Banshee

Medlemmer
 • Content count

  1,497
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About Banshee

 • Rank
  BK bestis
 • Birthday 11/22/1984

Profile Information

 • Status
  Andet
 • Lokation
  Odense

Recent Profile Visitors

1,754 profile views
 1. Jeg synes det er lidt tåbeligt at studerende ikke er fattige.. Altså, hvis man beslutter sig for at de 8000-og et eller andet, under det er man fattig - medmindre man er studerende.. Øh.. Okay. Hvorfor er studerende ikke fattige? jeg ved da godt at studerende har regnet med en lav indkomst og sat sig økonomisk derefter - men det kan vi jo allesammen gøre, hvis vi vil? Synes bare man må blive enige med sig selv om et beløb der gør en fattig. Jeg tror problemet er, at hvis man kalder studerende fattige, så rejser det en debat om størrelsen på suen ;) Men så må man jo rykke grænsen ned for hvornår man er fattig...!
 2. :kram Det er okay - jeg ved godt at der findes folk som rent faktisk kæmper, fordi de bare er havnet uheldigt - og jeg ved der er mange, som simpelthen bare har været uheldige eller som har truffet nogle valg, uden at vide at konsekvensen af valget i sidste ende ville føre dem dertil.. Og det var ikke for at ramme dig, eller de som IKKE er selvforskyldt I hvor man står - det er alle de andre..
 3. Det er det jeg mener - mange opfatter sig selv som fattige, fordi de bruger nogle penge som de "ikke burde" eller ikke har. Man er jo netops elv skyld i man sidder stramt i det, hvis man ikke behandler sine penge ordentligt... Vinnus - jeg synes det er sjovt at du siger hvad du hæfter dig ved - For du glemte lige at jeg jo rent faktisk skrev "50 %" - men det passede nok ikke helt ind i din kritik af mit indlæg at få den del med - for jeg er jo enig med dig i at der helt bestemt er nogle som IKKE er skyld i de er på kontanthjælp ;) Jeg bliver bare "sur" på dem som mener det er ih og åh så forfærdelig synd for dem at de sidder stramt i det - men så har de råd til at tage på ferie, købe smøger, tage på bytur osv. Jeg ved også godt at NOGLE spare sammen - og det er jo fantastisk. Men jeg har altså også kendt og hørt om flere mennesker, som bare MISBRUGER deres penge, og synes det er forfærdeligt synd de ikke har råd til en ny iphone eller at eje en mac-computer... ELLER nogen, som sidder med iphones og dyre computere, som synes det er synd for dem de ikke har råd til huslejen.. Igen mener jeg jo at man jo nok i NOGEN tilfælde, har taget et forkert valg på et tidspunkt...
 4. Jeg ved godt det er hårdt sagt - men hvis man er på kontanthjælp har man jo i 50% af tilfældene allerede inden truffet en beslutning, som er skyld i at man sidder hårdt økonomisk. Man har valgt en uddannelse eller en a-kasse fra. Igen synes jeg det er fint - men de der selv har taget det valg, burde bare indse at det er "deres egen skyld".. igen - selvfølgelig skal de have hjælp og behandles ordentligt. Det er bare deres egen skyld. Det skal lige siges, at ejg er vokset op under "fattige" vilkår, med en enlig mor til 3, på kontanthjælp. Jeg kender bestemt til hvordan det føles at få restemad 4 dage i træk, og ikke have råd til noget som helst. Jeg betalte for at bo hjemme fra jeg var 15, ellers kunne min mor ikke få det til at løbe rundt. Jeg mener bestemt min mor selv var skyld i den kattepine hun sad i - Jeg elsker hende, og er glad for hun i dag har truffe tnogle valg som gør hun sidder bedre økonomisk. Jeg er også glad for vi bor i et samfund, hvor min mor - som selv var skyld i hvor hun stod - havde muligheden for at få hjælp og kunne flytte sig fra det sted. Men det ændre igen bare ikke på at mange træffer nogle valg, nogen uden de ved det, som gør de sætter sig i en risiko for at komme til at sidde økonomisk hårdt i værste tilfælde.
 5. Nu har jeg forsøgt at svare/forsvare min holdning. Det er rigtig svært. Jeg er nok mærket af, selv at være vokset op i en "fattig" familie, hvor man bestemt synes man IKKE var skyld i den økonomiske situation man stod i. Men jeg vil altid mene at man i langt de fleste tilfælde selv er skyld i ens økonomi. Banklån, huslån, kviklån.. Det har man VALGT. Så hvis man er fattig og har disse, så mener jeg man selv er skyld i man er fattig. (Der er selvfølgelig tilfælde hvor det ikke er sådan - det ved jeg) Bor man i en stor/dyr lejlighed, og har man det svært økonomisk, har man sat sig for hårdt. Jeg synes bestemt også jeg understregede at jeg ikke anede hvor kvinden havde fået sin hårfarve fra - men at jeg mener hvis man ikke kan sørge for en jul til sine børn, og mans elv har brugt 50 kr på hårfarve og 50 kr på smøger, så er noget af grunden nok der! For så er det nok ikke første og sidste gang man bruger penge på smøger ;) Jeg ved godt der er tilfælde hvor disse ting IKKE passer - der er sikkert mange... Men jeg mener bare at mange mennesker som er FATTIGE, har truffet nogle dårlige beslutninger i deres liv - og på den måde er de jo selv skyld i hvor de er henne.. Betyder det man ikke skal hjælpe dem? Nej, selvfølgelig skal de hjælpes ud af den kattepine de sidder i - og selvfølgelig skal de hjælpes op så de kan leve et ordentligt liv. Men jeg mener virkelig ikke man behøver hverken hårfarve eller smøger for at leve anstændigt!!!
