Posted April 21, 2013 Del gerne jeres bedste opskrift på en lækker pastasalat :) Mangler inspiration :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2013 Pasta (jeg fornemmer, du er overrasket! ;)), kyllingebryst i tern ristet på panden med salt og peber og til sidst en klat honning, blomkålsbuketter, feta, tomat, forårsløg, andre grøntsager, du kan lide, rucola. Dressing af olie, eddike, hvidløg, salt, peber, soya, sennep, evt. lidt honning, hvis den er blevet for sur... Pastaen kan i øvrigt skiftes ud med feks. speltkerner eller (beluga)linser. :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2013 Mozzarella fyldt ravioli, rucola, sprødstegt bacon eller lignende, store croutoner med hvidløg, lidt rødløg, rødvinseddike, olivenolie, friskhøvlet parmesan, salt, peber og masser af frisk basilikum. Ravioli og croutoner vil jeg lave selv :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2013 Vi laver bare em alm. salat tilfører den grov pasta og kylling og måske laver vi en karry dressing til (glemte det i dag ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2013 Vi laver bare em alm. salat tilfører den grov pasta og kylling og måske laver vi en karry dressing til (glemte det i dag ) Og hvad hulen er en "alm. salat"? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2013 Og hvad hulen er en "alm. salat"? ;) Iceberg, agurk, tomat, gulerod osv :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2013 Mozzarella fyldt ravioli, rucola, sprødstegt bacon eller lignende, store croutoner med hvidløg, lidt rødløg, rødvinseddike, olivenolie, friskhøvlet parmesan, salt, peber og masser af frisk basilikum. Ravioli og croutoner vil jeg lave selv :) MMMmmmmmmm....... :mam :mam :mam :mam (Hvordan laver du ravioli selv?) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2013 Følgende skåret i meget små stykker (maks 5*5 mm): Agurk Gulerod Tomat Majs(skal selvsagt ikke skæres i stykker :lolhit) Feta Evt rød peber Derudover suppehorn eller andet pasta der ikke er særlig stort. Dressing: God vindruekerneolie Vinaigrette (rødvins eller hvidvins) Oregano Basilikum Evt Hvidløg Salt Det hele blandes sammen og dressingen tilsættes tilsidst. Det smager herregodt, hemmeligheden ligger i de små stykker, så man får alle smage på samme tid ;) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2013 MMMmmmmmmm....... :mam :mam :mam :mam (Hvordan laver du ravioli selv?) Tynde plader pasta, en lille klat fyld på, pensel pastaen med lidt vand, pastaplade ovenpå, klem sammen så der ingen luft er i. Kog! Kort fortalt ;) Share this post Link to post Share on other sites