Liv

Nye medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Liv

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

542 profile views
 1. Tak for svar Der gik 60 dage, før den første menstruation kom. Og nu går jeg og venter på den næste. Havde den vildeste PMS op til den første menstruation - har slet ikke oplevet lignende, mens jeg var på p-piller.
 2. Hej allesammen Har fulgt lidt med herinde i et par måneder, da min kæreste og jeg er begyndt at snakke om muligheden for familieforøgelse. Jeg smed så p-pillerne i slutningen af juli. Jeg har bare stadig ikke set skyggen af en menstruation Hvor lang tid er der gået for jer andre? Jeg kan læse flere steder, at det er normalt med en uregelmæssig cyklus i lang tid efter p-pillestop. Men nu er der gået to måneder uden noget som helst, og jeg begynder at være nervøs for, om der er noget i vejen. Hvornår bør man kontakte sin læge?
 3. Nu er jeg ikke selv gravid eller har været det... Men det er i hvert fald en god start at tale med din læge om det Han eller hun kan fortælle dig om tilskud osv, man kan tage. Din læge kan også hjælpe dig med at regne termin ud, men jeg mener, at du skal regne fra din første menstruationsdag i den seneste cyklus (så hvis det er 5 uger siden, regner du bare 35 uger frem). Hvis du har arbejde, bør der stå noget ang. barsel i din kontrakt. Man kan sagtens arbejde de første måneder af en graviditet (medmindre der er komplikationer). En af mine veninder har brugt en app, der hedder Graviditetskalenderen, som hun var glad for