 6. Jeg mener det er en dum udtalelse.. Men der er noget sandhed i det.. Fx, så jeg sidste år, en mor der fik den der jule-ting, så hende og hendes børn fik en god jul. Hun stod med sprit-nyfarvet hår (Ved godt det kun er 50 kr måske - men lidt har også ret). Bag hende lå der to pakker smøger. Jeg ved da godt at de selvfølgelig også skal leve - og hun kan have fået hårfarven af en ven, og smøgerne kan være hendes eneste trøst og alt det der... Men man har stadigvæk et ansvar. Og jeg ville da også være fattig hvis jeg røg, farvede hår hver måned, købte nyt tøj hver måned osv osv osv.. I vores samfund er stort set alle berettiget til at få kontanthjælp. Og ja, man bliver ikke rig på kontanthjælp, men man er i min eøjne heller ikke FATTIG - derfor mener jeg faktisk også at mange som er fattige i Danmark, selv er skyld i det.. Jeg siger ikke man er skyld i man mister sit arbejde eller bliver syg - for jeg mener ikke man er fattig når man får førtidspension eller kontanthjælp. Man har små penge - men det har studerende også. Man må få det til at gå, og spare på luksus (Som jeg bestemt mener smøger, alkohol, hårfarve og nyt tøj er). Jeg synes det er groft at skære alle over en kam - men jeg mener så også at alle har et medansvar og at man selv må arbejde for at få "noget".. Synes ofte jeg støder ind i uheldige typer, som er "fattige", og mange af dem er altså selv skyld i det - klart man ikke kan få arbejde som narkoman eller alkoholiker..
 7. Jeg faldt i søvn i går, mens vi så film. Da jeg vågnede var alle heksehylene på MYSTISK vis forsvundet - min kæreste kendte INTET til det!
 8. Jeg er enig.. Men det virker også lidt som om der måske er en der på et tidspunkt har sagt "Nu er du ikke den lille mere" og hun har opfattet det som om hun skal være "voksen". Jeg må indrømme at jeg havde bedt mine forældre tage en alvorssnak med hende. Jeg ville ikke holde det ud i længden - ville ønske jeg kunne sige jeg havde så meget tålmodighed, men efter 10 min havde jeg bedt hende smutte, på en meget tydelig måde <_< Selvfølgelig skal hun have lov til at være med, men det lyder til det er lidt for voldsomt.. Jeg ville måske begynde at sørge for at gå steder hen hvor hun ikke kom - fx på toilettet, og låse. Fx når hun skal skiftes og have mad. Så har man lige 5 min for sig selv ;)
 9. Hun har også været forbi her.. Min kærestes favorit heksehyl - så de er "stjålet".. Heldigvis var der jo også lidt guf til mig.. Tak til heksen for at være sød :)
 10. Hen der arbejder der nu, har stået i butik i 2 år og har ingen uddannelse.. Hun får 168 kr. i timen. jeg har ikke to års erfaring i tøjbutik, men jeg har da stået ved en kasse før, så tror jeg vil slå lidt på det ;)
 11. Jeg mener det er at have mobilen i lommen der skader - fordi den udsender nogle stråler. Kan nemlig huske jeg engang også fik atvide at det var farligt for fyre at sove med nogle bestemte digitale ure mellem benene! (Altså - de har dem på hånden, og sover med hånden mellem benene)
 12. Også selvom man er ansvarlig? Jeg mener.. Hvis jeg sad i kassen i bilka fik jeg jo også mindstelønnen - men der skulle jeg fx ikke kende i banken med mange penge, og gå rundt med dem på mig (Er de tbare mig, der synes at det faktisk at jeg skal gå med en dags kassebeholdning tværs igennem Odense Centrum, gør at man har krav på "noget"?) Jeg har i hvert fald tænkt mig at presse hende :) Jeg har jo trods alt for mange år siden gået på handelsskolen, og jeg mener jo at hvis man kan stå alene i en butik, burde man være mere kvalificeret end mindstelønnen.. :P Det håber jeg hun forstår :P
 13. Rygning er også skidt for dem. Medicin er også skidt. Kaffe/cola er også skidt for dem. Hmm.. Kan ikke huske flere ting :)
 14. Jeg tror også jeg ville holde noget brunch. Jeg fejrede intet da jeg blev uddannet lærer, ej eller en studenterfest. Men da min eks kæreste blev uddannet, holdte vi en fest for ham, hvor vi havde lavet et KÆMPE oste og pølsebord, også var det nærmest en reception :) I kunne også lave noget alternativt - intivere folk ud at bowle fx :) I betaler sko og baner fx, også kan folk selv betale drikkevarer osv :) Folk ved jo nok godt I ikke har flere tusind kroners overskud til en fest :) Man kunne også bare lave et kagebord, også invitere folk "uformelt" :) Kaffe og kage vælter ikke umiddelbart budgetten jo :) Og måske kunne I låne en stue et andet sted så der var plads til alle? :)
 15. Jeg havde heller ikke regnet den ud. :whistling