Linomus

Medlemmer
 • Content count

  970
 • Joined

 • Last visited

About Linomus

 • Rank
  Fast Food
 • Birthday 07/12/1989

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

1,864 profile views
 1. Kæmpe stort tillykke med hende.. vestorm puha.. synes de normale var ved og tage livet af mig.. så kan kun gisne om hvordan det måtte følelse.. avs avs.. sejt klaret..
 2. Kæmpe stort tillykke med ham.. Det er så fantastisk en følelse og forløsning når de så er ude.. sejt du klarede det!!!
 3. Her er vores lille datter Victoria.. Hold nu op jeg er forelsket :loveshower
 4. Det hører jeg da også at du har ry for at gøre :D Så han er her jo også om lidt :D
 5. Mange mange tak piger.. Hun er bare helt perfekt.. Det er sådan en vild følelse altså.. Ja, græd hele vejen ned til kejsersnittet, men var nok et tegn på for lidt søvn og hormoner.. Men elsker allerede livet som mor og far er så dygtig også og klare det så godt..
 6. I morges kl. 06.00 kom vores lille Victoria til verden ved ak.. Efter at vandet gik kl. 05.00 onsdag morgen og presseveer i 2 timer uden hun nærmede sig udgangen, blev vi enige om ak.. en lille pige på 49 cm og 3050 gram.. Er så stolt og glad og møg træt.. :D
 7. Kan det være en kombi af menssmerter og et ømt skamben.. Jeg kan næsten heller ikke gå mere og kan slet ikke samle mine ben.. mit skamben er meget ømt og hævet.. har fået af vide at hun ligger meget dybt.. Men ja Ring til fg hvis du er meget i tvivl.. Det vil jeg klart gøre..
 8. Jeg har de sidste par uger on/off haft rigtig mange mens smerter.. Jo tættere jeg kommer termin jo kraftigere bliver smerten.. Jeg vågnede også med dem i morges.. men de går altid i sig selv igen ved mig :( Man kan da håbe det udvikler sig for dig og bliver med plukveer.. tænker også at rigtige veer der er maven vel også helt hård ligesom ved plukveer.. og det er den vel ikke konstant når du har de smerter eller?
 9. Hvor spændende!! Mange gange held og lykke med fødslen :D
 10. Årh hvor er alle jeres dejlige babyer bare for lækre!!! Nu kan man bare slet ikke vente længere selv!!
 11. Jeg har også pcos.. og vi fik rimelig hurtig behandling, da jeg ikke så nogen grund til og vente da min æl var meget uregelmæssig.. Jo vandscanning gør da lidt ondt, men ikke værre end mens smerter. Vi var så heldige og blive gravide i 1. IUI forsøg. Her var da hormoner der skulle til.. heldigvis har de høj succesrate med og behandle pco patienter i dag :D
 12. Elisamus du kan Google slimprop og se under billeder.. advarsel så er det ikke specielt lækre billeder.. men ja en snotklat agtig ting er der mange som beskriver det som.. har kun mistet en smule af min hvor jeg har set det i hvert fald.. så ved kun hvad jeg har hørt..
 13. Mange gange held og lykke med fødslen.. Vi glæder os til og se baby :D
 14. Jahhhhhhh!!!! :loveshower :loveshower :loveshower Kæmpe tillykke med det!!!!
 15. Det er vist meget forskelligt hvor meget man skal have med.. Der hvor jeg skal føde skal vi have tøj med til baby og til mig dog ikke bleer..