Blak

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    140
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Blak

  1. Tak :blush
  2. Tusind tak! Det er virkelig svært at se, når det er én selv og det er det første rigtige mavebillede vi har taget. Er egentlig også glad for, at den ser ud som den gør, selvom det går lidt stærkt :ä
  3. Her er min 18+0 :)
  4. Er der nogen, der har erfaring med at bruge en Voksi (eller tilsvarende) I en Stokke Crusi/Trailz vogn? Vil virkelig gerne have én, men synes bare pladsen så virkelig trang ud med Voksi'en i og vil jo nødigt mase babyen i vognen ;)
  5. Jeg har termin den 18/1 og det er vores 1. Vi venter en pige :kuller
  6. Jeg synes ikke du skal bekymre dig så meget om, at din chef får det at vide først :) Nogle gange hjælper det også at få det sagt, så man ikke render rundt med dét oveni.. Jeg havde ekstremt meget kvalme og kastede dagligt op indtil for 1½ uges tid siden. Jeg er 14+5 nu og har kastet op et par gange og kvalmen kommer mest bare i bølger, som er til at klare. Det er desværre meget forskelligt, men håber for dig, at du ikke behøver lide meget længere. Om jeg begriber, hvordan naturen er indrettet!!
  7. MIT RIGTIGE NAVN: Venter lige med den ;) ALDER: 28 BOPÆL: København JOB: kontoruddannet CIVILSTAND: Gift med min kæreste gennem 9 år :) TERMIN: 18/1-2017 FØDESTED: Rigshospitalet ELLER derhjemme. SCANNINGER: NF 14/7 MD 30/8 JM KONSULTATIONER: 8/8 VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: En pige MULIGE NAVNE: STØRRE SØSKENDE: Nej TAGET PÅ I KILO: 2,5 kg. da jeg var 15+0. GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) Har sindsygt meget kvalme og opkastninger, som jeg håber snart går væk!! SÅDAN VIL JEG FØDE: Vil helst føde hjemme, men skal lige have undersøgt det nærmere HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand ANDET: Graviditeten var ikke planlagt, men bestemt ikke uønsket. Har dog været plaget en del af graviditetesblues og håber at det vender, når jeg får det bedre.
  8. Ja der er en gruppe :) Den er hemmelig lige nu, fordi den åbenbart fremgik af nogle nyheder, selvom den var lukket. Så den er hemmelig indtil august tror jeg. Hvis du sender mig en besked med din mail, så kan jeg invitere dig :) Den er rigtig god at bruge synes jeg!
  9. Vidste slet ikke, at man kunne få uden mavebånd! Jeg har dem her fra MamaLicious, som jeg købte brugt.. Havde kun ét par bukser før og har kun investeret i ét par ventebukser :) Det kan man sagtens klare sig med.
  10. Jeg har haft ventebukser på i 3 uger nu :) Plejer også at bruge alm. slimfit bukser, men shit mand kunne slet ikke holde ud at have noget som helst på til sidst! Skal også lige hive op i elastikdelen ind i mellem, men de er sååååå dejlige at have på :D
  11. Jeg er begyndt at få det en smule bedre, men er stadig bange for at jinxe! Men lidt bedre går det. Fik akupunktur i fredags og skal have igen denne uge og ved jo ikke om det er det, men jeg er sgu også ligeglad - alt der virker tager jeg imod! I dag har jeg spist en hel sandwich og bliver så stolt af mig selv hæhæ. Men har også fundet ud af, at et glas cola hjælper rigtig meget. Har ellers aldrig været til sodavand som sådan, men alle siger jo, at hvis det virker, så gør det!
  12. Jeg har en lille bule på maven om aftenen, men den forsvinder igen om morgenen. Er 8+4. Jeg synes til gengæld, at der er godt tryk på fedtdepoterne! Kan slet ikke holde ud at have mine bukser på - heller ikke selvom det ikke er om maven de strammer mest. Men synes det er lidt voldsomt at springe i graviditetsbukserne allerede :blink
  13. Ej hvor spændende! Har I nogen bestemt måde I vil fortælle det på?
  14. Jeg har det simpelthen så skod i øjeblikket! Har stort set hele tiden kvalme og i dag har jeg kastet op også. Det var dog næsten en lettelse at få lov til at kaste op og i stedet for at have kvalme, har jeg nu bare en sulten mave. Men kan godt blive bekymret for, at jeg pludselig skal koste op i tide og utide. Hvordan har I andre det?
  15. Tillykke! Uha glæder mig så meget til at det bliver vores tur!
  16. Jeg skal til en dejlig fest i aften og jeg glæder mig rigtig meget :) Men siden jeg takkede ja, er jeg jo så blevet gravid og står nu og aner ikke, hvad jeg skal drikke. Jeg har prøvet at drikke sodavand og lightøl til en anden sammenkomst, men bryder mig ikke så meget om nogle af delene. Kan I anbefale nogle godt drinks/drikkevarer, så man ikke føler sig helt udenfor?
  17. Ej hvor dejligt! Har I selv betalt for en scanning? Og er lidt misundelig over, at du skal til NF allerede 6/7! Men du er selvfølgelig også lige en lille uges tid længere henne end mig ;)
  18. Tak for alle de gode bud!! Det bliver næppe sidste gang jeg skal sidde og sippe alkoholfri, mens andre hygger sig i øl og vin ;)
  19. haha det ville nok være lige lovlig tidligt! Jeg fik den faktisk bare på mail! Havde fået at vide fra lægen, at jeg skulle ind og bestille tid og det prøvede jeg så hver dag, men fik besked om, at jeg ikke var langt nok henne. Og så i dag kom der bare en mail om, at jeg havde fået tid den 13/7 kl. 9 og en liste over datoer, hvor jeg skal have taget blodprøve. Jeg føder i Region Hovedstaden, men har ikke besluttet om det er på Rigshospitalet eller herhjemme :)
  20. Jeg skal til NF den 13/7 :7himmel Min mand tager med og vi har snakket om, hvad vi regner med at ville gøre - afhængigt af udfaldet på scanning og blodprøve. Men lige nu glæder vi os bare til at kommet il scanning og få et bevis for, at der sker noget!
  21. Hej med Jer, Har altid haft fin appetit, men nu kan jeg spise aftensmad og så en halv time efter sende kærlige blikke mod køkkenet. Kort efter rumler min mave igen! Har aldrig oplevet, at den rumler så meget! Nogle gode tips til, hvad jeg kan spise som snacks, der mætter? Har desværre opdaget, at bananer godt kan udløse migræneanfald omend de er noget svagere her i graviditeten end før, så er det ikke noget jeg har lyst til. Har ikke lyst til noget særligt, har bare lyst til at være mæt! HELE TIDEN!
  22. Puha det forstår jeg godt! Håber virkelig, at alt er ok! :unsure
  23. Er glad for at høre, at det også kan komme af igen. Har aldrig været overvægtig, men min mor berettede også om +30 kg, da hun ventede mig i samme alder, som jeg er nu. Hun smed dem igen, dog krævede det en del arbejde for hende. Regner egentlig ikke med at lande på samme vægt, som jeg har nu, efter fødslen. Ikke fordi jeg regner med at blive tyk, men kroppen skal have lov til at ændre sig og man bliver jo ikke yngre, så det vil være et spørgsmål om man orker at lægge al arbejdet i det eller om man skal acceptere nogle ting omkring ens krop. 20 år bliver jeg i hvert fald aldrig igen haha. Sådan har jeg det i hvert fald. Men det kan måske være nemt nok at sige, når jeg aldrig har haft problemer med vægten. Vi får se. Er bare virkelig glad for at høre, at jeg ikke er den eneste. Kan mærke, at jeg allerede tænker ekstremt meget på mad og det har jeg aldrig gjort før. Eller ikke så meget maden, men om at blive mæt. Det er ret ubehageligt.
  24. Det ku være, at jeg skulle lave nogle kartoffelmadder, som jeg kan gå og spise af i løbet af dagen og aftenen. Får helt lyst til det nu haha. Jeg er bare overrasket over, hvor voldsomt det er, at være så sulten hele tiden. Har heldigvis ikke haft så mange andre gener indtil videre, så jeg skal nok bare leve med, at være konstant sulten de næste mange måneder. Det var et god tip med skyren om aftenen!! Det vil jeg prøve. Er faktisk også vågnet et par gange fordi jeg var sulten og plejer ikke at vågne om natten. Det er jo vanvittigt! Forestiller mig, at det bliver en KÆMPE baby med al den mad, der åbenbart skal til. Ulempen er jo, at man skal tilsvarende oftere på toilettet :D