EmeraldAnna

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    65
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About EmeraldAnna

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 02/06/1977

Profile Information

  • Lokation
    Århus
  1. Jamen stort stort tillykke, selvom jeg er mere lurer her end på mbk :)
  2. Vi havde et par sandwich med til manden (som jeg insisterede på at smørre inden vi tog afsted - han mente bestemt ikke, at han havde brug for noget, men han blev selvfølgelig sulten!) Desuden et par muffins og kokosmakroner fra hjemmebags-stakken i fryseren og nogle myslibarer. Jeg fik nul og niks under fødslen. Nu havde jeg kastet op i mange, mange måneder, og det var heller ikke anderledes under fødslen. Men bagefter (ved 01.30 tiden - Adam er født kl 23) fik vi toast og rugbrød på en bakke med marmelade, smør og ost samt som det nævnes lyseblå servietter :)
  3. Vi har efter anbefaling af vores fødselsforberedelses "lærer" købt en Ergo sele. De giver støtte i hele numse-lændepartiet hos baby, istedet for bare i skridet som mange af de andre. vi har også købt en spædbarnsindsats, som han må sidde i helt fra starten.
  4. Vi er ikke sikre endnu. Jeg tror manden er mest til Adam, som er en af de eneste navne vi har været enige om. Men lad os nu se, hvad han ligner, når han kommer ud :)
  5. Så har jeg opdateret også :)
  6. Hmmmmm, jeg vist så "hellig" at jeg holder mig fra alt det du remser op. Men jeg har nu brugt parabenfri creme og make-up længe før jeg blev gravid pga eksem og følsom hud. Derfor bruger jeg heller ikke parfume eller spraydeoderant. Min gemal åbner yderdøren, når han sprøjter deoderant på (men det er nu pga min astma) Jeg har aldrig røget, drak inden graviditeten stort set heller ikke (og nu slet ikke), kaffe og cola har jeg slet ikke lyst til. Jeg spiser da noget slik, men en god del af det er Nellie Dellie lakridser. Tunbøffer osv har jeg ikke spist siden graviditeten. Så kedelig og hellig her :). Men bestemt ikke noget, jeg vil pådutte andre.
  7. Vores kommende søn skal døbes, da det er meget vigtigt for min mand, som er (irsk) katolik. Dog har han bestemt sig for, at vores barn skal døbes i den danske folkekirke, da han faktisk bedre kan med menneskesynet i den lutherske kirke end den katolske. Jeg er døbt inden konfirmation, og jeg kan slet ikke nikke genkendende til, at det ikke var en god oplevelse. Det var det for mig. Superskøn præst og dåb i Århus Domkirke med efterfølgende frokost for 8 personer. Jeg kunne sagtens leve med, at vores søn selv fik lov at vælge inden konfirmation, men som sagt er det vigtigt for min mand, og når det nu skal være, er jeg glad for, at det bliver i folkekirken.
  8. Der er vist en ganske stor del af håndkøbsmedikamenterne, man må bruge som gravid, og det ved de på apoteket.
  9. Mummi i Bruunsgade har nogle OK ting, de er ikke billige, men de har i hvert fald tykke strømpebukser, tunikaer osv.
  10. Oss mig :)
  11. Vi har nu købt en vugge (brugt formedelst 350kr på dba), lidt tøj (mest brugt i mødrehjælpen og på eBay), og så har vi betalt depositum på barnevogn og fået den sat tilside.
  12. Jeg kan så tilføje, at jeg er 22+5 og stadig kaster op. Det er ikke så slemt som det var i uge 10-20, men stadig 4-5 gange om dagen. Så det er desværre ikke altid, det forsvinder i uge 12.
  13. Jeg er efterhånden også ret sikker på, at jeg mærker noget, men jeg synes bare, det er MEGET langt nede på maven - nærmere ud for skambenet. Og så har jeg fået nogle ORDENTLIGE los i blæren. Det er sgisme ikke ret behageligt.
  14. Hold da op - jeg er 19 + 4, så der er ikke sååååå stor forskel på os :)
  15. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke har mærket noget endnu. Men det er da vist også helt normalt, at der kan gå helt indtil uge 22 før det sker, hvis man er 1. gangsfødende.