Frufredsted

Nye medlemmer
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Frufredsted

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Hej. Jeg sidder PT. I samme situation som dig. Min ægudtagning gik rigtig dårligt, fordi heg havde haft ægløsning. Så de fik kun 3 æg ud. Alle æg er gået tabt. Hvordan går det med dig her 6 måneder efter? Mvh. Joan
 2. Hejsa. Min mand har ekstremt dårlig sædkvalitet, der er liv i dem, men de svømmer næsten ikke.
 3. Kender det alt for godt.. Vi er på 9 måned, og stadig ingen gravid mave..
 4. Hej. Vi har forsøgt at blive i 10 måneder, og det begynder at irritere mig lidt nu. Hver gang jeg tænker på sex, så slår tankerne straks over på baby, og istedet for at nyde og have bare have alm. Vi-fotsøger-ikke-at-få-børn-sex, bliver jeg straks mere anspændt og farvel orgasme, og så bliver det bare sådan en omgang pligtsex, fordi det skal man jo. Misforstå mig ikke, jeg er glad for sex og min mand, men mine tanker er bare et andet sted..
 5. Jeg føler mig total teenager-agtig lige nu. Jeg skal til stor fest i weekenden. Temafest med udklædning og live musik og spass. Jeg har nu forsøgt i 6 måneder at blive gravid og hver gang snyder det mig. Nu er min mens. dato lige om hjørnet, hvis den da ikke allerede er overskredet, da den er lidt svingende. Jeg kan ikke få to streger frem på testen, så jeg formåder ikke, at jeg er gravid, og jeg har ingen symptomer. Men nu er mit dilemma, skal jeg bare lade som om, at jeg ikke er gravid og bare feste igennem evt. en sidste gang inden en forhåblig graviditet? Eller skal jeg hoppe på vandvognen, hvis det nu skulle være, at jeg måske var gravid.. Hilsen teenageren som snart nærmer sig de 30 .. :)
 6. Min mand og jeg har forsøgt at blive gravid siden oktober og hver gang tror min krop at den er gravid. Første gange havde jeg ømme bryster og plet blødninger, men siden har det bare været en slags menstruation smerter og oppustet mave, indtil jeg får menstration igen og cyklus starter forfra. Det er ved at være en smule irriterende, da jeg hopper på den hver gang..
 7. Tak. Det lyder som noget jeg må prøve så.
 8. Hej .. Min mand og jeg har forsøgt at blive gravide i 4 måneder. Ja, det er ikke længe, Men jeg kan simpelthen ikke ramme ægløsningsdagen. Jeg har kraftige smerte i underlivet ca. 7 dage efter sidste blødningsdag, men har først regnet ÆL til at være på 12 dagen. Vi stoppede med prævension for et år siden, men det er først de sidste 4 måneder vi arbejder intensivt på at ramme de rigtige dage. Og der sker intet.. Jeg lever sundt, dyrker motion og spiser mine vitamin piller og så er jeg "kun" 28 .. Jeg føler mig lidt hjælpeløs.. Suk..