tusnelda

Medlemmer
 • Content count

  1,133
 • Joined

 • Last visited

About tusnelda

 • Rank
  Super medlem
 • Birthday 03/12/1976

Profile Information

 • Status
  Er mamma - prøver igen

Recent Profile Visitors

1,914 profile views
 1. ja det tænkte jeg også så jeg er håbefuld :-)
 2. tak for jeres kram og jeg er ok, tænker at det bare var en opvarmning og næste gang er den der hahaha
 3. tak.... :kram2 ja du har ret men det var en bio øv .. kæmpe tillykke til dig, så lige at du var blevet gravid :loveshower
 4. øv har blødt en del i nat og test er negativ , sørens også, nød lige min 3 minutters graviditet :blink Nå har et forsøg til..
 5. ja det er rigtigt jeg må bare teste imorgen og håbe på at det stilner af :-)
 6. okay positiv test her til morgen men let pletblødning op ad dagen, ingen smerter men afventer at mens kommer stormende...som det har gjort før :wacko er der nogen der har prøvet det og stadig være gravide ?
 7. hold nu op hvor er det bare træls, er gået 2 dage over tid og havde test dag idag -negativ.... armen altså jeg er ved at gå bonkers :lolhit er vildt oppustet ømme babser og tungt underliv..
 8. hold nu op hvor er det spændende :loveshower
 9. tak Didda :kiss og du er lige op over ? hvor er det spændende tillykke
 10. desværre begyndte jeg at bløde allerede fredags, tre dage før normal mens øv men er nu igang igen :-)
 11. puha ventetid dog lidt nemmere da jeg ikke skal tage medicin og derfor bliver mindet om det konstant, tak sparks håber du er vel og bebs :-) tak :-)
 12. tak :kiss den sædvanlige barske rejse når vi nu skal behandles og ikke bare kan "lave" en baby :-) men efter inseminering med mand og 6 x Icsi så prøver vi nu med donor :-) tak :kiss Tak Stine :kiss
 13. hej med jer, har ikke været herinde i laaang tid, havde brug for at tænke på andet end vores mislykkede babyrejse :-) efter en lang pause og en 40 års fødselsdag så besluttede vi at gøre et forsøg til men med inseminering med donor og jeg er i dag blevet insemineret så nu skal de 14 dage bare gå lidt kvikt :-) vi giver det 3 x og så lukker vi babybogen for good. kh silke
 14. tillykke Lykke hvor er hun smuk, fantastisk at det endelig lykkedes, har ikke været herinde i 100 år men ville lige tjekke op på jer alle :-)
 15. Tillykke Lykke med en lille pige :kiss :loveshower