Nuddi

Medlemmer
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Nuddi

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - prøver igen
 1. Vi gemte nogle af gaverne til om morgenen d. 25, hvor han igen var klar og frisk på at hive i papiret og indvie alle de nye gaver- det fungerede fint hos os:)
 2. Lena den tanke den havde vi aldrig da vi fik vores første barn, og jeg blev da også hurtigt gravid 2 gang men misted desværre. Men tænkte igen at vi nok hurtigt skulle blive gravide, men over 2 år efter finder man ud af at man ikke skal tage det det for givet at det bare lykkes.. Så derfor er vi meget taknemlige over vores ene guldklump, men håber selvfølgelig stadig der kommer en mere:)
 3. Tak Stinna, det med at huske hinanden er nok et rigtigt godt råd. Heldigvis har jeg også en dejlig søn, der minder mig om at være der nu og her- men når jeg ser på ham gør det jo bestemt ikke ønsket mindre om en mere af hans slags :)
 4. Jeg er lidt i vildrede for tiden, de sidste 2½ år har jeg tænkt på en familieforøgelse næsten dagligt, tænkt på at vi snart ville få en dejlig guldklump mere og glædet mig til babyhygge -og ja selv de søvnvløse nætter igen :zzz Men nu synes jeg efterhånden at jeg har givet lidt fortabt og tør ikke rigtig finde troen og håbet på at det kan lykkes. Tænker at der nok er flere herinde der kender denne følelse, men gad rigtig godt at høre nogle gode råd til hvordan i måske er kommet lidt videre og fundet babyoptimismen igen???? :yay Ønsket om en lille trold mere er der jo stadig, men tanken og uvisheden omkring ikke at vide om vi nogensinde får en mere fylder desværre mere for tiden :(
 5. Vi har 7-9-13 ikke oplevet problemer hos frisøren endnu, vi plejer at sidde ved siden af og læse bøger - og så er belønningen gerne en slikkepind når han er færdig:P Vi har dog en enkelt gang oplevet at få tid sidst på dagen hvor han var træt og samtidig blev klippet af en elev der ikke virkede helt tryg ved at skulle klippe et barn, det krævede lidt mere underholdning fra mors side;) Personligt er jeg meget modstander af at børnene får trimmeren selvom det er en besparelse. Men det er selvfølgelig en smagssag :) håber i finder en løsning og får en god oplevelse :yay
 6. Vi bruger også riskiksene i madpakken, og som en lille snack herhjemme. Jeg tænker at så længe det forbliver et supplement til den sunde kost gør det ingen skade. Men hvis ikke der var rørt andet af madpakken end riskiks, yoghurt og de andre lækre sager, ville jeg blive bekymret ;)
 7. IVF Syd hører desværre ikke med i den gruppe af gyn :( Tror det bliver Vejle- Nogen der har erfaringer med dem derfra??
 8. :kram :kram :kram Håber i snart får positivt resultat, men forstår godt din frustration. Sender en masse :bd, er sikker på det nok skal lykkes.
 9. privat, :) vi har en dejlig dreng i forvejen som vi fik uden hjælp, men har en henvisning fra egen læge, så vi kan få IUI gratis hos de gyn der er med i en "særlig" overenskomst...håber det er vejen frem til nummer 2 :bd
 10. Vi skal i gang med næste skridt af PB og er blevet anbefalet IUI-h, er der nogle der kan anbefale en gyn? Jeg ved at der bør være muligheder i Haderslev og Vejle, men kunne rigtig godt tænke mig høre hvis der er nogen der har erfaring med nogle??? :)
 11. Tak Lone, fedt at du kan bekræfte hvad jeg fik at vide fra klinikken i dag :) Håber du får en god graviditet, og baby er god ved dig :loveshower
 12. Lone; Jeg fik desværre ikke mere at vide om pillerne, udover miuligheden. Men tænker også det var tænkt som en form for helgardering. Men nu har vi besluttet os for at gå skridtet videre og søge hjælp på en privat klinik, jeg tænker alligevel at det off. ikke kan gøre eller vejlede os meget mere. Tsecret; Tak for dit gode råd- dejligt at du vil dele dine erfaringer, håber også det snart lykkes for jer :kram Tror også på insemination som den første mulighed. Jeg er dog igen blevet forvirret omkring det praktisk, da jeg ringede til en fertilitets klinik i dag der oplyste mig, at insemination er gratis med henvisning fra egen læge, også selvom vi har et barn i forvejen som kom til uden hjælp. Vi har nu fået at vide flere steder fra at det er for egen regning, men sekretæren på klinikken henviste til en konkret lov-så tænker og håber jo selvfølgelig det må være sandt :) Har taget kontakt til lægen og venter spændt på svar (og der venter en af dem her :klap hvis det viser sig at han ikke er oplyst, det er jo ikke uden betydning om det koster eller ej :angry ). Det kunne selvfølgelig være rart at få behandlingen gratis og have den bekymring mindre- men ellers tager vi den derfra som du siger er det heldigvis ikke så dyrt med insemination.
 13. Tak for dit svar :kram og et kæmpe tillykke med det positive resultat :hurra Har nok ikke skrevet det helt tydeligt, men det var faktisk en læge på gynelælogisk afdeling som min egen læge har henvist mig til, men jeg er også stadig forvirret over hvad det skulle hjælpe når jeg åbenbart har ÆL :kuller Han virkede ikke særlig overbevisende omkring effekten af den behandling, så nu tror jeg næste step bliver at kontakte en privatklinik, da vi ikke kan få mere hjælp i det off. system- Heldigvis har vi en dejlig dreng i forvejen som blev til uden hjælp, så håber stadig på at det nok skal lykkes at få en lillebror eller søster :)
 14. Så har vi i dag været til undersøgelse ifm vores PB, som ikke har villet lykkes i 2 år :blush Undersøgelserne og prøverne på både min mand og jeg viser, at alt ser ud som det skal,hvilket jeg jo egentlig synes er meget positivt :) Men derfor mente lægen heller ikke der var noget de kunne gøre udover, at give mig noget for at sætte skub i ÆL. Lægen var dog i tvivl om hvor meget det ville hjælpe, da min cyklus er meget regelmæssig og oveni kunne se jeg havde fin ÆL lige "nu". Vi har ladet muligheden stå åben, og vi har fået lidt betænktningstid, derfor har jeg brug for nogle gode råd. Alternativ er at fortsætte hyggen herhjemme og være tålmodige eller, at gå skridtet videre til en privat klinik for at kunne fremskynde PB. Er der nogen der har en holdning eller måske været i lignende situation?
 15. Jeg skriver som sagt herinde fordi jeg er frustreret, nervøs, spændt og i sidste ende også glæder mig til den forundersøgelse vi skal til i næste uge, som forhåbentlig kan hjælpe med en afklaring på hvorfor det i 2 år ikke har kunnet lykkes for os med nr 2. Jeg har siden vi har sat gang i PB haft meget svært ved at finde overskud. Jeg plejer normalt, at have gang i projekter og hygger mig som regel med at gå alene med mine studier, arbejde og alt mulig andet, mens mand og barn er hjemmefra, men nu ved jeg simpelthen ikke hvor det overskud er blevet af, synes jeg bruger det meste af mine dage og kræfter på, at spekulere på hvad der er galt siden det ikke vil lykkes med nr. 2. Nu har jeg så tænkt det måske kunne hjælpe, at bruge dette forum til at dele og læse erfaringer. Tænker jo selv det kan være meget normalt, men det kunne være rart at høre hvis ikke man er alene om det. Er der andre der har oplevet at have det på samme måde?? :blush