Blak

Medlemmer
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

About Blak

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 09/01/1987

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  18-01-2017
 • Lokation
  København

Recent Profile Visitors

432 profile views
 1. Tak :blush
 2. Tusind tak! Det er virkelig svært at se, når det er én selv og det er det første rigtige mavebillede vi har taget. Er egentlig også glad for, at den ser ud som den gør, selvom det går lidt stærkt :ä
 3. Her er min 18+0 :)
 4. Er der nogen, der har erfaring med at bruge en Voksi (eller tilsvarende) I en Stokke Crusi/Trailz vogn? Vil virkelig gerne have én, men synes bare pladsen så virkelig trang ud med Voksi'en i og vil jo nødigt mase babyen i vognen ;)
 5. Jeg har termin den 18/1 og det er vores 1. Vi venter en pige :kuller
 6. Jeg synes ikke du skal bekymre dig så meget om, at din chef får det at vide først :) Nogle gange hjælper det også at få det sagt, så man ikke render rundt med dét oveni.. Jeg havde ekstremt meget kvalme og kastede dagligt op indtil for 1½ uges tid siden. Jeg er 14+5 nu og har kastet op et par gange og kvalmen kommer mest bare i bølger, som er til at klare. Det er desværre meget forskelligt, men håber for dig, at du ikke behøver lide meget længere. Om jeg begriber, hvordan naturen er indrettet!!
 7. MIT RIGTIGE NAVN: Venter lige med den ;) ALDER: 28 BOPÆL: København JOB: kontoruddannet CIVILSTAND: Gift med min kæreste gennem 9 år :) TERMIN: 18/1-2017 FØDESTED: Rigshospitalet ELLER derhjemme. SCANNINGER: NF 14/7 MD 30/8 JM KONSULTATIONER: 8/8 VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: En pige MULIGE NAVNE: STØRRE SØSKENDE: Nej TAGET PÅ I KILO: 2,5 kg. da jeg var 15+0. GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) Har sindsygt meget kvalme og opkastninger, som jeg håber snart går væk!! SÅDAN VIL JEG FØDE: Vil helst føde hjemme, men skal lige have undersøgt det nærmere HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand ANDET: Graviditeten var ikke planlagt, men bestemt ikke uønsket. Har dog været plaget en del af graviditetesblues og håber at det vender, når jeg får det bedre.
 8. Ja der er en gruppe :) Den er hemmelig lige nu, fordi den åbenbart fremgik af nogle nyheder, selvom den var lukket. Så den er hemmelig indtil august tror jeg. Hvis du sender mig en besked med din mail, så kan jeg invitere dig :) Den er rigtig god at bruge synes jeg!
 9. Vidste slet ikke, at man kunne få uden mavebånd! Jeg har dem her fra MamaLicious, som jeg købte brugt.. Havde kun ét par bukser før og har kun investeret i ét par ventebukser :) Det kan man sagtens klare sig med.
 10. Jeg har haft ventebukser på i 3 uger nu :) Plejer også at bruge alm. slimfit bukser, men shit mand kunne slet ikke holde ud at have noget som helst på til sidst! Skal også lige hive op i elastikdelen ind i mellem, men de er sååååå dejlige at have på :D
 11. Jeg er begyndt at få det en smule bedre, men er stadig bange for at jinxe! Men lidt bedre går det. Fik akupunktur i fredags og skal have igen denne uge og ved jo ikke om det er det, men jeg er sgu også ligeglad - alt der virker tager jeg imod! I dag har jeg spist en hel sandwich og bliver så stolt af mig selv hæhæ. Men har også fundet ud af, at et glas cola hjælper rigtig meget. Har ellers aldrig været til sodavand som sådan, men alle siger jo, at hvis det virker, så gør det!
 12. Jeg har en lille bule på maven om aftenen, men den forsvinder igen om morgenen. Er 8+4. Jeg synes til gengæld, at der er godt tryk på fedtdepoterne! Kan slet ikke holde ud at have mine bukser på - heller ikke selvom det ikke er om maven de strammer mest. Men synes det er lidt voldsomt at springe i graviditetsbukserne allerede :blink
 13. Ej hvor spændende! Har I nogen bestemt måde I vil fortælle det på?
 14. Jeg har det simpelthen så skod i øjeblikket! Har stort set hele tiden kvalme og i dag har jeg kastet op også. Det var dog næsten en lettelse at få lov til at kaste op og i stedet for at have kvalme, har jeg nu bare en sulten mave. Men kan godt blive bekymret for, at jeg pludselig skal koste op i tide og utide. Hvordan har I andre det?
 15. Tillykke! Uha glæder mig så meget til at det bliver vores tur!