Mette1987

Medlemmer
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

About Mette1987

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 06/16/1987

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

1,181 profile views
 1. Henry skal være elefant og Israel skal være noget fra Ghana som jeg ikke rigtig ved hvad hedder men flot ser han ud ...
 2. Jeg vil brokke mig over hoste og snot. Hostede så meget i går at jeg endte med at kaste op..
 3. Jeg ville sige det til ham, især når i bor tæt på hinanden og i måske har nogen fælles venner som i begge forsat snakker med. Synes i hvert fald han skal høre det fra dig og ikke fra andre.
 4. Jeg synes egentlig for det meste at det går meget let, hvis han er meget træt bliver han bare liggende når jeg ligger ham. Andre gange som forleden dag kunne det næsten ikke lade sig gøre tror det tog 2 timer selvom han var mega træt og det var siddende op han faldt i søvn.. Herhjemme sover han 1 lur og i vuggestuen sover han 2..
 5. Det er flot at du har kunne amme så længe
 6. Det lyder som en rigtig ubehagelig oplevelse, men godt at forsikringen kunne finde en psykolog så du kan få det snakket igennem.
 7. en dejlig dag med nogle veninder og at manden nu laver mad og underholder drengene
 8. Jeg tror det er for sjov for han er et kæmpe smil når han giver slip.
 9. Jeg fået et problem, Henry er begyndt at bide, heldigvis er det vidst primært i mig, men frygter lidt at han begynder at bide nede i vuggestuen. Han er 17måneder i dag, og det er startet med at han begyndte at bide i tøjet og nu er det en bonus for ham hvis han får fat i huden. Er der nogen som har noget erfaring med hvordan man kan få det stoppet? Jeg plejer at sige det vil jeg ikke have eller noget i den dur. Skal man bare forsætte med dette, eller er der noget der er mere effektivt?
 10. Henry fik sut da han var et par dage gammel, jeg vil gerne at vi holdte det til at han fik den når han var ked af det og ved søvn, men mand gav den dog til Henry hele tiden, så vi ente med en dreng som var utrolig glad for sin sut. Nu har Henry i forbindelse med tandfrembrud selv smidt sutten, men jeg var virkelig glad for at han havde den da han var yngre for det gjorde det nemmere når far/anden familie skulle trøste ham.
 11. Jeg er virkelig træt af min mand. Til morgen var Henry vildt pylret og jeg synes han var lidt varm så målte en temperatur på ham, men der var ikke noget. Forslog min mand som havde fri at han jo kunne beholde Henry hjemme, men det mente han nu ikke var nødvendigt og jeg var bare pylret. Kl 11.30 bliver jeg ringet op at Henry har feber og jeg er lige startet nyt arbejde så ringede til min mand og sagde han måtte hente Henry, så starter manden med at sige "men jeg er lige hjemme hos en af mine venner" - jeg er sgu da pænt ligeglad jeg er på arbejde, så du må hente din søn.. Nu virker han bare som om at han har haft det mega hårdt fordi han måtte være hjemme med Henry i nogen timer, det er jo ikke fordi jeg bare har været ude og hygge mig, jeg ville da hellere være hos Henry..
 12. Nej det har Henry ikke haft i nu. God bedring med ham.
 13. Jeg er træt af aftenvagter så jeg kun ser min unger om morgen.
 14. Bliver sgu nød til at brokke mig, ellers kommer det aldrig ud af mit system og har ikke lige andre jeg kan brokke mig til så nu bliver det jer. I går skulle min mand have noget som var på øverste hylde der hænger ved sofaen, jeg sidder i sofaen og han stiller sig ved siden af for at række op efter det, tænker at det ikke er noget problem ellers ville han jo spørger om jeg lige kunne flytte mig et øjeblik, når men han lægger så noget vægt på den nederste hylde som så falder ned, jeg fik alt på den ned over mig (gjorde faktisk rimelig ondt) så siger manden gudhjælpmig at det var min skyld og bliver seriøs vred på mig. Kan ikke rigtig se at det var min skyld han stod der jo bare lige pludselig.. Har været så gal hele dagen at jeg ikke har kunne snakke med ham og tog ungerne med ud tidligt og kom først hjem da han skulle afsted. Nu er det kommet ud af mit system så nu håber jeg at jeg kan stoppe med at være sur..