MamatilJ&M

Pastasalat

9 posts in this topic

Del gerne jeres bedste opskrift på en lækker pastasalat :) Mangler inspiration :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pasta (jeg fornemmer, du er overrasket! ;)), kyllingebryst i tern ristet på panden med salt og peber og til sidst en klat honning, blomkålsbuketter, feta, tomat, forårsløg, andre grøntsager, du kan lide, rucola. Dressing af olie, eddike, hvidløg, salt, peber, soya, sennep, evt. lidt honning, hvis den er blevet for sur...

Pastaen kan i øvrigt skiftes ud med feks. speltkerner eller (beluga)linser. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mozzarella fyldt ravioli, rucola, sprødstegt bacon eller lignende, store croutoner med hvidløg, lidt rødløg, rødvinseddike, olivenolie, friskhøvlet parmesan, salt, peber og masser af frisk basilikum.

Ravioli og croutoner vil jeg lave selv :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi laver bare em alm. salat tilfører den grov pasta og kylling og måske laver vi en karry dressing til (glemte det i dag )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi laver bare em alm. salat tilfører den grov pasta og kylling og måske laver vi en karry dressing til (glemte det i dag )

Og hvad hulen er en "alm. salat"? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Og hvad hulen er en "alm. salat"? ;)

Iceberg, agurk, tomat, gulerod osv :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mozzarella fyldt ravioli, rucola, sprødstegt bacon eller lignende, store croutoner med hvidløg, lidt rødløg, rødvinseddike, olivenolie, friskhøvlet parmesan, salt, peber og masser af frisk basilikum.

Ravioli og croutoner vil jeg lave selv :)

MMMmmmmmmm....... :mam :mam :mam :mam (Hvordan laver du ravioli selv?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Følgende skåret i meget små stykker (maks 5*5 mm):

Agurk

Gulerod

Tomat

Majs(skal selvsagt ikke skæres i stykker :lolhit)

Feta

Evt rød peber

Derudover suppehorn eller andet pasta der ikke er særlig stort.

Dressing:

God vindruekerneolie

Vinaigrette (rødvins eller hvidvins)

Oregano

Basilikum

Evt Hvidløg

Salt

Det hele blandes sammen og dressingen tilsættes tilsidst. Det smager herregodt, hemmeligheden ligger i de små stykker, så man får alle smage på samme tid ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

MMMmmmmmmm....... :mam :mam :mam :mam (Hvordan laver du ravioli selv?)

Tynde plader pasta, en lille klat fyld på, pensel pastaen med lidt vand, pastaplade ovenpå, klem sammen så der ingen luft er i. Kog! Kort fortalt ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now