5. kl. historie

Erhvervserfaring

2001-2003 Privatpersoner, Hadsund

Barnepige

2003-2005 Super Brugsen, Hadsund

Servicemedarbejder i Frugt og Grønt afdeling

2005-2005 Dagli’ Brugsen, Øster Hurup

Sæsonarbejder som ufaglært salgsassistent

2006-2011 Føtex Mariagervej, Randers

Kasseassistent

(Et sabbatår på fuldtid og de resterende år som fritidsarbejde)

2008-2011 Vikaranvisningen, Randers kommune

Lærervikar (studiearbejde)

IT-kompetencer

• Har erfaring i brug af Microsoft Office-pakken

• Almindelig viden indenfor PC-området

• Har erfaring med brug af SMART Boards i undervisningen

Personlige kvalifikationer

• Fleksibel

• Struktureret

• Udadvendt

• Engageret

• Positiv

• Imødekommende

• Samarbejdsvillig

• Empatisk

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Når jeg skriver jobansøgninger, eller hjælper andre med at gøre det, så kigger jeg altid meget i jobannoncen og hæfter mig ved, hvad jeg vil fremhæve i ansøgningen. Jeg har markeret det, der springer mig i øjnene, og som jeg synes, der skal lægges vægt på.

Stillingsannoncen:

Vi søger pr. 1. august 2011 en engageret og dygtig lærer, som har lyst til at undervise idansk i 1. klasse m. klasselærerfunktion. Herudover skal du enten have linjefag i engelsk eller have lyst til at indgå i skolens specialcenter. Er du endnu ikke uddannet inden for specialområdet, får du mulighed for at tageuddannelsen. I specialcentret vil du indgå i et tæt og dynamisk samarbejde med skolenslæsevejleder og specialundervisningslærere. Allerede fra 1. klasse har vi forebyggende specialundervisning.

Vi forventer, at du brænder for dine fag og er god til at engagere eleverne i din undervisning.Du vil blive tilknyttet en tutor, som vil vejlede dig og vise dig til rette. Skolen er en privatskole, en selvejende institution, med 420 elever, 30 lærere,8 SFO-medarbejdere og en meget engageret forældrekreds. Vi har en højt kvalificeret lærerstab, en meget levende og kreativ debat - og vi er gode til at tage imod nye kolleger.

Vi er en skole i konstant udvikling og ønsker derfor en ny medarbejder, som vil deltage aktivt i denne proces.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Ved nyansættelser vil skolen anmode om indhentning af børneattest, hvilket skal opfattespositivt. Besøg vores spændende hjemmeside www.c-lacour.dk eller ring til skolen og fåyderligere oplysninger. Spørg efter skoleleder. Man kan spørge om alt, også om arbejdsklima ogudviklingsmuligheder for den enkelte. Ansøgning stiles til skoleleder og sendes til skolen med deadline 1. marts 2011. Samtaler forventes afholdt i uge 10

Med det i baghovedet, har jeg kommenteret lidt i din ansøgning. Jeg håber ikke du synes jeg har været for hård ved dig, og som altid når jeg gennemlæser andres tekster (ælsker det!) så skal du huske at dette er min personlige mening og at du jo bare tager det du kan bruge og ignorerer resten :)

Here goes:

Jeg har via www.skolejobs.dk set, at I søger (hvis du vil fortælle hvor du har set annonncen, så gør det til sidst)Hermed en ansøgning fra en dygtig og engageret kvinde til stillingen som lærer med henblik på undervisning i dansk i 1. klasse med klasselærerfunktion og med lyst til at indgå i skolens specialcenter.

Jeg har været inde på jeres skolens hjemmeside for at læse om jeres skole, herunder værdigrundlag og ansvarlighedskampagne, derved har jeg fået et lille indblik i skolen holdninger og undervisnings- og dannelsessyn. Jeg synes det kunne være rigtig spændende at blive en del af jeres skoles lærerteam. Det lyder spændende med jeres skoles forebyggende specialundervisning, og jeg synes, at det er et godt tiltag, da det er nødvendigt med en tidlig indsats for at mindske børnenes faglige vanskeligheder på længere sigt. Derfor vil jeg meget gerne lære mere om dette og indgå i skolens specialcenter.

