ccc

Medlemmer
 • Content count

  645
 • Joined

 • Last visited

About ccc

 • Rank
  Afhængig
 1. Hej tak for din tanke..ja vi blev desværre ramt af en tragedie i familien, så vi udsatte lige et forsøg en måned..( tænk hvis man blev gravid midt i al sorgen-Så ville jeg slet ikke kunne glæde mig rigtig og det ville vi ikke byde en lille ny spire i maven) Vi afventer nu menstruation og skal igang så snart den kommer.. Forventer den kommer ca d 8-10 april..Vi snupper en enkelt iui og derefter går vi direkte til ivf kort protokol.. Vi kan bare ik helt finde ud af om vi skal købe en pakke med 3 forsøg eller nøjes med at købe 1 forsøg og håbe på at det lykkes i første ivf..
 2. Chokolade i aften..har ikke spist det siden i lørdags.. Og hold nu op hvor jeg glæder mig til at smække stængerne op på sofaen i aften og nyde er godt stykke chokolade.
 3. At lillemanden er vokset ud af sine vinterstøvler og at de nye kostede 649 kr..
 4. At jeg holder fri med mine drenge i morgen og at vi højst sansynligt skal ud og kælke..
 5. Til weekend min lille familie.:-)
 6. Armen for dælen da.. Nu opdagede jeg så lige at der ved ivf behandling og blodprøver står at nogen af dem skal tages på 3-7 dagen i cyklus.. Det er mine jo ik blevet..de er vist taget på dag 20 i cyklus.. Øv øv øv..nu frygter jeg de siger vi skal vente endnu en cyklus så blodprøverne kan tages mellem 3-7 dagen i cyklus.
 7. Jeg sad i kø til min læge Idag i 21 min..Så gav jeg simpelhen op..Det er virkelig belastende.
 8. Jeg håber det lykkedes for jer med lidt hjælp.
 9. Ja det lyder faktisk rigtig godt.. Og vi er mega spændte på samtalen d 1 marts.. Ved du egentlig om man har behov for smertestillende ved æu og æo.. Og hvilken slags smertestillende man får? Jeg kan nemlig ikke tåle morfin. Jeg kan godt tåle Panodil-men er det mon nok?
 10. Dette er japaner-modellen..egentlig er det vist bare ivf med få hormoner..mon det egentlig er det samme du har været igennem i forbindende med kort protokol? http://www.copenhagenfertilitycenter.com/behandlingen/japaner-modellen.htm
 11. Jeg har lige set på sundhed. Dk at jeg fik den lavet 5-5-2014.. Og så vidt jeg kunne læse burde den gælde i 3 år.. Men er faktisk ik sikker..( og det irriterer mig) Ja vi overvejer at prøve ivf kort protokol..( japanermodellen.. Kender du den? ) de sidste 2 graviditeter er det jo først lykkedes i 7 forsøg begge gange..ved iui..Og det orker jeg egentlig ikke igen.. Jeg er blevet ældre og oddsene er bare lige det større ved ivf, så vi skal til samtale omkring det d 1 marts..og lige der omkring kommer min menstruation.. Så vi håber jo lidt på at vi kan starte efter samtalen..Og så går det jo ikke hvis jeg mangler at få lavet en smeart-test..hvilket vil resulterer i at vi skal vente yderligere en måned med at komme igang..og det vil jeg være ret jeg af..( alle blodprøverne fik jeg taget i fredags)
 12. Hvor gammel må den test være når man skal have lavet ivf?
 13. Hvor bestiller du den henne? Hvad giver du? Hvor mange billederne er der plads til en sådan en bog-det lyder vildt smart Vi fik en af min bror og hans kone, hvor den var lavet med billeder fra hele dagen med vores bryllup-Den elsker hele familien at bladre i