Morpige

Medlemmer
 • Content count

  3,335
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

About Morpige

 • Rank
  Holder lige lidt pause, indtil november
 • Birthday 12/15/1970

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 • Terminsdato
  15-12-1970
 • Lokation
  Århus Syd
 • Interesser
  Computere, min søn og mand

Recent Profile Visitors

3,052 profile views
 1. Mange tak alle sammen :)
 2. Du kan kontakte fagforeningen og fortælle om de her episoder og så kan I komme ind under en anden TR, evt. den som er højrere oppe i hierakiet. Dernæst kan I vælge jeres TR fra, også uden at du eller en anden skal stille op. Man kan ikke tvinges til at vælge en TR.
 3. :kram2 :kram2 :kram2
 4. Jeg har prøvet det nogle gange og jeg er ikke på p-piller. Ens krop kan godt pludselig drille selvom den har været punktlig i mange mange år
 5. Jeg tror det er sådan her: Du kan få sygedagpenge, hvis du har været medlem af din akasse i mere end ét år, hvis såfremt du har arbejdet så og så meget inden du startede på uddannelsen? (Jeg kan ikke lige huske hvor meget, men det er da til at finde ud af) Uddannelsen bliver du vel ikke smidt ud af, den bliver sat på standby.
 6. Jeg er ikke specielt vild med at se på andre der gør det, men baby'en har første prioritet. Når en cafe vælger at sige at man ikke må amme, boykotter jeg totalt det sted. Men jeg foretrækker at man prøver at være lidt diskret når man ammer, altså vender sig lidt væk fra publikum, ikke vælter brystet ud over det hele osv.
 7. Godt gået!!!!! :yay :yay
 8. Mange tak Lohan :) Og held og lykke til dig også. Jeg vil sige bare klø på, og evt. kan du tage lægen med ind i en udredning :goodluck
 9. Hej Lohan, Det har lykkedes os at gå igennem 1 graviditet hvor det ikke gik galt :) Men ikke uden nervøsitet. Men jeg er også meget hårdt ramt med 31 SA/MA'ere - 15 før og 16 efter og siden 2008 har der så ikke været nogen graviditeter. Måske lidt biokemiske. Men de går hurtigt i sig selv. Problemet er jo også alderen og at æggene bliver dårligere og dårligere. Jeg har både en genfejl og mangler et stof der holder på fostret. Men jeg bliver 41 i december og vi har ikke opgivet endnu. Vi prøver nu donoræg i Prag. Du har prøvet 9 gange med egne æg... satte de sig ikke fast? Eller nåede du at teste positiv inden?
 10. Ja det er ikke retfærdigt og jeg kender følelsen. Prøv igen hurtigt, altså prøv med det samme igen. Der er langt større chance for en ny graviditet, når man lige har været gravid. Det er måske slet ikke der du har tankerne. Men jeg har altid følt at det var nemmere at komme over de spontane aborter når jeg gik i gang med det samme igen. :kram2 :kram2 :kram2 :kram2
 11. Det er individuelt hvornår man er for gammel til at få børn. Jeg er selv knap 41 og prøver stadig at få en mere. Manden er dog kun 34 år. Jeg har ikke selv lyst til at prøve når jeg bliver 45, men hvis man var i god fysisk stand, så ville det være ok. Jeg synes dog man skal prøve så vidt muligt at sørge for at ens barn er voksent inden man dør
 12. Desværre kan forbrugerstyrelsen ikke hjælpe dig - det var det jeg brokkede mig over tidligere, med at varen skal koste 500 kr. for at de gider tage sagen og derfor kan nogen specialiserer sig i at være irriterende og snyde kunder. Man skulle ikke tro de fandtes, men det gør de, det ser man jo tit på kontanten.
 13. Det er en rigtig træls situation og ja som andre siger, skriv et eller andet til dem - så som tak for gaven, jeg har ikke bestilt det, kommer aldrig til at bestille det og ønsker bestemt ikke flere blade. Så har du skriftligt et eller andet. (hvis du kan finde en email eller noget)
 14. Der er alt for mange facetter i jeres sag. Hvis det er i kælderen må I slet ikke leje de værelser, med mindre de er godkendt til beboelse fordi de ligger højt. Dernæst har I lejet det som værelser og kan godt smides ud hvis der kommer et barn. (et værelse er max. til en person) Jeg tænker lidt at udlejer nok ikke vil smide jer ud - med andre ord, hvis I holder mund, holder de mund..! Han kan jo komme af med bøder osv. for at leje det ud...!
 15. tak for jeres svar piger :) Det var rart, for så kan han godt få den lige inden hans fødselsdag :)