Jeg hedder Anita Nielsen, er 24 år gammel(hører til på CV'et, og dit navn står jo også nederst på siden - spild af skoleleders tid, at skulle læse det flere gange). Jeg er på nuværende tidspunkt i færd med at færdiggøre min uddannelse på VIA UC Læreruddannelsen i Århus, hvor jeg startede på den 4-årige læreruddannelse i 2007 – og jeg er derfor en del af første årgang på den nye læreruddannelse. (Denne sætning er ikke god, men jeg synes den ændring, en anden bruger har foreslået, var god) Jeg har linjefag og eksamen i dansk med specialisering i begynder-/mellemtrin, hvilket betyder, at der i mit linjefag har været ekstra fokus på begynderundervisning herunder læseundervisning, hvilket jeg finder rigtig interessant. Herudover afslutter jeg mit andet linjefag, som er historie, til sommer. I forbindelse med min uddannelse har jeg været i praktik på tre forskellige skoler, og har dermed lært rigtig meget grundet den store variation skolerne imellem.

sSom følge af min dansk specialisering har mine undervisningstimer i mine praktikophold i overvejende grad ligget på begynder-/mellemtrins klasserne, hvilket betyder, at jeg har lidt(aldrig underspil dig selv!) praksiserfaring inden for begynderundervisning i dansk. Alle praktikopholdene har været meget givende for den praksiserfaring jeg har tilegnet mig, og jeg er her blevet bekræftet i mit valg af studie og fremtidige arbejde, da jeg godt kan lide lærer-elev relationen, der bygger på gensidig respekt og anerkendelse.

Jeg har desuden været tilknyttet vikaranvisningen i Randers kommune siden august 2008, og jeg har derigennem stiftet bekendtskab med mange af kommunens folkeskoler og deres elever (og hvad så? Hvad har du fået ud af det? Erfaring? Bekræftelse på dit valg? Eller?).

Jeg har altid været glad for at arbejde med børn og inden jeg startede på læreruddannelsen var jeg afklaret med, at det var/er børns læring og dannelse, som jeg gerne vil arbejde med.

Personligt er jeg struktureret, udadvendt, fleksibel, engageret, positiv, imødekommende, samarbejdsvillig og jeg kan godt lide udfordringer og det teamsamarbejde det ofte fordrer (denne sætning fungerer simpelthen ikke - der er ingen troværdighed i den - du har bare skrevet en masse positive tillægsord. Spilt den op i minimum 3 sætninger (da jeg er sikker på alle tillægsordene passer på dig), hvor du sætter nogle flere forklarende ord på. f. eks: "Jeg er en meget struktureret person - dog er jeg altid imødekommende overfor de udfordrnger jeg håber vil komme, specielt når de bliver løst i et velfungerende team, da samarbejdet med mine kolleger er meget vigtigt for mig." Så får du skudt en masse gode tillægsord af, men nu er de også personlige og dermed troværdige.)

La cour skolen virker til at være den perfekte arbejdsplads for mig - jeg brænder for mit arbejde og jeg vil altid gøre mit for at udvikle mig og holde mig opdateret, så vi kan tilbyde eleverne og ikke mindst forældrene den bedste undervisning og service som overhovedet muligt.

Vedlagt min jobansøgning finder I mine praktikbedømmelser fra mine forskellige praktikperioder, udtalelser fra mine praktiklærere på Hobrovejens Skole samt en oversigt over karaktererne på de fag, som jeg allerede har afsluttet.Jeg håber, at I finder interesse for min ansøgning. I er meget velkomne til at kontakte mig, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

Venlig hilsen

Anita Nielsen

:kram Tak Pia har brugt de fleste af dine forslag

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

RING!! Åh RING!

Jeg er kommet til samtale de sidste 2 år ALLE de steder hvor jeg har været ude og SE skolen! Selv de steder hvor ansøgningen ikke kom fra hjertet ;) Det ene sted havde jeg endda skrevet skolens navn forkert ;)

men ring til skolen - og tal med lederen, spørg om en rundvisning og om du evt. må ringe tilbage med andre spørgsmål. Skolerne får 100vis af ansøgninger på et job - det er den/dem der gør lidt mere end bare smække et frimærke på der får jobbet. Nogen steder tager de dog ikke i mod besøg, men der kan du spørge om lov til at komme ud og kigge skolen "alene" og mærke stemningen ;)

Det betyder meget at man kan skrive "Efter samtale med skoleleder bla bla, ved jeg nu at dette job... " det giver bare lige dem der læser det (som jo oftest er forældrene) en "Hov.. Hun vil da virkelig det her.."

Jeg regner med at spare frimærket og tage ned og aflevere ansøgningen personligt.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg regner med at spare frimærket og tage ned og aflevere ansøgningen personligt.

Det er faktisk bedre at tage derned og tale med dem - og BAGEFTER aflevere ansøgningen... Du skal tænke på dem der skal vælge DIG IKKE møder di gnår du aflevere - nogle steder bliver ansøgningerne blot sendt ud til bestyrelsen, også finder de aldrig ud af du har "gjort noget ekstra" :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER